InfoDnes.cz » Zpravodajství » Regiony

EYELEVEL se stěhuje do zeleného sídla v Praze-Vokovicích

19.10.2018
PRAHA - EYELEVEL si pronajal čtyři patra o ploše téměř 5500 m2 v kancelářském komplexu AFI Vokovice. Výhodou vokovické adresy je výborná dostupnost metrem a dalšími linkami MHD, stejně jako blízkost letiště Václava Havla.
Zasedací místnost | Foto: nedori.cz
Interiér sídla navrhli architekti ze studia SHS tak, aby ztělesnil hodnoty EYELEVEL. Na první pohled zaujme jeho prostornost. Kanceláře jsou koncipovány jako netradiční open space s příčkami. Větší soukromí nabídne devatenáct konferenčních nebo tichých místností. Jednotlivé týmy si navrhnou design vlastních kanceláří sami, jejich kreativitě se žádné meze nekladou.

Součástí pracovišť bude také sauna, relaxační místnost s masérem nebo tělocvična a posilovna s neomezeným přístupem. K oslavám firemních úspěchů i osobních událostí bude sloužit terasa s pivní pípou, grilem a výhledem na Prahu, zaměstnancům s dětmi vypomůže dětský koutek.

"Náš úspěch závisí na šikovných a motivovaných, to jest spokojených lidech," přibližuje Dominika Mýtna, Human Resources Director společnosti, personální strategii EYELEVEL. "Chtěli jsme vytvořit kanceláře, které vyjádří naši firemní kulturu založenou na respektu k zaměstnancům, ale i šetrnosti k přírodě. Proto jsme cíleně investovali do inspirativního pracovního prostředí a environmentálně citlivých opatření."

Na parkovišti budou vyhrazená stání pro elektromobily, zaměstnancům dojíždějícím na kolech poslouží bike parking a místnost se sprchami, dalším firmou dotovaný car sharing. Budova komplexu AFI Vokovice, nabitá technologiemi pro snižování energetické náročnosti, aspiruje na zisk prestižního certifikátu LEED Platinum, a firemním hodnotám EYELEVEL tak plně odpovídá.

Přesun sídla společnosti EYELEVEL z Nupak do Vokovic proběhne v prosinci letošního roku.

Stěhování distribučního centra do Jenče
Na začátku příštího roku bude sídlo následovat také distribuční a skladové centrum EYELEVEL. "Prostory, které by plnily naše požadavky udržitelnosti, jsme vybírali velmi pečlivě a dlouho," vzpomíná Petr Blabla. Nakonec si EYELEVEL pronajal 20 000 m2 v areálu Prologis Park Prague-Airport v Jenči. Do roku 2021 se pronajatá plocha ještě o třetinu zvětší.

Vytápění a chlazení nového centra zajistí tepelná čerpadla, k úsporám energií přispějí nadstandardní izolace a zelená fasáda. Automatický systém osvětlení bude reagovat na příspěvek denního světla a přítomnost pracovníků, ke splachování a závlahám se použije dešťová voda. Stavba tak vyhoví ratingu BREEAM outstanding/Very good.

Zaměstnancům jenečského centra nabídne EYELEVEL hromadnou firemní dopravu, majitelům elektromobilů a elektrokol přístup k dobíjecím zásuvkám. K osobním benefitům bude patřit i motivující platové ohodnocení, bezplatné kvalitní stravování, neomezená dovolená, relaxační zóna, posilovna a zázemí pro pořádání společenských akcí.


Další články z rubriky Regiony

U příležitosti 50 let pražského metra pořádá DPP tuto sobotu na Kačerově výroční Den otevřených dveří

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) oslaví tuto historickou událost společně s Pražany a cestujícími na několika akcích. Tuto sobotu 4. května 2024 od ...

Lesy České republiky obnovily na Krnovsku druhou vodní nádrž

Dolní hájnický rybník zrekonstruovaly Lesy České republiky za 6,8 milionů korun na Krnovsku v Moravskoslezském kraji. Zadržuje vodu, která zlepšuje mí ...

Pietní akt před budovou Českého rozhlasu připomene výročí Květnového povstání roku 1945

U příležitosti 79. výročí Květnového povstání českého lidu se v neděli 5. května od 12.30 hodin uskuteční před historickou budovou Českého rozhlasu v ...

Pražské letiště symbolicky oslavilo dvacet let v EU speciálním livery Lufthansy

Letiště Václava Havla Praha ve středu u příležitosti výročí dvaceti let od vstupu České republiky do Evropské unie navštívil Airbus A320 německé spole ...

Rekonstrukce úseku mezi Lysou nad Labem a Mělníkem přinese zrušení všech přejezdů

Rekonstrukce více než 30 kilometrů dlouhého úseku mezi Lysou nad Labem a Mělníkem má svého projektanta. Dokumentaci pro společné povolení stavby vypra ...

Doporučujeme



Neděle 5.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »