InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Hliníkové pergoly na míru vám zajistí skvělé posezení na terase za každého počasí

29.01.2021
Máte u svého domku, chaty či chalupy zahradu a milujete každou chvilku, kterou na ní strávíte? Snažíte se proto vytvořit si co nejlepší podmínky k tomu, abyste mohli trávit čas na čerstvém vzduchu i ve chvílích, kdy počasí venkovním aktivitám zrovna nepřeje? Pokud ještě nemáte pergolu, rozhodně byste o ní měli začít uvažovat. Jakmile si ji pořídíte, uvidíte, že se vám výrazně rozšíří možnosti využívání venkovních ploch.
Ukázky referencí | Zdroj: www.batima.cz

Proč si pořídit hliníkovou pergolu na míru?


Pergoly rostou v posledních letech na českých zahradách jako houby po dešti. A je k tomu celá řada důvodů. Které jsou ty hlavní?

Ochrana před povětrnostními vlivy
Pod pergolou na vás nebudou útočit prudké sluneční paprsky, může poskytnout útočiště i v případě větru a deště.

Opora pro rostliny
Pokud milujete zeleň, můžete nechat pergolu obrůst některou z popínavých rostlin. Skvěle se po ní bude pnout například břečťan či víno.

Pergola zakryje terasu i stání pro osobní auto
Pergolu si můžete nechat postavit na terase nebo ji využít jako ochranu parkovacího místa pro rodinný automobil. A umístíte-li ji na trávníku, bude se vám pod ní za parných letních dnů skvěle relaxovat na lehátku.

Hliníkové pergoly jsou vysoce odolné
Hliníkové pergoly vydrží mnohem déle než dřevěné. Hliník je vysoce odolný a skvěle odolává rozmarům počasí včetně deště, sněhu a mrazu. Nevyžaduje žádnou speciální údržbu, dokonce ho není třeba ani lakovat. Dostupný je navíc v mnoha barevných odstínech a s různými povrchovými úpravami.

Hliníkové pergoly se zcela přizpůsobí vašim přáním
Pergola na zakázku je vždy tím nejlepším řešením. Dokonale splní vaše požadavky a zároveň optimálně využije dostupný prostor.


Zdroj: www.youtube.com/Batima API Czech, k.s.

Proč si vybrat hliníkové pergoly a další hliníkové produkty firmy Batima?


Firma Batima je osvědčeným dodavatelem hliníkových pergol, přístřešků oken, vstupů, vjezdů a dalších stavebních prvků. A to není vše. V nabídce najdete také nábytek a designové doplňky, lišty, plechy a profily. Dokáže vytvořit projekt přesně na míru i dodat typizované řešení. A nezabývá se jen prodejem a montáží; realizuje vlastní výrobu a provozuje lakovnu. To pravé u ní najdou jak domácnosti, tak i firmy a velké společnosti.

Firma Batima má dlouhou historii a řadu spokojených klientů


Historie české firmy Batima se začala psát již v roce 1991: Na počátku byla spolupráce s německým partnerem, postupně se výroba rozrůstala a došlo k výraznému rozšíření portfolia produktů i poskytovaných služeb. Dnes si lze u Batimy objednat jak typizované pergoly, okna, dveře nebo nábytek, tak i slunolamy, oplocení, stínění či provětrávané fasády přímo na míru. Vše navíc budete řešit s jedinou firmou, která zajistí kompletní realizaci od návrhu přes výrobu až po finální montáž. Osobně můžete navštívit centrálu firmy Batima v Mníšku u Liberce nebo vzorkovnu v Praze.

Autor: Pl.
Fotogalerie:
Komerční sdělení: Opláštění pergol prémiové kvality s dodáním po celé ČR.
Bioklimatické pergoly na míru | Pergoly-morava.cz

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Sobota 4.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »