InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

Jak a čím vybavit plachtovou halu?

13.02.2023
Plachtové haly se těší v posledních letech stále větší oblíbenosti, protože nabízejí rychlé a poměrně úsporné řešení pro rozšíření skladovacích prostor vaší firmy, ale i možnost využívat je jako náhradní sídlo. Plachtové haly nabízejí dle své velikosti a typu nespočet možností pro jejich využití, jen to občas chce trochu uzpůsobit jejich vnitřní vybavení. Nad čím byste se měli při vybavování plachtové haly zamyslet?
Ilustrační snímky | Zdroj: Shutterstock

Co by se vám mohlo hodit?


Pokud chcete plachtovou halu využívat celoročně, měli byste se zamyslet nejen nad vhodným úsporným osvětlením vnějších a vnitřních prostor, ale i možností vytápění a pro léto chlazením.

Podle způsobu využití byste se pak měli zamyslet i nad použitím podlahy. Jestliže chcete používat plachtovou halu jako sklad na zemědělskou techniku nebo zvířectvo není podlaha určitě nutná, pokud však chcete s touto halou vyrazit na veletrh rozhodně s jejím pořízením neváhejte.

Dalším velmi praktickým vybavením pro plachtové haly jsou boční stěny, které se hodí především při nepříznivém počasí. Při dešti či sněžení doprovázeném větrem poskytnou ochranu nejen veškerému vybavení haly, ale i případným návštěvníkům.

Za velmi praktický je pak považován v mnoha případech i agregát, který se hodí především, při výjezdech na venkovní veletrhy, kdy občas bývá připojení k elektrické síti problém.



Jak a kde si pořídit vybavení plachtové haly?


Pokud jste si pořídili plachtovou halu či skladový stan jako sezónní řešení, určitě nebude úplně nejvhodnější variantou nákup veškerého potřebného vybavení. Mnohem výhodnější variantou, která ušetří nejen vaše náklady, ale i starosti s uložením vybavení mimo sezónu je jeho pronájem. Pronajmout si můžete jak výše uvedené elektrické příslušenství, tak i podlahy, stěnové příčky, vzduchotechniku či různá pódia či rampy.

Jaké vybavení je možné si pořídit?


Na druhou stranu, pokud plachtovou halu využíváte celoročně měli byste se nad nákupem potřebného vybavení zamyslet. Především se v tomto bodě jedná o podlahy, boční stěny, elektroinstalace ve formě světel, klimatizace, vytápění a případně i agregátu.

Při nákupu či pronájmu vybavení plachtových hal, je vhodné se obrátit na profesionály v oblasti těchto hal, protože vám pomohou vybrat ty nejvhodnější varianty vybavení.

Autor: Redakce
Fotogalerie:

Další články z rubriky Rady a tipy

Podmínky odstoupení od smlouvy u zboží hygienicky citlivého charakteru

Na právo na odstoupení od smlouvy uzavřené po internetu ve 14 dnech od dodání zboží jsou v dnešní době spotřebitelé již zvyklí a využívají jej velmi často. Ať už jde o nákupy oblečení, elektroniky či jiných předmětů, možnost předmět si prohlédnout, ...

Šmejdi vytahují z lidí peníze za promlčené dluhy. Jak se bránit, radí dTest

Spotřebitelská poradna dTestu se setkává s případy lidí, kterým vznikl dluh tak dávno, že už na něj zapomněli. Léta ho po nich totiž nikdo nevymáhal. ...

Prodloužená záruka u zboží: Na co si dát pozor, radí dTest

Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automatick ...

DTest se zaměřil na kvalitu arašídových pomazánek

Arašídové máslo si v posledních letech získalo velkou oblibu, a to nejen mezi vegany a sportovci. Je to lahodná a nutričně bohatá potravina, kterou lz ...

Řešit spor mimosoudní cestou je levnější, rychlejší a efektivnější

K obchodnímu styku mezi spotřebiteli a podnikateli dochází nesčetněkrát denně. Není proto divu, že je mezi nimi také mnoho sporů. Některé se podaří ur ...

Doporučujeme



Pondělí 29.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »