InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Pro ženy

Kultovní kartáče na vlasy Tangle Teezer: proč si je pořídit?

07.04.2023
Kartáč na vlasy je příslušenství, které běžně používáme v péči o vlasy. Aby vlasy zůstaly krásné co nejdéle, je důležité vybrat nejen kvalitní šampon, masky a další pečující produkty vhodné pro váš typ vlasů, velký význam také má správně vybraný kartáč na vlasy.
Ilustrační snímek | Zdroj: pexels.com
Štětiny by měly být dokonale hladké, aby vlasy a vlasovou pokožku nepoškodily. S kvalitním kartáčem na vlasy dokážete vytvořit krásný styling a rychle rozčesat vlasy kdykoliv během dne. Nesnažte se ušetřit na nákupu tohoto příslušenství, rozhodně se to nevyplácí. Vybírejte jen ty nejlepší kartáče na vlasy, které si můžete snadno objednat na webových stránkách MAKEUP https://makeup.cz/categorys/340645/.

Dnes kosmetický trh nabízí obrovský výběr kartáčů na vlasy, nejznámějším výrobcem však už nějakou dobu zůstává značka Tangle Teezer. Historie Tangle Teezer začala díky stylistovi Seanu P., který celý svůj život hledal perfektní vlasové příslušenství. Toto hledání vyústilo ve vytvoření inovativního kartáče na vlasy, který si získal lásku milionů lidí po celém světě.

Co je důvodem úspěchu nejlepších kartáčů na vlasy?


Každý kartáč na vlasy značky Tangle Teezer je vytvořen tak, abyste mohli snadno rozčesat i silně zacuchané vlasy. Pomocí nich dokážete rychle rozčesat vlasy různé délky a zároveň masírovat pokožku hlavy, což přispívá ke zlepšení krevního oběhu a následně rychlejšímu růstu vlasů. Zuby jsou uspořádány tak, aby postup česání byl příjemný a bezbolestný.

Výzkumy ukazují, že pravidelné používání Tangle Teezer snižuje vypadávání vlasů, činí je lesklé, poslušné a zlepšuje celkový vzhled účesu. Kartáče jsou vhodné pro všechny typy vlasů, zvlášť pro kudrnaté, lámavé a barvené vlasy. Další důležitou výhodou Tangle Teezer je ekologický přístup ve všech fázích výroby. Výrobce zpracovává většinu odpadu a samotné kartáče a jejich obaly jsou vhodné k recyklaci.

Jaké kartáče najdete v nabídce Tangle Teezer?


The Original je první a nejoblíbenější kartáč na vlasy značky. Klasická verze je vhodná pro všechny typy vlasů. Perfektně se hodí pro delikátní rozčesávání a jemnou masáž pokožky hlavy. Nejlepší kartáč na vlasy The Original v sobě dokonale kombinuje ergonomický tvar a stylový barevný design. Podle tvůrce značky je to nejuniverzálnější model štětce.

Compact Styler je kompaktní verze klasického kartáče Tangle Teezer. Jeho hlavní výhodou je menší velikost, díky čemuž se snadno vejde do jakékoliv kabelky a nezabere mnoho místa. Compact Styler je dodáván s kompaktní krytkou, která chrání zuby před mechanickým poškozením a znečištěním.

Thick & Curly je speciální verze kartáče na vlasy s extra dlouhými zuby pro kudrnaté a husté vlasy. Díky jeho delším a hustším zubům vyrobeným pomocí speciální technologie Fir-flex bez námahy rozčešete i neposlušné vlasy.

Wet Detangler je kartáč na vlasy s rukojetí pro každodenní použití. Perfektně se hodí pro rozčesávání mokrých a tenkých vlasů. Lze ho také používat na aplikaci balzámů a masek ve sprše, dosáhnete tak rovnoměrného rozprostření produktu.

Zdroj: WP

Další články z rubriky Pro ženy

Jak se zbavit skvrn a jizev po akné? A jde to vůbec?

Může být něco více frustrujícího než akné, které se objeví hodinu před důležitou schůzkou? Bohužel ano. Často po sobě zanechává trvalé stopy v podobě skvrn a jizev, které pak dlouhodobě připomínají problematické období. I když se jich většinou není ...

Erotické prádýlko, jak zaujmout v posteli a okořenit sex?

Je Váš partner náročný? Vyžaduje od Vás neustále nové přístupy k vašemu společnému intimnímu času? Úsilí, které vynaložíte na překvapení svého partner ...

Vaginální výtok: jaký je normální, a který už ne?

Vaginální výtok je přirozeným jevem, který má svou funkci v udržování zdraví a rovnováhy intimních partií. Vaginální výtok se může měnit v závislosti ...

Jak se rychle vzchopit z rozchodu

Rozchod je jednou z nejtěžších životních situací, kterou může člověk zažít. Ztráta partnera, se kterým jste sdíleli společnou budoucnost, lásku a důvě ...

Můj muž je alkoholik, co mám dělat?

Máte pocit, že váš muž pije příliš mnoho alkoholu a že to ovlivňuje váš vztah i jeho zdraví? Cítíte se bezmocní, zklamaní, naštvaní nebo vydíraní? Nej ...

Doporučujeme



Čtvrtek 2.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »