InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Rohan City: Luxusní komplex od Sekyra Group vzniká v pražském Karlíně

18.09.2020
Toužíte po novém moderním bydlení plném komfortu, klidu a s výbornou dostupností služeb? Jste milovníky Prahy a kulturního dění? Rohan City je luxusní komplex, který disponuje řadou bytových jednotek, kanceláří a služeb. Připravuje se v jedné z nejžádanějších pražských lokalit a dokáže vyplnit vaše náročné představy o exkluzivním bydlení.
Foto: Sekyra Group, a.s.

Tip: Chcete najít moderní byty pro studenty, páry i rodiny s dětmi?


Hledáte prostorný komfortní byt? Bydlení, kde vám nic nebude bránit v odpočinku a práci? Rohan City bude komplex, který nabídne byty, kanceláře i služby. Vyroste ve výborné lokalitě, ze které není daleko ani do centra, ani do přírody. Připravované byty Vás určitě zaujmou nadčasovým vzhledem, prostorem a dokonalým výhledem. Materiály použité v bytech rozhodně neurazí ani velmi náročné klienty.

Kdy začne výstavba?


S výstavbou by se mělo začít počátkem roku 2021. V první etapě se dočkáme dvou kancelářských budov a dvou bytových domů. Ty ponesou název Riviéra a Diamanty Karlín. Jejich výstavba by měla skončit v roce 2023. Ve druhé etapě vznikne navazující zástavba River Gardens, včetně nového plánovaného mostu, který propojí Karlín s Holešovicemi. Tato etapa by měla skončit v roce 2035.

Největší předností projektu je žádaná lokalita


Projekt vyroste v lokalitě Prahy 8, v Karlíně, který je jednou z nejrychleji se rozvíjejících pražských čtvrtí. Najdete v něm mnoho kulturních zařízení center, restaurací, kaváren, supermarketů a dalších služeb. Je blízko centra města, tak i přírodní rezervace a řeky. Také zde můžete objevit řadu parků a sadů, například Kaizlovy sady. Karlín je zkrátka čtvrť, kde můžeme pozorovat pozoruhodný posun k lepšímu. Chystaný komplex pak nabídne místo pro jedenáct tisíc lidí.

Budete-li bydlet v Karlíně nemusíte bát o místo ve školách pro vaše děti


V okolí chystaného komplexu najdete mateřské, základní i střední školy včetně církevních. Jednou z nich je například Karlínská obchodní akademie a VOŠE či církevní střední škola Jana Boska. Studenti základních škol mohou chodit do místní školy za Invalidovnou.

Oblasti plné zeleně vhodné k odpočinku a relaxaci


V okolí naleznete kromě přírodních rezervací, například park Barikádníků, žabí jezírko v Kaizlových sadech i psí hřiště. V okolí dále najdete:
- Divadlo Karlín
- Kavárnu Můj šálek kávy
- Fitness tělocvičnu
- Restauraci Karlínský mlýn nebo Lokál
- Soukromý pivovar Dva Kohouti s posezením
- Park na Karlínském náměstí

Lokalita má co nabídnout i sportovcům


Pokud rádi sportujete, v Karlíně najdete i několik fitness center. Navštivte buď BodyBody Karlín nebo Euforii, která zahrnuje fitness i wellness. Nabízí se rovněž studio jógy Yoga Karlín. Pokud jste se zamilovali do běhu, můžete z Karlína vyběhnout Žižkovským tunelem a rovnou se napojit na oblíbenou běžeckou zónu vedoucí až na Krejcárek.

Karlín má jednu z nejmodernějších koncertních hal v republice


Pokud jste milovníci koncertů a různých hudebních akcí, jste v Karlíně na správném místě. V okolí se nachází známé Forum Karlín, kde ročně vystupuje spousta kapel a hudebníků nejen z Čech, ale i světové hudební scény. Kapacita umožňuje návštěvnost až 4000 návštěvníků a akusticky patří mezi jednu z nejlépe ozvučených hal u nás. Také nesmíme zapomenout na Hudební divadlo Karlín, které má i bohatý muzikálový program.

Pokud hledáte moderní bydlení v místě, kde to žije a kde je plno zeleně, karlínský komplex Rohan City bude rozhodně správnou volbou. Staňte se součástí jedné z nejoblíbenějších čtvrtí v Praze. Buďte u toho i vy!

Autor: Pl
Související:

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »