InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

Nasazení NIS2: Cesta k dokonalé kybernetické bezpečnosti

06.07.2023
V dnešní digitální době je zabezpečení IT systémů jednou z největších priorit. S narůstajícím počtem kybernetických útoků je důležité mít silné a efektivní nástroje a postupy pro obranu. Jedním z těchto nástrojů je nasazení NIS2, nové směrnice Evropské unie, která stanoví přísné požadavky na zabezpečení sítí a informačních systémů.
Ilustrační snímek | Zdroj: pixabay.com
Faster CZ je zde, aby vám pomohl s procesem nasazení NIS2. Naše služby zahrnují posouzení vaší současné kybernetické bezpečnosti, navržení a implementaci bezpečnostních opatření a provádění penetračních testů. Penetrační testy jsou klíčovým nástrojem pro odhalení slabých míst v bezpečnosti vašich IT systémů a identifikaci potenciálních hrozeb.

Odhalení a náprava slabých míst


Nasazení NIS2 je pouze prvním krokem na cestě k vytvoření silného obranného systému. Důležité je také pravidelné provádění penetračních testů a revize bezpečnostních opatření, abyste byli vždy o krok napřed před kybernetickými hrozbami.

S naší pomocí budete moci dosáhnout splnění NIS2 a posílit své obranné mechanismy proti neustále se měnícímu kyberprostoru. Penetrační testy odhalí slabiny v systému, zatímco naše bezpečnostní audit vám poskytne podrobný plán jak tyto slabiny napravit.

Bezpečí na prvním místě


Ve Faster CZ dáváme bezpečí na první místo. Nasazení NIS2 a pravidelné penetrační testy jsou klíčem k ochraně vašich IT systémů. Kontaktujte nás a zajistěte si, že budete mít všechny nástroje a postupy potřebné pro zajištění maximální kybernetické bezpečnosti. Bezpečnost není luxus, ale nezbytnost. Nečekejte, až se stane něco neočekávaného, předejděte potenciálním hrozbám díky pečlivému nasazení NIS2.

Spolehlivé posouzení stavu a návrh opatření


Pro účely zajištění plného splnění NIS2 je důležité provést důkladné posouzení současného stavu IT systémů. Naši experti prověří vaše stávající bezpečnostní postupy a opatření a identifikují oblasti, které vyžadují zlepšení. Zároveň připraví návrh bezpečnostních opatření, která pomohou dosáhnout plného splnění NIS2.

Příprava a realizace plánu na nasazení NIS2


Po důkladném posouzení a přípravě návrhu naši specialisté z Faster CZ vytvoří detailní plán nasazení NIS2. Tento plán bude zohledňovat specifika vaší organizace a zahrnovat kroky, které jsou nezbytné pro dosažení úplného splnění NIS2. Během celého procesu bude náš tým k dispozici pro konzultace a poskytnutí odborných rad.

Podpora po nasazení NIS2


I po úspěšném nasazení NIS2 je důležité pokračovat v monitoringu a pravidelném aktualizování bezpečnostních postupů a opatření. My ve Faster CZ nabízíme dlouhodobou podporu a servis, který zahrnuje pravidelné kontroly, aktualizace a v případě potřeby rychlou reakci na bezpečnostní incidenty.

Chápeme, že kybernetická bezpečnost je klíčovým faktorem úspěšného a bezpečného fungování vaší organizace. Proto jsme připraveni nabídnout vám naši odbornou pomoc a podporu při nasazení NIS2 a zajistit, že vaše organizace bude vynikat v oblasti kybernetické bezpečnosti. Kontaktujte nás a dozvíte se více o tom, jak vám můžeme pomoci se splněním NIS2.

Autor: Petr Süss

Další články z rubriky Rady a tipy

Půjčka přes internet je k dispozici každý den v roce

Co se vám vybaví, když se řekne krátkodobý úvěr? Jistě, je to finanční produkt, který je dnes velmi oblíbený a zná jej snad každý. Můžete se na něj obrátit vždy, když řešíte nějaké výdaje v rodinném rozpočtu a nechcete na nic čekat. Dostupnost je na ...

ČSOB: Kyberzločinci se aktuálně vydávají za vaše známé ze sociálních sítí a hlásí: Vyhráli jste!

ČSOB varuje před dalším trikem kybernetických podvodníků. Opět berou útokem sociální sítě, ale používají nový trik. Oslovují lidi skrze jejich blízké. ...

Reklamace a běžné opotřebení věci. Co by měl spotřebitel vědět?

Drtivé většině spotřebitelů již byla někdy zamítnuta reklamace. Typicky se jedná o situace, kdy byla vada vytknuta pozdě, spotřebitel zboží poškodil s ...

Podmínky odstoupení od smlouvy u zboží hygienicky citlivého charakteru

Na právo na odstoupení od smlouvy uzavřené po internetu ve 14 dnech od dodání zboží jsou v dnešní době spotřebitelé již zvyklí a využívají jej velmi č ...

Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit, radí dTest

Spotřebitelská poradna dTestu se setkává s případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž nikdo nevymáhal. ...

Doporučujeme



Neděle 5.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »