InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

TikTok followers - vyplatí se jejich nákup?

18.03.2023
V poslední době můžeme vídat služby, které nabízejí TikTok followers za pár korun. Může se to ale vyplatit? Rozebereme si všechny plusy i mínusy nákupu TikTok followers a doporučíme si, kde je možne je sehnat.
Ilustrační snímek | Zdroj: Pexels.com
TikTok je v současné době jednou z nejpopulárnějších sociálních sítí. Pro mnoho uživatelů a influencerů je počet TikTok followers velmi důležitý, protože to přináší více příležitostí k zisku peněz a spoluprací s různými značkami. Nicméně, nákup TikTok followers nemusí být v každé situaci to správné řešení. V tomto článku se podíváme na plusy a mínusy nákupu TikTok followers a zda se to vůbec může nějak vyplatit.

Plusy nákupu TikTok followers


1. Rychlý růst sledujících

Když si koupíte TikTok followers, můžete rychle získat větší počet sledujících. To může být skvělé, pokud vám jde opravdu pouze o počet sledujících. Organicky pravděpodobně nikdy nezískáte tak rychlý nárůst, jako při nákupu.

2. Větší důvěryhodnost profilu

Jedním z hlavních důvodů, proč by někdo mohl zvažovat nákup TikTok followers, je zvýšení své důvěryhodnosti a atraktivity pro fanoušky. Pokud máte více sledujících, můžete působit jako influencer nebo osobnost, které si lidé všímají a rádi se s ní spojují. Pokud vidí, že máte mnoho sledujících, může to být pro ně důvěryhodný signál, že stojíte za to sledovat a že máte něco zajímavého k nabídnutí.

3. Možnost využívat pokročilé funkce TikToku

Největší plus nákupu sledujících na TikToku je možnost live streamovat po dosažení hranice 1000 followers. Toho lze nejrychleji dosáhnout právě nákupem. Pokud vaším cílem není tvořit kvalitní obsah na TikTok, ale pouze streamovat, pak je pro vás nákup ideální volbou.



Mínusy nákupu followers na TikToku


1. Kvalita sledujících

Pokud si koupíte TikTok followers, není zaručeno, že se jedná o skutečné uživatele. Často se jedná o 100% neaktivní profily, což může ze začátku vést k nízkému zapojení. Musíte to brát pouze jako odrazový můstek pro vaše budoucí aktivní sledující. Nikdy se nespoléhejte na to, že s velkým počtem followers bude automaticky vysoká aktivita.

2. Mohou ubývat

Když zvolíte špatný obchod, může se vám stát, že vám sledující budou postupně ubývat a ze zakoupených 1000 followers budete mít za 3 týdny například jen 800. Což se vám při organickém získávání followers nestane. U tohoto bodu je důležité, jaký obchod zvolíte.

Kde koupit TikTok followers?


Koupit TikTok followers můžete například na RychleLajky.cz - mají dodání do pár sekund a nemusíte u nich nikdy zadávat citlivé údaje. Stačí vám přezdívka a email, to je zcela vše. Cena je skvělá za možnost začít streamovat. Za 1000 followers zaplatíte kolem 250-400 Kč, záleží, zda zrovna mají akci nebo ne. Garance toho, že sledující neubývají a pokud se tak stane, tak vše doplní, je taky dobrá.



Je tedy na vás, zda se rozhodnete nákup TikTok followers provést. Někdy to může být dobré řešení, ale pamatujte, že se nikdy nic nevyrovná tomu, když sledující získáte organicky. Zaměřte se na časté vydávání videí a do pár měsíců budete určitě na skvělých číslech i bez jakéhokoliv nákupu.

Autor: St
Fotogalerie:

Další články z rubriky Rady a tipy

Podmínky odstoupení od smlouvy u zboží hygienicky citlivého charakteru

Na právo na odstoupení od smlouvy uzavřené po internetu ve 14 dnech od dodání zboží jsou v dnešní době spotřebitelé již zvyklí a využívají jej velmi často. Ať už jde o nákupy oblečení, elektroniky či jiných předmětů, možnost předmět si prohlédnout, ...

Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit, radí dTest

Spotřebitelská poradna dTestu se setkává s případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž nikdo nevymáhal. ...

Prodloužená záruka u zboží: Na co si dát pozor, radí dTest

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automatick ...

DTest se zaměřil na kvalitu arašídových pomazánek

Arašídové máslo si v posledních letech získalo velkou oblibu, a to nejen mezi vegany a sportovci. Je to lahodná a nutričně bohatá potravina, kterou lz ...

Řešit spor mimosoudní cestou je levnější, rychlejší a efektivnější

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří ur ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »