InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Je čas na trendy letošního jara. Právě teď je nakoupíte bez omezení

28.02.2022
Jarní fashion trendy se na pultech obchodů objevují vždy s předstihem. Rozhodně nečekají na příchod kalendářního jara. Jde o jedinečnou příležitost, jak si je nakoupit bez omezení, kdy už některé velikosti třeba budou chybět, a třeba ještě v kombinaci se slevami na zbytky zimní kolekce.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com

Letošní trendy fandí barvám


Kdo již měl možnost nahlédnout do prvních fashion kolekcí letošního roku, spatřil nejen poněkud šílenou very peri, fialovou barvu letošního roku, ale i další zářivé, jasné a čisté barvy. Ty dávají prostor k extravaganci. Využijte například Zalando lounge slevový kód, prohrábněte se online regály a najděte si v nových kolekcích nejen módní fialovou. Slušet vám bude na mikinových šatech, na elegantních šatech do práce, na kostýmku i fashion teniskách. Co k této odvážné barvě? Zůstat můžete jen u ní. Jemnou kombinaci vytvoří s bílou. Extravagantní pak třeba s tmavou pastelovou zelenou.

A co barvám letos sluší? Spíše je nekombinovat, ale ponechat outfit v jedné či ve dvou primárních trendy barvách.

Zkrať sukně na minimum


Kdysi se tomu říkalo pásek, dnes mikrosukně. Tak lze s nadsázkou nazvat trend, který minisukně zkrátil na mikrosukně. Jsou skutečně extrémně krátké a již nemluvíme ani o 30cm extrémech. Střihněte je ještě více! A když už jdeme takto nakrátko, slušet jim bude kontrast dalších kousků outfitu s prvky pánského šatníku.

Nebojte se opulentní módy


Hrdě noste extravaganci zejména na šatech. A nejen těch společenských. Extravagance se počítá coby benefit. Užívat si v ní můžete svoji ženskost i noblesnost. V módě letošního roku je povoleno vše, kromě nudy. Tohle dokazují i boty tradičních výrobců. Podívejte se třeba na novou kolekci tenisek Adidas. Ty si nyní máte možnost zakoupit levněji, využijete-li Adidas slevový kód.

Na detailech záleží, zejména, když si je nelze nevšimnou


Výrazné a promyšlené detaily pokládají nudu v šatníku na lopatky. Stačí maličkosti, a i ze sportovního oblečení lze udělat parádní fashion kousky. Hledejte zajímavé prvky na obuvi, kabelkách i na oblečení. Urban Store slevový kód vám umožní být vidět, a přitom zůstat ve své komfortní zóně díky pohodlnému oblečení.

Maličkosti, které milujeme - pruhy a třásně


Pruhy a třásně hrají prim v letošní jarní módě. Vsaďte na oblíbené outfity s proužky a nebojte se nechat je postupně proměnit v dekorativní třásně. Že budete vypadat jako v pyžamu či zabalená v kuchyňském ubrusu? O to lépe.

Ve stylu Y2K


Kybernetická chyba z přelomu milénia dala jméno dalšímu trendu. Hravému, s crop topy, bokovkami, ale též s různými dětskými aplikacemi na oblečení, a to i když mluvíme o tom pro dospělé. Tuto módu si zamilujete. Je hravá, inspirativní, a rozhodně nemusí být určena pouze pro generaci mileniánů.

TIP: Nové kousky můžete pořídit levně, pokud navštívíte portál Vasekupony.cz a využijete kupóny a kódy do svých oblíbených e-shopů.

Autor: WP

Další články z rubriky LifeStyle

Tyto boty nikdy nevyjdou z módy - prohlédněte si nadčasové modely dostupné v Sizeer!

Módní trendy, včetně těch v městském vydání, se neustále vyvíjejí. Nelze však popřít, že existují evergreeny, které úspěšně odolávají měnícím se trendům. Jejich předností je jak dokonalá jakost, tak i nadčasový design, který vždy přitahuje pozornost ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Sobota 27.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »