InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Chcete dveře SAPELI? Tak honem do APOLA

13.02.2021
Dosavadní interiérové dveře vám nevyhovují ani po praktické, ani po designové stránce? Stejně tak dosluhují i vchodové dveře? V takovém případě vás nadchne značka SAPELI, která neustále zdokonaluje své výrobní technologie a každou chvíli představuje nové modelové řady. V následujících řádcích vám představíme společnost APOLO, která je autorizovaným prodejcem těchto dveří.
Foto: | Zdroj: Apolopraha.cz
Investujte do svěžího a moderního designu. Všechny nabízené dekory a odstíny korespondují s nejnovějšími trendy na trhu s interiérovými dveřmi. Dveře Sapeli nadchnou jak příznivce minimalismu, tak i vyznavače rustikálního stylu.

APOLO na trhu působí od roku 1999


V roce 1999 spatřila světlo světa společnost APOLO. Od samotného počátku se specializuje především na prodej a montáž interiérových dveří značky SAPELI. V pestrém produktovém portfoliu najdete kromě interiérových a vstupních dveří také skleněné dveře a vysoce kvalitní kování od renomované firmy M&T.

APOLO je autorizovaným smluvním prodejcem uvedených firem ve Středočeském kraji, ale i v hlavním městě. Společnost však neustále rozšiřuje svůj sortiment, a kromě dveří u ní najdete i zárubně, stavební pouzdra a zábradlí.

Přijeďte do jedné ze vzorkoven


Pokud chcete vidět dveře či cokoliv jiného z nabídky společnosti APOLO na vlastní oči, stačí zavítat do jedné ze vzorkoven. Jedna se nachází v Praze ve Štěrboholech a druhá zase na Štrampouchu u Čáslavi. Záleží na tom, jakou kamennou pobočku máte blíže. Ve vzorkovnách na vás čekají nejžádanější modelové řady dveří, stejně tak se podíváte, jak vypadají zárubně a případně i kliky.

Služby od A do Z


APOLO vám poskytne komplexní servis, tedy od technické konzultace a poradenství přes zaměřování zakázky až po montáž. Vy se tak nemusíte v podstatě o nic starat, jen si vyberete konkrétní produkty. Jakmile máte jasno v tom, jaké dveře budou zdobit váš interiér, obdržíte cenovou kalkulaci, která je bezplatná a nezávazná. V okamžiku, kdy souhlasíte s cenou, se pustí odborníci v APOLO do práce, abyste měli co nejdříve dveře namontovány. O montáž se starají profesionální technici, kteří jsou vstřícní, dochvilní a spolehliví.

Hlavním zaměřením společnosti APOLO je prodej interiérových dveří, přičemž zajišťuje i všechny služby tím spojené. Svým zákazníkům chce vyhovět po všech stránkách, a proto vsází na vysoce kvalitní produkty od značky SAPELI, které se vyznačují dokonalou funkčností, působivým designem i precizním zpracováním. Přijdou si na své jak nároční jedinci, tak i zákazníci s omezeným rozpočtem. Cenové rozpětí dveří je totiž opravdu široké.

Doplňte ještě dveře o nové zárubně, kování či skleněné výplně. Docílíte tak uceleného interiéru. V každé místnosti budete mít maximální soukromí. Stačí jen zavřít.
Autor: Pl.
Fotogalerie:

Další články z rubriky Bydlení

Nejčastější závady oken

Okna jsou velmi důležitým prvkem stěn budovy. Umožňují proudění světla a podporují ventilaci, když jsou otevřeny pro větrání místností. Správná montáž a správné fungování oken je klíčem k teplému, dobře izolovanému domu bez hluku. V článku vám ...

Proč si pořídit kvalitní pergolu?

Zřídit si na zahradě vlastní venkovní posezení je rozhodně dobrý nápad. Hlavně v jarních a letních měsících totiž může tato část pozemku sloužit do ji ...

Proč byste měli zvážit výstavbu rodinného domu na klíč?

Našetřili jste zrovna dostatek peněz na výstavbu vysněného rodinného domku? V takovém případě si určitě nesmíte nechat ujít možnost výstavby rodinného ...

Nový domov v srdci Prahy, Byty Na Vackově lákají na další etapu výstavby

Praha, metropole s dlouhou a bohatou historií, jedinečnými příležitostmi a živým pulzujícím životem, je snem mnohých Čechů a Češek. Není divu, město j ...

Moderní okna a dveře vám pomohou ušetřit stovky tisíc korun. Jak je to možné?

V posledních letech jsou ekonomickým i společenským tématem číslo jedna úspory na energiích. Častým kamenem úrazu bývají hlavně staré domácnosti s pův ...

Doporučujeme



Sobota 27.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »