InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Auto moto

BMW Motorrad představuje platformu Fuel For Life

23.03.2022
Užívat si na motocyklu vzrušující a krásné trasy ve fascinujících zemích, vydat se do odlehlých koutů naší planety nebo testovat vlastní limity měřenými koly na závodním okruhu - tyto a mnohé další zážitky s BMW Motorrad budou k dispozici na novém online portálu "Fuel For Life", který bude zpočátku obsahovat dvě kategorie cestování "Travel" a tréninkové kurzy "Training".
Foto: press.bmwgroup.com
V závislosti na vašem individuálním rozpočtu a množství volného času vám "Fuel For Life" umožní vybrat si z široké nabídky tras a destinací přesně tu správnou nabídku. Hned po dokončení průzkumu tras a destinací je zákazník odkázán na příslušného BMW Motorrad Autorizovaného Dealera, u něhož si může provést rezervaci.

Travel: programy "The Great Getaway" a "Follow The Trails"

Pro motocyklovou sezónu 2022 jsou v rámci cestovatelské nabídky připraveny výlety pod názvem "The Great Getaway". Jde o tři fantastické cesty v inspirativních destinacích. V Kostarice, Portugalsku a USA je možné oddávat se v sedle motocyklovým radovánkám po dobu 8 dní a vychutnávat si pocit ryzího odkazu na motocyklech řady BMW R 18. Zákazníky budou doprovázet profesionální průvodci, připraveno bude kvalitní ubytování v hotelích, jídlo i doprovodné vozidlo.

Vzhledem k tomu, že skupiny na cestách tvoří jen malý počet stejně smýšlejících účastníků, lze denní etapy dlouhé 150 až 200 kilometrů absolvovat rychle a přitom v klidu, takže účastníci mohou večer ve volném čase v klidu sdílet své zážitky z celého dne. Také "Urban Day" přinese intenzivní společné zážitky, jejich aktéři se plně ponoří do ruchu světoznámých měst: San José v Kostarice, Lisabonu v Portugalsku a Portlandu v Oregonu v USA.

Jedna z akcí "The Great Getaway" již nyní probíhá v Kostarice. V Portugalsku (lze objednávat již nyní) se cesty uskuteční od dubna do června 2022 a v USA (bude možné objednávat již brzy) od srpna do října 2022. Společným jmenovatelem všech cest je nezapomenutelná radost z jízdy, spojená s působivými zážitky.

"Follow The Trails" je dokonalé off-roadové dobrodružství, které zákazníky zavede do odlehlých a neobjevených lokalit International GS Trophy. Mimo zpevněné cesty se účastníci vydají po stopách týmů GS Trophy a prozkoumají nedotčenou krajinu na modelech BMW GS (R 1250 GS, F 750 GS, F 850 GS) v Mongolsku, Albánii a Thajsku.

Training: zážitky z jízdy na závodním okruhu pod vedením odborníků

Pod názvem "Racing School Europe" je připravena rychlá akce na supersportovních motocyklech jako BMW S 1000 RR a M 1000 RR. Na známých okruzích MotoGP a WorldSBK, jako je Mugello v Itálii, "Circuit Ricardo Tormo" ve španělské Valencii nebo "Motorland Aragon", který se nachází rovněž ve Španělsku, mohou účastníci s pomocí profesionálních instruktorů zdokonalit své jezdecké schopnosti. Nezáleží na tom, zda je někdo začátečník, pokročilý nebo poloprofesionál, výuka v malých skupinách umožňuje jezdcům na každé úrovni absolvovat přesně ten správný trénink.

Široká škála nabídek "Fuel For Life", navržených pro získávání zážitků s BMW Motorrad, je zpočátku k dispozici pro Evropu, ale v následujících měsících se bude postupně rozšiřovat a kromě cestování "Travel" a tréninkových kurzů "Training" budou brzy následovat další zajímavé kategorie.

Zdroj: BMW Group

Další články z rubriky Auto moto

Renault Symbioz, nová éra rodinného vozu s rytmem života

Téměř 60 let od představení moderního, prostorného a praktického vozu Renault 16 a 40 let od představení revolučního modelu Espace, vozu pro sedm osob s délkou 4,25 m, přispívá Renault k dědictví "rodinných vozů s rytmem života" modelem Symbioz. ...

První skici vozu Škoda Enyaq RS Race: koncepční studie kombinující DNA motorsportu a udržitelnost

Mladá Boleslav - S novou koncepční studií Enyaq RS Race hledá Škoda Auto nové možnosti udržitelnosti v motoristickém sportu a zároveň dále zvyšuje emo ...

Nové MINI Aceman s čistě elektrickým pohonem nabízí dostatek prostoru pro pět cestujících

Kreativní využití prostoru v novém pojetí: MINI slaví premiéru prvního crossoveru v segmentu prémiových malých vozů. Nové MINI Aceman kombinuje kompak ...

Ford Pro posiluje vedoucí postavení E-Transitu v segmentu

Ford Pro dnes odhalil novou verzi modelu E-Transit s prodlouženým dojezdem, která zvyšuje schopnosti nejprodávanější velké elektrické dodávky v Evropě ...

Škoda Kodiaq rozšiřuje paletu motorů, prodejní ceny začínají na 980 000 Kč včetně DPH

Mladá Boleslav - Nová Škoda Kodiaq se dostala do prodeje nejprve se dvěma dieselovými motory, nyní se paleta pohonných jednotek rozrůstá o zážehové ag ...

Doporučujeme



Neděle 5.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »