InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Kde vybrat novou sedací soupravu? Využijte Happy Days v RUMA Nábytek!

14.10.2023
Výběr nové sedací soupravy je důležitým rozhodnutím, které může ovlivnit vzhled a funkčnost vašeho obývacího pokoje na několik let dopředu. Při výběru sedací soupravy se snažte kombinovat praktičnost s estetikou a myslete na to, jak se bude hodit do vašeho životního stylu a potřeb. Jaké klíčové faktory je vzít v úvahu při výběru nové sedací soupravy a kde ji výhodně nakoupit Vám v tomto článku poradí odborníci z pražské firmy RUMA NÁBYTEK.
Ilustrační snímek | Zdroj: ruma.cz

Při výběru nové sedací soupravy je třeba vzít v úvahu několik klíčových faktorů:


Velikost a rozměry: Změřte prostor, kde má sedací souprava či pohovka a gauč stát, a ujistěte se, že nový nábytek se tam vejde a zároveň zanechá dostatek prostoru pro pohyb okolo. Také zohledněte velikost dveří a chodeb, abyste se ujistili, že soupravu dostanete do bytu či domu.

Materiál: Kůže, mikrovlákno, bavlna... Existuje mnoho různých materiálů, z nichž si můžete vybrat. Přemýšlejte o odolnosti vůči skvrnám, jednoduchosti údržby a celkovém vzhledu a pocitu materiálu.

Konstrukce a kvalita: Důležité je věnovat pozornost detailům jako jsou švy, kvalita dřevěné konstrukce a pevnost pěny v polstrování. Kvalitní sedací souprava by měla vydržet mnoho let.

Styl a design: Sedací souprava by měla odpovídat stylu vašeho interiéru. Moderní, tradiční, rustikální, skandinávský - vyberte si takový design, který vám vyhovuje.

Funkčnost: Přemýšlejte o tom, jak hodláte sedací soupravu používat. Potřebujete rozkládací pohovku pro hosty? Máte malé děti nebo domácí zvířata, která by mohla způsobit skvrny či poškození?

Cena: Stanovte si rozpočet a snažte se jej dodržet. Mějte na paměti, že nejdražší nemusí vždy znamenat nejlepší kvalitu.

Zkouška: Před zakoupením sedací soupravy se na ní posaďte, lehněte si, zkontrolujte pohodlí a podporu, kterou nabízí.

Recenze a záruka: Podívejte se na recenze online od ostatních zákazníků a zjistěte, zda výrobce nabízí záruku nebo záruční službu.

Dodání a montáž: Zjistěte, zda je v ceně zahrnuto dodání a montáž, nebo zda budete muset za tyto služby platit zvlášť.

Udržování: Zvažte, jak snadné bude udržovat sedací soupravu v čistotě a jak často ji budete muset čistit.

Nepropásněte šanci mít na vánoce novou sedací soupravu se slevou 15 %


Eshop RUMA.cz přijímá objednávky s doručením do Vánoc do 31.10.2023. Akce platí na pohovky, sedací soupravy a křesla s dopravou zdarma po celé ČR.
Vybírejte pohovky a sedačky na RUMA.cz nebo navštivte naši prodejnu na adrese:
Radlická 348/142, 150 00 Praha 5
Na Vaši návštěvu se těší profesionální tým našich prodejců!

Autor: St
Fotogalerie:

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Neděle 28.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »