InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Auto moto

Volkswagen Fleet nabízí podnikatelům a firmám široký výběr kvalitních modelů s řadou výhod

27.04.2021
Volkswagen je značkou, o kterou se mohou podnikatelé a firmy v oblasti mobility opřít v každé době. Mimořádně kvalitní a spolehlivé vozy Volkswagen jsou již po desetiletí jasnou volbou pro živnostníky, drobné podnikatele i firmy všech velikostí. Současné portfolio modelů uspokojí jakékoli požadavky provozovatelů vozových parků včetně ekologické elektromobility s nulovými emisemi. Velkou pozornost zákazníků přitahují největší fleetové novinky na českém trhu - modely Arteon Shooting Brake, Golf Variant a ID.4, které jsou u autorizovaných prodejců značky Volkswagen připraveny ke zkušebním jízdám. Program Volkswagen Fleet navíc vychází podnikatelům a firmám vstříc individuálním přístupem, atraktivním zvýhodněním a dalšími bonusy.
Foto: volkswagen.cz
"Volkswagen podporuje drobné podnikatele i velké firmy, a to nejen širokým portfoliem mimořádně kvalitních a spolehlivých modelů včetně progresivních elektromobilů s nulovými emisemi, ale také rozsáhlou nabídkou zákaznických služeb a rozmanitých zvýhodnění," říká Patrik Fejtek, ředitel divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika. "V rámci programu Volkswagen Fleet mohou čerpat výhody i drobní živnostníci a podnikatelé, kteří si pořizují pro své podnikání jen jeden vůz. Další výhody pak čekají na větší odběratele. Naši autorizovaní prodejci a fleetoví specialisté přitom ušijí každému zákazníkovi speciální nabídku přesně na míru. To platí i pro naše žhavé novinky na fleetovém trhu - Arteon Shooting Brake, Golf Variant a ID.4."

Volkswagen Fleet tradičně staví na individuálním přístupu ke každému klientovi. Zvýhodněnou nabídku modelů Volkswagen tak mohou využívat i živnostníci a drobní podnikatelé, kteří nakupují jen jeden vůz. Kromě podnikatelského bonusu jsou pro ně připravena i další zvýhodnění, například při výkupu stávajícího vozu na protiúčet, a atraktivní financování. "Volkswagen samozřejmě myslí i na malé podnikatele," říká Patrik Fejtek, a dodává: "Proto jim nabízíme možnost kombinovat jak výhody podnikatelského bonusu, tak i výkupu ojetého vozu na protiúčet, a to již při pořízení jen jednoho nového vozu." Od pořízení dvou a více vozů navíc přicházejí do hry množstevní slevy a další bonusy získají klienti za věrnost značce. Novinkou v nabídce jsou víceleté smlouvy s řadou dalších výhod.

Významným argumentem ve prospěch fleetové nabídky značky Volkswagen je také výhodné financování včetně operativního leasingu. Zde všechny modely Volkswagen od Golfu přes Golf Variant, Tiguan, Passat a Passat Variant až po Arteon a Arteon Shooting Brake těží z mimořádné stability svých zůstatkových hodnot. Mezi další finanční produkty patří značkové úvěry od společnosti Volkswagen Financial Services. Všechny modely lze pořídit s úrokovou sazbou od 1 % ročně ("Úroky u ledu¨ https://www.volkswagen.cz/akce-financovani/vyhodny-uver) a povinným ručením za 1 Kč měsíčně po celou dobu financování. Při prodeji stávajícího vozu na protiúčet obdrží zákazník na nový vůz zvýhodnění až 40 000 Kč včetně prodloužené záruky minimálně na 4 roky/80 000 km. A na podnikatele čekají další zvýhodnění.

Současné portfolio modelů Volkswagen sahá od malého vozu up! přes legendární modelové řady Polo, Golf a Passat až po avantgardní Arteon. V segmentech SUV je značka Volkswagen rovněž bohatě zastoupena, od malého modelu T-Cross přes populární T-Roc a Tiguan až po luxusní Touareg. V kategorii MPV bodují modely Touran a Sharan.

Jednou z největších současných novinek na českém fleetovém trhu je nový Golf Variant, který přesvědčí maximálním vnitřním prostorem a minimální spotřebou paliva. Zavazadlový prostor se zvětšil až na 1642 litrů. Hospodárný provoz zaručují nejen osvědčené vznětové jednotky TDI, ale také inovativní zážehové motory eTSI s mild-hybridní technikou. Ve výbavě nechybí nejmodernější asistenční systémy a funkce z oblasti konektivity.

Nejvyšší nároky na manažerský vůz splní nové modely Volkswagen Arteon a Arteon Shooting Brake, prodávané na českém trhu od sklonku loňského roku, a to včetně plug-in hybridních verzí eHybrid a sportovních variant Arteon R. Avantgardní Arteon je koncipován pro cestování ve velkém stylu a zákazníci mají poprvé na výběr i dynamickou karosářskou verzi Shooting Brake s atletickým duchem sportovního kupé ve spojení s prostorností a variabilitou Variantu.

Stále významnější roli hraje v nabídce značky Volkswagen také elektromobilita. Volkswagen tak umožňuje provozovatelům vozových parků realizovat jejich ambiciózní cíle v oblasti snižování emisí CO2 pro ochranu klimatu. Elektrickou mobilitu pro každodenní provoz bez kompromisů nabízejí revoluční modely rodiny ID. V současnosti mají zákazníci na výběr revoluční modely ID.3 (kompaktní hatchback) a ID.4 (kompaktní SUV). Samozřejmostí je také rozsáhlé klientské poradenství v oblasti elektromobility a nabídka individuálních řešení pro efektivní nabíjení.

Již loni na podzim uvedený, elektricky poháněný model ID.3 na sebe strhl velkou pozornost firemních zákazníků a hned od počátku dosahuje úspěšných prodejních výsledků. Ve šlépějích svého menšího sourozence úspěšně kráčí také ještě praktičtější a všestrannější SUV ID.4, které je již nabízeno ve standardních verzích s cenami pod hranicí jednoho milionu korun. ID.4 přesvědčí mimořádně prostorným interiérem a pozoruhodnou jízdní dynamikou ve spojení s vynikající úrovní komfortu. V závislosti na akumulátorové sadě ujede ID.4 na jedno nabití až 348 km, resp. 522 km (dle WLTP). Na cestách stačí půl hodina u rychlonabíjecího stojanu k prodloužení dojezdu o dalších 320 km.

Významné místo v portfoliu značky Volkswagen mají také plug-in hybridní modely PHEV (eHybrid), u nichž Volkswagen kombinuje výhody spalovacích motorů a elektrického pohonu. Řidiči těchto vozů mají na výběr mezi tichou elektrickou jízdou s nulovými emisemi v městských ulicích a hybridním pohonem pro cestování na dlouhé vzdálenosti. Kromě toho je kombinace dvou výkonných zdrojů hnací síly zdrojem mimořádného potěšení z dynamické jízdy. Bonusem navíc jsou mimořádně výhodné provozní náklady díky velmi nízké spotřebě paliva. Možnost registrace verzí PHEV jako vozidel s elektrickým pohonem zajistí uživatelům parkování zdarma ve velkých městech, jako je Praha. Volkswagen nabízí verze PHEV, které jsou osvobozeny od povinnosti platit dálniční známku a silniční daň, v modelových řadách Golf, Tiguan, Passat, který zůstává flotilovým bestsellerem mimo jiné i díky velmi výhodnému operativnímu leasingu, Arteon a Touareg.

O silném postavení značky Volkswagen na českém fleetovém trhu svědčí také nezávislá ocenění. Například v prestižní anketě o nejlepší flotilové automobily, FLEET DERBY - FLOTILA ROKU, obsazují modely Volkswagen pravidelně čelní příčky. V letošním hlasování vedoucích vozových parků se revoluční elektromobil ID.3 stal Flotilovým elektroautem roku 2021 a obsadil druhé místo v kategorii Ekologické vozy. Skvěle si vedla také osmá generace modelu Golf, nabízená nyní nejen jako hatchback, ale i jako prostorný a všestranný Variant. Golf 8 se ve velké konkurenci umístil na druhém místě v kategorii Referentské vozy. V loňském ročníku zářil v anketě FLEET DERBY - FLOTILA ROKU kromě modelu e-Golf také Passat, který byl v roce 2020 podle hodnocení vedoucích vozových parků nejlepším manažerským vozem.

Aktuálně mohou podnikatelé při využití zmiňovaných nabídek pořídit například novou generaci vozů Golf Variant s podnikatelským bonusem až 45 000 Kč, Passat Variant se zvýhodněním až 120 000 Kč, Arteon Shooting Brake až o 100 000 Kč výhodněji nebo Touareg s bonusem až 160 000 Kč. U modelů Touran a nový Tiguan je základní podnikatelský bonus až 50 000 Kč.

Zdroj: Volkswagen

Další články z rubriky Auto moto

Nové MINI Aceman s čistě elektrickým pohonem nabízí dostatek prostoru pro pět cestujících

Kreativní využití prostoru v novém pojetí: MINI slaví premiéru prvního crossoveru v segmentu prémiových malých vozů. Nové MINI Aceman kombinuje kompaktní vnější rozměry s co největším vnitřním prostorem pro cestující a čistě elektrickým pohonem. ...

Ford Pro posiluje vedoucí postavení E-Transitu v segmentu

Ford Pro dnes odhalil novou verzi modelu E-Transit s prodlouženým dojezdem, která zvyšuje schopnosti nejprodávanější velké elektrické dodávky v Evropě ...

Škoda Kodiaq rozšiřuje paletu motorů, prodejní ceny začínají na 980 000 Kč včetně DPH

Mladá Boleslav - Nová Škoda Kodiaq se dostala do prodeje nejprve se dvěma dieselovými motory, nyní se paleta pohonných jednotek rozrůstá o zážehové ag ...

V prvním čtvrtletí dosahuje výroba automobilů rekordních hodnot

V prvním čtvrtletí bylo v tuzemských firmách automobilového průmyslu vyrobeno celkem 394 443 osobních vozidel, meziročně o 11,5 % víc. Jde tak o nejvy ...

Přesné, jisté, všestranné: Nové BMW X3 prochází dynamickými jízdními testy

Na konci procesu sériového vývoje prochází nové BMW X3 ve zkušebním centru BMW Group v jihofrancouzském Miramas finálním laděním všech regulačních sys ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »