InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín

Podpora prodeje v gastronomii

19.09.2019
Záměrem podpory prodeje v oblasti gastronomie by mělo být primárně navýšení odbytu. Mezi základní stavební prvky úspěšného prodeje v gastronomii patří samozřejmě i vhodné umístění podniku, vlastnosti personálu, nastavení cenové politiky a úroveň stravování. My se však nyní podívejme na drobné prvky, jako jsou jídelní a nápojové lístky, protože ty tvoří přímou prezentaci vaší nabídky.
Foto: HANAVoP
Doplňkové jídelní lístky a nápojové lístky
Kromě stálého jídelního lístku je pro hosty mnohdy připravena mimořádná nabídka. Stálým jídelním lístkem máme na mysli povětšinou velkoformátovou nabídku v pevné vazbě. I když v posledních letech proniká do restauračních zařízení řada atypických prezentací. Právě mimořádná, časově omezená nabídka by měla být prezentována tak, aby byla vyjímečná nejen z hlediska obsahu, ale také svou formou. Grafické zpracování by mělo být v souladu s prezentací celého podniku.

Zvláštní sezonní nebo speciální nabídka je výrazněji prezentována, pokud neleží volně položena na stole. Nabízí se tedy využití nejrůznějších druhů stojánků, které zajistí, aby nabídka byla přímo na očích. Například na kulaté stoly je nejvhodnější netradiční PVC stojánek ve tvaru hvězdy, ten dokáže odprezentovat nabídku do tří stejných výsečí zároveň, bez nutnosti manipulace se stojánkem.

V případě rychlých občerstvení se často setkáváme s využitím nejrůznějších plakátů, stojánků a nástěnek, které prezentují aktuální akční nabídku, ať už z hlediska ceny, nového nebo sezónního produktu.

Pokud hledáte vhodného dodavatele PVC stojánků pro prezentaci svých nápojových a jídelních lístků, podívejte se na naši nabídku: https://www.hanavop.cz/stojanky-do-restaurace/

Naše stojánky jsou vyrobeny z čirého plexiskla tloušťky 2mm, na výběr máte z orientace na výšku i šířků, nabízíme také několik barevných variant a řadu unikátních provedení. Veškerý sortiment je české výroby.
Autor: JR

Další články z rubriky Magazín

Jak vybrat chalupu na zimní radovánky

Češi rádi chalupaří, a netýká se to jen letních měsíců. S příchodem zimní sezony se romantické horské chalupy stávají výchozím bodem běžkařských výletů nebo zázemím po návratu z nedaleké sjezdovky. Vybrat tu správnou chalupu ale není jednoduché - ...

Jeden zaměstnanec s depresí ubere firmě 32 pracovních dní. Jak pečovat o duševní zdraví svých zaměstnanců?

Na 10. října připadá Světový den duševního zdraví. Tomu dle odborníků svědčí práce, na druhou stranu však samo zaměstnání nebo pracovní prostředí může ...

5 chyb, které vám nejvíce prodraží stavbu

Stavba či rekonstrukce není jednoduchá záležitost a může se i pěkně zkomplikovat a prodražit. Jak se těmto nepříjemným starostem vyhnout? Přinášíme př ...

Desatero: Jak se vyhnout zneužití platební karty

Počet případů zneužití bezkontaktních platebních karet roste, mimo jiné proto, že jimi lze bez použití PINu platit drobné nákupy do hodnoty 500 Kč. Má ...

Dvě třetiny Čechů používají k vytápění kotel, ale jen polovina z nich objednává jeho pravidelnou revizi, 9 % z nich se o kotel vůbec nestará

Klesající venkovní teploty avizují příchod další topné sezóny. Třetina Čechů však netuší, kdy oficiálně začíná. Na toto období trvající od září do kvě ...

Doporučujeme



Pondělí 14.10.2019
Počasí v ČR
Počasí v regionech »






Copyright © 1/2009-2019 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS
Tento web používá cookies, jeho dalším používáním s touto skutečností souhlasíte. Další informace najdete zde.