InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Pro ženy

Erotické prádýlko, jak zaujmout v posteli a okořenit sex?

12.02.2024
Je Váš partner náročný? Vyžaduje od Vás neustále nové přístupy k vašemu společnému intimnímu času? Úsilí, které vynaložíte na překvapení svého partnera, je klíčovou součástí naplňujícího sexuálního života a nádherné noci plné rozkoše. Vklouznutí do žhavého, smyslného spodního prádla může toto překvapení definitivně proměnit v noc radosti a upoutat jeho smysly na vás. Spodní prádlo je tady královnou předehry, ať už ho chcete uspokojit, nebo ho mít všude kolem sebe.
Ilustrační snímek | Zdroj: Freepik.com

Proč investovat do smyslného prádla?


Představovali jste si někdy, co by pro vás mohl erotický kousek oblečení dosáhnout? Pokud jste si tuto otázku nikdy nepoložili, je ideální čas, se nad ní zamyslet.

Váš milenec vámi bude přitahován více než kdy předtím díky roli erotického prádla. Pokud se tedy ptáte, jaké blažené zážitky vám kousek sexy erotického prádla může přinést, nepochybně vás přivede do slastného nebe.

To nejlepší spodní prádlo, které je vyrobeno těmi nejkvalitnějšími látkami, krajkou a saténem, může skutečně okořenit váš sexuální život.

Od korzetů po čisté spodní prádlo je trh s prádlem poměrně velký. Najít to správné může být náročné, takže musíte být selektivní ve všem, co hledáte - od barev, které vybíráte, až po látky, které si vyberete.

Od předehry až po ranní probuzení s pohodlným a klidným potěšením z předchozí noci, dámské prádlo hraje v tomto scénáři potěšení velkou roli. Okamžiky svých fantazií nemůžete prožít zapaření v nekvalitním spodním prádle.

Jaký typ erotického prádla si můžete vybrat?


Pár jemných perlových krajkových prvků vám pomůže vytvořit smyslnou atmosféru a rychleji dosáhnout vzrušení. Oblékněte krajkový korzet, abyste přidali vášnivý nádech do vzduchu a vyvolali u něj zatajený dech.

Pro větší vzrušení dnes večer, co takhle hedvábné spodní prádlo nebo babydoll komplet? Udělejte si váš společný večer speciální tím, že si vyberete hedvábný babydoll komplet v smyslném odstínu, abyste rozproudili náladu a zapnuli režim sexy.

Klíčem k zdravému sexuálnímu životu jsou tropické odstíny a květinové vzory. Nezmeškejte příležitost ukázat mu svou sebevědomou, nádhernou stránku, protože tím ho vzrušíte a uspokojíte ho jako nikdy předtím. Vyberte si soupravu v tropickém stylu, když venku řádí nečas a jeho lýtka se rozpálí.

V balconette podprsence se vaše postava prodlouží a zeštíhlí a vaše prsa budou působit živěji. Tento druh podprsenky stačí k tomu, aby váš sexy čas byl intenzivnější než kdy jindy. On bude slintat, když si oblečete tento typ erotického prádla.

Korzet nebo bustiér vám mohou poskytnout potěšení. Kombinováním krajkového korzetu s blejzrem lze vzít, jak na večírek tak tuto kombinaci můžete použít při návratu z něj a rovnou zamířit do ložnice a užít si noc plnou potěšení.

Jedním z nejdůležitějších prvků ve vzorci skvělého sexu je průsvitná košilka. On se bude kochat vaší krásou a líbat vaše křivky, zároveň si vás stále bude muset "rozbalit", což muže dokáže rozpálit a proměnit vás v nádhernou královnu.

S nádherně zpracovanými růžovými podprsenkami a spodním prádlem s krajkou ho můžete překvapit a okouzlit více než kdy dříve. Nejžhavějším způsobem, jak si pořádně se svým partnerem zařádit, je toto erotické prádlo, které vám umožní prožít skvělou noc.

Podle studií jsou muži obvykle přitahováni červenou barvou, takže jak můžete přehlédnout příležitost ukázat své křivky v této vášnivé barvě? Po dlouhém vyčerpávajícím dni ho svádějte tím, že se obléknete do smyslného červeného prádla nebo krajkového korzetu.

Pár pikantních tipů

- Vždy si pořiďte spodní prádlo, které přesně odpovídá vaší postavě; vyvarujte se nákupu větších velikostí.

- Kupte si průsvitné spodní prádlo, které zvýrazní vaše křivky.

- Abyste si s ním mohli hrát, vyzkoušejte nějaké odvážné barvy.

- Přitáhněte ho k sobě odvážným výběrem, jako jsou braletky bez ramínek nebo spodní prádlo s řetízky.

- Kupte si body nebo kalhoty s otvory ve spodní části.

- Noste spodní prádlo, které více odhaluje, než zakrývá.

- Kupte si "komplikovaný" kousek, abyste byli trochu hraví a povzbuzujte ho, aby si s vámi hrál a rozbalil si vás.

- Oblečte si sexy vrstvy (župánek, body/košilku a spodní prádlo), aby si vás mohl svlékat, tak jak se mu líbí.

Nejoblíbenější sexy kostýmy


Vedle klasického erotického prádla jsou tu i sexy kostýmy, kterými si můžete okořenit vaše sexy hrátky.

Klasický kostým zdravotní sestry patří mezi ty nejvyhledávanější. Zkrácení šatů do poloviny stehen (nebo méně!), přidáte síťované punčochy, boty na vysokém podpatku.

Sexy kostýmy, které napodobují nějaký typ uniformy, jsou mezi muži běžnou fantazií, jsou mnohem více sexy a odhalující. Existuje celá řada sexy uniforem pro dospělé, včetně sexy kostýmu francouzské služebné, kostýmu školačky, kostýmu policistky a vojenských uniforem.

V tomto výčtu vede například kostým služebné, který nechá svého partnera v úžasu. Je to velmi vkusný, ale i neskutečně svůdný kostým, ve kterém se jeho nositelka bude cítit neuvěřitelně sexy. Je ideální pro hraní rolí v ložnici. Je perfektním dárkem pro vašeho partnera, pokud si chcete zpestřit společné večery. Kostým většinou zahrnuje super sexy minisukni, tanga, krajkovou podprsenku a odpovídající obojek. Chcete-li dosáhnout plného vzhledu, slaďte ho s našimi průhlednými krajkovými punčochami v černé barvě nebo použijte podvazky na stehna.

Nebo pokud chcete váš sexy time rozhýbat hned od prvního momentu, oblečte si a zažijte úžasný povit v jednom z dokonalých síťovaných body obepínající postavu, které zvýrazní vaše křivky a budete se cítit sebejistě a krásně. Proč čekat na Valentýna, narozeniny, výročí nebo jinou zvláštní příležitost, když se každý den můžete cítit báječně? Nebo bychom měli říct noc?

Existují další sexy kostýmy, kterými můžete vašeho partnera naprosto odzbrojit. Takový bunny set se evergreenem po desítky let. Ať boubelky nebo hubené budou v tomto kostýmu vypadat naprosto skvostně a partner nemá šanci odolat. Tento sexy zajíček odvážně odhaluje přednosti postavy a dodávají ženě sex-appeal. Některé kostýmy jsou doplněny o doplňky v podobě krytů bradavek, chokeru a uší, které vám umožní vytvořit ten správný look s "wow" efektem. Tento sexy kostým vám umožní objevit své sebevědomí a zajistí nekonečné množství vzrušujících pocitů v ložnici. Playboy bunny Girl jsou velmi pikantním doporučením pro milovnice spodního prádla a lákavé doplňky v podobě podvazků, kalhotek se zaječím ocáskem a ušima.

Pro milovníky BDSM a latexu tu samozřejmě je latexové spodní prádlo, korzety, šaty, body atd., které vám zaručí to nejslastnější potěšení. Dopřejte si kouzlo svádění s latexovými nebo koženými šaty. Tyto kostýmy jsou vytvořené tak, aby zažehly vášeň a touhu, a proto jsou skvělým doplňkem vašeho intimního šatníku. Tyto fetišistické mistrovské kousky kombinují myslnost kůže, vinylu a latexu do ohromujícího BDSM kostýmu. Toto spodní prádlo obepínající tělo je navržené tak, aby zvýraznilo vaše křivky, a zajistí, že se budete cítit sebejistě a svůdně, ať už ho oblečete na intimní večer nebo na zvláštní příležitost.

Autor: Pl

Další články z rubriky Pro ženy

Vaginální výtok: jaký je normální, a který už ne?

Vaginální výtok je přirozeným jevem, který má svou funkci v udržování zdraví a rovnováhy intimních partií. Vaginální výtok se může měnit v závislosti na fázi menstruačního cyklu, hormonální antikoncepci, těhotenství, menopauze nebo sexuální ...

Jak se rychle vzchopit z rozchodu

Rozchod je jednou z nejtěžších životních situací, kterou může člověk zažít. Ztráta partnera, se kterým jste sdíleli společnou budoucnost, lásku a důvě ...

Můj muž je alkoholik, co mám dělat?

Máte pocit, že váš muž pije příliš mnoho alkoholu a že to ovlivňuje váš vztah i jeho zdraví? Cítíte se bezmocní, zklamaní, naštvaní nebo vydíraní? Nej ...

Jsou náhražky parfémů dobrým nákupním rozhodnutím?

Při hledání ideální vůně často stojíme před dilematem: originální parfémy známých značek nebo jejich náhražky? Mohou alternativní nabídky konkurovat l ...

Výsledky testu sportovních kočárků: Na bezpečnost není spolehnutí

Kočárek je při péči o malé dítě téměř nepostradatelným pomocníkem. Spotřebitelská organizace dTest proto publikuje testy kočárků pravidelně - v aktuál ...

Doporučujeme



Sobota 27.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »