InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Chcete klidně spát i v době zdražování energií? Myslete chytře!

10.08.2022
Vlna zdražování energií neušetřila žádnou evropskou zemi. Energetický sektor Evropské unie, ale i mimo ni se musí postupně vyrovnávat s různými podněty a kritickými situacemi. Tento efekt je jasně patrný i na výdajích za elektřinu a projevuje se jak v domácnostech, tak ve firmách. Mnoho lidí navíc neví, jak se v aktuální situaci vyznat, jak si správně nastavit zálohy na energie, tarif, nebo jak hlídat svoji spotřebu. Na trhu se navíc objevuje celá řada podvodných společností, která sice láká na ty nejlepší ceny, ale zákazníci v samém důsledků zaplatí řádově o několik procent více, a není jim poskytnut žádný servis, ani asistence.
Ilustrační snímek | Zdroj: Unsplash.com

Silný partner jako záruka pohodlí


Pokud nechcete zbytečně řešit žádné komplikace s odběrem elektřiny spojené, měli byste této situaci předcházet výběrem kvalitního a spolehlivého dodavatele. Ten Vám pomůže nejen ušetřit peníze, ale také čas tím, že Vám poskytne kompletní servis od A až do Z.

Ať si chcete zaregistrovat úplně nové odběrové místo, a nebo jenom změnit dodavatele, přemýšlejte vždy chytře!

Jak si správně vybrat?


Protože elektrická energie tvoří velkou položku Vašeho rodinného i firemního rozpočtu, je nutné při výběru jejího dodavatele vybírat pečlivě. Jaké jsou konkrétní položky, na které byste se měli jeho výběru zaměřit?

Transparentnost ceny - Ta rozhodně hraje při výběru dodavatele energií jednu z hlavních rolí. Vyberte si proto takového poskytovatele, u kterého Vás nečekají žádné skryté poplatky. Sjednané zálohy a tarif by měli odpovídat Vašemu reálnému odběru, tak abyste už dopředu věděli, s čím máte počítat a nebyli nemile překvapeni.

Kompletní servis - Ať už nahlašujete nové odběrové místo, nebo chcete změnit stávajícího poskytovatele, vždy byste měli obdržet pouze ten nejlepší zákaznický servis. Dodavatel by Vám měl umožnit hladký přechod, bez výpadků dodávek, nebo bez nutnosti přítomnosti technika na odběrovém místě.

Důvěryhodnost dodavatele - Vyberte si takového dodavatele, který má za sebou zkušenosti a silné zázemí prosperující společnosti a je Vám vždy na blízku. A to buď možností návštěvy kamenné pobočky, nebo podporou telefonických operátorů, kteří Vám pomohou vyřešit jakýkoli Váš problém, nebo Vám pomohou vybrat správný typ tarifu na míru.

Modernizace - Znakem silné společnosti může být také nabídka alternativních řešení pro zajištění elektrické energie. Tou je například pomoc při získání vlastních zásob elektřiny pomocí inovativních řešení, jako je výroba elektřiny ze slunečních paprsků pomocí fotovoltaiky.

ČEZ, který je na trhu s energiemi naprostou jedničkou Vám jako signatář deklarace o ochraně spotřebitelů zajistí jen tu nejlepší péči a služby, na které se můžete spolehnou!

Autor: L.H.
Související:
Komerční sdělení: Bavlněné povlečení

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »