InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Čeká vás stěhování v Brně? Nebuďte na něj sami

17.09.2023
Dům, byt nebo kancelář. Ať už stěhujete cokoliv, bude to náročné. Obzvlášť pokud se stěhováním nemáte žádné zkušenosti a netušíte, na co si dát pozor. Naštěstí si můžete ušetřit dost času a peněz, když se obrátíte na někoho zkušenějšího.
Stěhovacích firem je spousta. Těch, které se zaměřují přímo na stěhování Brno, je také pár. Častokrát je však lepší, když vám místo obrovské firmy pomůže někdo, kdo na vás bude mít čas individuálně. Přesně takové je stěhování s panem Eliášem.

Profesionální stěhování v Brně už skoro čtvrt století


Pan Miroslav Eliáš pomáhá lidem stěhovat byty, domy i kanceláře už téměř čtvrt století. Má svou rodinnou firmu a ve své práci je skutečně dobrý. Klienti si chválí zejména lidský a individuální přístup, kterého se vám u větších stěhovacích firem nedostane.

Pan Eliáš má k dispozici dvě vozidla, jednu Mercedes dodávku a jednu velkou Mercedes skříň s objemem nákladového prostoru 33 m3. Vejde se tam toho hodně, obzvlášť díky jeho schopnosti všechno chytře poskládat.

Těžká břemena ani odvoz odpadu nejsou problém


Firma Miroslava Eliáše si poradí se stěhováním těžkých břemen, jako jsou klavíry, pianina apod. Zároveň také ví, jak naložit s odpadem. Ne všechno z vašeho starého bytu si budete chtít brát do toho nového. Jak naložit s nábytkem nebo spotřebiči, jež nepotřebujete? Co s harampádím ze sklepa? V tomto případě přijde opravdu vhod, když za vás tyto starosti vyřeší jiní.

Řešení vždy existuje


Pan Eliáš se obvykle přijde předem podívat na to, co všechno má stěhovat. Podle toho dokáže lépe odhadnout cenu, potřebnou velikost dodávky i časovou náročnost. Navíc si budete moct být jistí, že se nic nepodcení.

Nemějte strach, přestěhovat se dá opravdu všechno. Víte, kolik již bylo klientů, kteří se báli, jak se bude úzkou chodbou stěhovat jejich klavír nebo jakým způsobem snesou ze 4. patra bez výtahu pohovku o váze 200 kg? Řešení se vždycky našlo, takže se určitě najde i ve vašem případě.

V ceně stěhování navíc máte i demontáž a montáž nábytku, odpojení a zapojení spotřebičů, svítidel apod. Tak na co ještě čekáte? Zavolejte a domluvte se. Ceny za stěhování bytů Brno jsou, stejně jako jednání pana Eliáše, férové.

Autor: Pl

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Neděle 28.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »