InfoDnes.cz » Zpravodajství » Regiony

BILLA otevřela svůj 218. supermarket

04.12.2017
PRAHA/VESTEC - Svůj nový supermarket otevřela včera společnost BILLA ve Vestci u Prahy. V pořadí již 218. prodejna nabídne svým zákazníkům BILLA široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Chybět nebude ani oblíbený regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů. Do konce roku otevře BILLA ještě další 2 prodejny.
BILLA otevřela svůj 218. supermarket | Foto: billa.cz
Nový moderní supermarket BILLA včera otevřel své dveře obyvatelům Vestce v ulici Vídeňská 679. Nabídne jim rozsáhlý sortiment kvalitních produktů na prodejní ploše 922 m2. Bezproblémové nakupování v supermarketu zajistí několik parkovacích míst pro automobily včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

Otevřením nové prodejny nabídla BILLA v této pražské části také na tři desítky pracovních míst, a to jak na hlavní pracovní poměr, tak na částečný úvazek.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Vestci si zákazníci budou moci vybrat ze široké škály čerstvého ovoce a zeleniny, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin nebo kosmetiky a chovatelských potřeb pro domácí mazlíčky. Nakupující se také mohou těšit na denní rozmanitou nabídku voňavého a křupavého pečiva. Chybět nebude ani regionální regál, ve kterém dává BILLA možnost pro prezentaci výrobků od lokálních dodavatelů. Tímto unikátním projektem BILLA podporuje lokální zemědělskou výrobu a posiluje sociální i ekonomickou stabilitu v dané oblasti. Podporou tuzemských produktů BILLA pomáhá také snížit negativní dopad nákladové dopravy a složitých dodavatelských procesů.

"Otevřením dalšího supermarketu na území okresu Praha-západ posilujeme naší pozici v této oblasti a přibližujeme se ještě více zákazníkům, kteří preferují čerstvé a kvalitní potraviny. Celkově jde o již 50. prodejnu na území hl. města Prahy," uvedl generální ředitel BILLA ČR pan Jaroslaw Szczypka.

Nový supermarket bude otevřený 7 dní v týdnu, a to od pondělí do soboty od 7:00 do 21:00 a v neděli od 8:00 do 21:00 hod.

Výhody pro členy BILLA Bonus Club
Nejstarší a nejúspěšnější věrnostní systém v současnosti registruje přes dva miliony členů a více než 60 % z nich svoji klubovou kartu aktivně využívá nejméně jednou týdně. Také v novém supermarketu v pražských Jinonicích získají zákazníci BILLA Bonus Clubu například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment a několikrát ročně také 10% slevu na celý nákup. V neposlední řadě pak členové BILLA Bonus Clubu získávají zdarma do svých poštovních schránek oblíbený časopis BILLA Gusto.

Bohatý výběr produktů vlastních značek BILLA
Pod značkou BILLA si mohou zákazníci vybrat z vysoce kvalitních potravin za příznivou cenu. Čerstvé maso výhradně z českých chovů zaručuje značka Vocílka. České tradiční ovoce a zeleninu nabízí značka Česká farma. Spořiví zákazníci se mohou spolehnout na produkty značky Clever. Saláty, obložené bagety a hotová jídla nabízí BILLA Easy. A značka BILLA Premium zahrnuje špičkové potraviny pro ty největší gurmány.

BILLA podporuje české dodavatele
Předností sítě prodejen BILLA v České republice je nabídka rozmanité palety českých výrobků. BILLA je v České republice průkopníkem v podpoře českých regionálních dodavatelů. Jejich produkty ve svých prodejnách nabízí za příznivé ceny.

Další články z rubriky Regiony

Kilometry naděje pro Lianku a Vladimíra

Liberec, 26.04.2024 - S podporou dopravní společnosti ATRA TRANS s.r.o. otevírá nadace Kilometry naděje již čtvrtým rokem své brány a představuje příběh Lianky a Vladimíra. Oba na první pohled rozdílné příběhy, ale s jedním společným snem. Znovu se ...

Rada Karlovarského kraje odsouhlasila rozdělení dotací na podporu aktivit v oblasti cestovního ruchu

Do oblasti cestovního ruchu míří další prostředky z kraje. Celkem si žadatelé mezi sebou rozdělí 3,1 milionu korun. Peníze směřují nejenom do certifik ...

Jihočeši posílají do soutěže Adapterra Awards 8 projektů z regionu

První tropický den tohoto roku přišel o dva měsíce dřív, než je obvyklé. Přesně to je ukázkou extrémů počasí, které nás v budoucnu čekají a které nás ...

Středočeský kraj se ostře ohrazuje proti návrhu MČ Prahy 6 týkající se regulace dopravy při příjezdech z kraje

Rada Středočeského kraje na svém včerejším jednání přijala usnesení, ve kterém se ostře ohrazuje proti návrhu městské části Prahy 6 v souvislosti s pl ...

Praha zprovoznila další část cyklostezky A1 mezi Stromovkou a ulicí Varhulíkové

Hlavní město prostřednictvím Technické správy komunikací hl. m. Prahy (TSK) otevřelo novou část páteřní cyklotrasy A1 od mostu Barikádníků po ulici Va ...

Doporučujeme



Pátek 26.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »