InfoDnes.cz » Zpravodajství » Regiony

BILLA rozdá svým zaměstnancům dárkové poukázky a od nového roku zvýší všem nárok na dovolenou na 5 týdnů

21.12.2017
Společnost BILLA provozující v České republice již 220 supermarketů odmění své zaměstnance ještě před Štědrým dnem. Jako poděkování rozdá pracovníkům na prodejnách, na centrále i v logistice dárkové vánoční karty v hodnotě až 1 500 Kč a přidá každému ze zaměstnanců 1 den pracovního volna za zajištění 100% servisu při směně na Štědrý den. Od nového roku přidá všem týden dovolené a zvýší nominální hodnotu stravenek.
Ilustrační snímek | Foto: billa.cz
Moderní prostředí prodejen 21. století a široký sortiment čerstvých a kvalitních potravin nabízí společnost BILLA svým zákazníkům již ve 220 supermarketech napříč celou Českou republikou. V letošním roce investovala do rozšiřování sítě a modernizace prodejen částku téměř 500 milionů korun a v nových prodejnách zaměstnala na 250 lidí na plný nebo zkrácený úvazek.

Vánoční dárkové karty dostanou všichni zaměstnanci, kteří pro firmu pracují více než rok, zbožové poukázky na nákup v BILLE ve výši 500 korun pak dostanou nováčci. Speciální odměna v podobě 1 placeného dne navíc připadne všem, kteří nastoupí na směnu na Štědrý den a zajistí zákazníkům 100% servis a bezproblémový nákup i v tento sváteční den.

S platností od 1. 1. 2018 navýší firma všem zaměstnancům na prodejnách, v centrále i logistice nárok na dovolenou na 5 týdnů a to bez ohledu na počet odpracovaných let ve společnosti. Pracovníkům na prodejnách pak zvyšuje nominální hodnotu stravenek z 60 Kč na 80 Kč. Při pracovní směně delší než 11 hodin získávají zaměstnanci nárok na stravenky dvě.

V současné době provozuje BILLA své prodejny ve všech krajích ČR a své produkty nabízí na průměrné prodejní ploše přes 900 m2. Její sortiment je tvořen ze 75 % výrobky české produkce, z nichž významnou částí jsou výrobky vlastní výroby, regionální potraviny nebo stále více oblíbené BIO produkty. Aktuálně je BILLA jedním z nejúspěšnějších podporovatelů regionálních výrobců a dodavatelů v České republice.

Výhody nakupování v síti prodejen BILLA

BILLA podporuje české výrobce
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Bohatý výběr produktů privátních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka, české tradiční ovoce a zeleninu pak BILLA nabízí pod značkou Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou stoprocentně spolehnout na produkty značky Clever. Hotová jídla, saláty nebo obložené bagety naleznou zákazníci pod značkou BILLA Easy. Značka BILLA Premium zaručuje koupi produktů té nejvyšší kvality, která uspokojí i ty největší gurmány.

Výhody pro členy BILLA Bonus Club
Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jedenkrát týdně. Také v novém supermarketu v Jesenici u Prahy získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto jehož vánoční vydání dorazilo před dvěma týdny do všech supermarketů BILLA.

Další články z rubriky Regiony

Kilometry naděje pro Lianku a Vladimíra

Liberec, 26.04.2024 - S podporou dopravní společnosti ATRA TRANS s.r.o. otevírá nadace Kilometry naděje již čtvrtým rokem své brány a představuje příběh Lianky a Vladimíra. Oba na první pohled rozdílné příběhy, ale s jedním společným snem. Znovu se ...

Rada Karlovarského kraje odsouhlasila rozdělení dotací na podporu aktivit v oblasti cestovního ruchu

Do oblasti cestovního ruchu míří další prostředky z kraje. Celkem si žadatelé mezi sebou rozdělí 3,1 milionu korun. Peníze směřují nejenom do certifik ...

Jihočeši posílají do soutěže Adapterra Awards 8 projektů z regionu

První tropický den tohoto roku přišel o dva měsíce dřív, než je obvyklé. Přesně to je ukázkou extrémů počasí, které nás v budoucnu čekají a které nás ...

Středočeský kraj se ostře ohrazuje proti návrhu MČ Prahy 6 týkající se regulace dopravy při příjezdech z kraje

Rada Středočeského kraje na svém včerejším jednání přijala usnesení, ve kterém se ostře ohrazuje proti návrhu městské části Prahy 6 v souvislosti s pl ...

Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páteřní cyklotrasy A1 od mostu Barikádníků po ulici Va ...

Doporučujeme



Sobota 27.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »