InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Vylepšete si obličej u profesionálů!

22.07.2022
To jak vypadá náš obličej bývá pro většinu žen poměrně podstatný. Ráno se líčíme, měníme vzhled pleti pomocí make-upu a pudru, necháváme si aplikovat umělé řasy, permanentní make up. Jaké úpravy však mohou změnit vzhled našeho obličeje a těla natrvalo? Oslovili jsme několik dam (i pánů) na recepci kliniky plastické chirurgie. Byli to většinou lidé, na kterých bylo znát, že jsou si jisti tím, co chtějí a mají jasnou představu o svém vzhledu. A nutno podotknout, že byste na nich práci odborníka na plastickou chirurgii nejspíš ani nepoznali.
Ilustrační snímek | Foto: unsplash.com

Alex, 38 let, školitelka


Vždy mi záleželo, abych vypadala pěkně, nikoli ovšem za každou cenu výstředně. K plastickému chirurgovi mě dovedla touha po pevnějším poprsí. Mám dva potomky, které jsem dlouho kojila, a to na mém dekoltu zanechalo trvalé následky. Postoupila jsem proto před časem modelaci prsou a jsem skutečně spokojená. Kontrola dnes dopadla na výbornou a sebevědomí je zase tak, jak má být.

Kamila, 43 let, floristka


Jak vidíte má výška je dostatečná, váhu mám v poměru k ní téměř ideální a žádné komplexy ohledně postavy neřeším. Vždy jsem sportovala. A proč jsem tedy zde? Odpověď je nasnadě. Chci získat jemnější vzhled obličeje. Konzultovala jsem vše s chirurgem a po dohodě jsme zvolili zmenšení a celkovou plastiku nosu. Cena je v dnešní době více než lákavá a já se již nemohu dočkat. Na internetu jsem hledala nabídky klinik estetické medicíny a to mě přivedlo až sem. Za chvíli půjdu na sál, kde se mi splní můj celoživotní sen. Jestliže vás bude zajímat, jak to dopadlo, ráda vám pak pošlu svoji fotografii. Nebo se stavte za mnou na náměstí, kde je můj floristický ateliér. Ráda vám ukážu svůj nový malý nos!

Daniel, 37 let, idea maker


V pubertě jsem měl nehodu na kole, při níž jsem si docela nepříjemně zranil nos. Od té doby mě trápí skoro neprůchodná nosní přepážka. Obzvlášť, když mám rýmu, tak jednou nosní dírkou nemůžu vůbec dýchat. Trpím také na alergie, takže je to opravdu velký problém. Rhinoplastika je pro mě skvělé řešení mého dlouholetého problému. Prošel jsem internet a našel zajímavé stránky renomované kliniky plastické chirurgie. A ty mě dovedly až sem. Jsem zvědavý, jestli mi zákrok proplatí pojišťovna, ale po tom jsem se ještě nepídil. No, možná to vyjde. Bylo by to skvělé, držte mi palce!

Eliška, 16 let, studentka


Dorazila jsem sem na odstranění znamének ve vlasech. Protože jak vidíte, mám je kudrnaté, musím si je často rozčesávat, aby se mi necuchaly. A do znamének si přitom vždycky zasáhnu. Už se mi zvětšila a párkrát i krvácela. Maminka mě dovedla hlavně proto, aby mi je zkontrolovali a odstranili. Doufám, že se mi vše brzy zahojí. Naštěstí jsou znaménka skryta, tak zásah snad ani nikdo nepozná.

Šimon, 29 let, fotbalista


Momentálně čekám na kontrolu po přitažení uší. Tak co, poznali byste, že jsem byl na plastice? Myslím, že ani náhodou! Jsem s výsledkem velmi spokojený. Měl jsem již od malička takzvané plachťáky - tedy odstáté uši. Strašně jsem si kvůli nim vytrpěl posměšků a urážek. Teď, když hraju profesionálně fotbal a jsem i v televizi, chci být spokojený s tím, co bude prezentováno v médiích. Přítelkyně mi sice tvrdila, že to není vada na kráse, já jsem ale jiného názoru. A teď mi i dala za pravdu, že s úpravou uší vypadám lépe.

Evelína, 51, poštovní doručovatelka


Já jdu na konzultaci s mým hrudníkem. Jistě vidíte, jaký budu řešit problém. Kvůli velkému objemu mých ňader mě již dlouhodobě bolí záda. A v zaměstnání mi také dost vadí. Dozvěděla jsem se, že mi to i proplatí pojišťovna, takže budu po panu doktorovi chtít zmenšit prsa tak, aby byla už konečně normálně velká. O pozornost každého už prostě nestojím. A moc se na operaci těším.

Uvažujete také o změně svého vzhledu, nebo stále váháte? Není třeba. Stačí se objednat na nezávaznou konzultaci a dozvíte se až překvapivě mnoho nového o moderních metodách úpravy vzhledu těla i obličeje.


Autor: Pl

Další články z rubriky LifeStyle

Tyto boty nikdy nevyjdou z módy - prohlédněte si nadčasové modely dostupné v Sizeer!

Módní trendy, včetně těch v městském vydání, se neustále vyvíjejí. Nelze však popřít, že existují evergreeny, které úspěšně odolávají měnícím se trendům. Jejich předností je jak dokonalá jakost, tak i nadčasový design, který vždy přitahuje pozornost ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »