Pátek 26.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Super.cz
Super.cz Zdroj: Super.cz |

Do společnosti vyrazila jako zvýrazňovačka, lidé se jí smáli: Míša Tomešová se oblékla v sekáči, za outfit dala 2000 Kč

26. 4. 2024 | Michaelu Tomešovou byste tentokrát na ulici ani ve společnosti rozhodně nepřehlédli. Půvabná herečka vyrazila na otvíračku nového podniku v outfitu, ve kterém byla jako sada zvýrazňovaček.

Gisele Bündchen v Miami zastavila hlídka. Během diskuze s policistou se rozplakala

26. 4. 2024 | Brazilská topmodelka Gisele Bündchen ve středu rozhodně neměla nejlepší den. Během řízení svého Mercedesu G-Wagen byla zastavena policejní hlídkou a zdála se být očividně rozhozená. Přestože prvotní informace naznačovaly, že ji vykolejilo setkání s policií, důvod byl zřejmě úplně jiný.

Prezidentský pár slavil Den Země na farmě: Evě Pavlové to sekne i v pracovním, došlo i na setkání s místní Mickou

26. 4. 2024 | Není nad to odložit oblek a kostýmek či šaty, dát vale oficialitám a vyrazit do přírody. Svoje o tom vědí i  Eva Pavlová a Petr Pavel, kteří v rámci oslav Dne Země vyrazili na farmu. A nejen tam!

Lejla Abbasová je jako proutek: Po čtyřech dětech ukázala neskutečnou figuru. A prozradila svou velikost

26. 4. 2024 | Ač se ve světě modelingu Lejla Abbasová pohybovala v době dospívání, míry na to, aby se přehlídkami nebo focením živila, má stále. Dnes už to bere jako hobby a součást své práce, kdy se věnuje zejména moderování. Během příprav na jednu ze společenských akcí jsme ji také potkali.

Šílely po nich holky po celém světě, ale tyhle to vyhrály! Legendární Backstreet Boys se pochlubili manželkami i dětmi

26. 4. 2024 | Asi nikoho, kdo vyrůstal v devadesátkách, neminul fenomén jménem Backstreet Boys. Kluci tehdy válcovali hitparády jedním songem za druhým a dodnes platí za jeden z nejúspěšnějších boy bandů všech dob. Nick, Kevin, Howie, Brian a AJ se nyní na sociálních sítích pochlubili svými něžnějšími polovičkami i potomky.

Palác trollí slečnu Montecito? Po džemu Meghan přišel i Buckingham s dobrotou. Lidé si z vévodkyně hromadně střílejí

26. 4. 2024 | Meghan nedávno po roce příprav své firmy začala propagovat její první výrobek - jahodový džem. Jen o pár dní později však s reklamou na jahodovou pomazánku přišel i Buckinghamský palác. Lidé mají pocit, že to určitě nemůže být náhoda.

Zdravotní problémy ho dohnaly: Producent František Janeček má po operaci srdce

26. 4. 2024 | Pořád vypadá plný pracovního elánu, občas vyrazí i na společenské akce. I když v září oslaví osmdesátku, výraznější zdravotní problémy se producentovi Františku Janečkovi vyhýbaly. Až doteď.

Stažený žaludek a výčitky. Mesarošová po rozchodu nechápe, že otce svého syna neprokoukla dřív

26. 4. 2024 | Dominika Mesarošová Super.cz jako prvnímu přiznala rozpad vztahu s Tomášem Novotným, se kterým má syna Eliána. K Dominice se začaly dostávat zprávy sexuálního podtextu, které měl její dnes již expartner posílat dokonce i jejím kamarádkám.

Flashback: Tvrdý útok na Marka Ebena, Aničku Slováčkovou vydíral hacker a Lucie Vondráčková překvapila bříškem

26. 4. 2024 | Je tu pátek a to znamená, že je tu opět Flashback, ve kterém si s moderátorem Ondřejem Kočím připomínáme zajímavé kauzy, které rezonovaly Českem v minulých letech.

Unikátní pohled na rodinku Matthewa McConaugheyho: Tady zvítězily geny jeho manželky na celé čáře!

26. 4. 2024 | Hollywoodský fešák Matthew McConaughey udělal výjimku a na akci vzal nejen svou půvabnou manželku Camilu Alves, ale také všechny jejich děti. Rodinka se ukázala na slavnostní sbírce hercovy neziskové organizace Mack, Jack & McConaughey v texaském Austinu. A tady zřejmě není pochyb, po kom dítka jsou…

První slova Tadeáše Kuběnky po těžkém psychickém zhroucení: Kontroverzní influencer informoval o svém stavu

26. 4. 2024 | Influencer Tadeáš Kuběnka se před nějakým časem psychicky zhroutil a je v péči lékařů. O jeho zdravotním stavu promluvila před několika dny jeho matka, ale také kamarádky na sociálních sítích.

Fashion Boss hodnotí hvězdy prestižní módní akce: Přišla úřednice z devadesátek, snob i šašek

26. 4. 2024 | Hvězdný stylista Filip Vaněk zhodnotil modely, které české hvězdy vynesly na pražský týden módy. A rozhodně nikoho nešetřil. Koho by poslal domů, kdo byl podle něj největším šaškem a kdo naopak oslnil? Na nový díl Fashion Bosse se můžete podívat v našem videu.

Tragický konec první lásky britské princezny: Muže (†41) našli mrtvého v hotelu, měl se předávkovat

26. 4. 2024 | Bývalého přítele britské princezny Beatrice Paola Liuzza našli mrtvého v hotelu v Miami, kde se měl předávkovat drogami. K neštěstí došlo v únoru. „Bylo to vyšetřované jako předávkování. Šetření zatím nebylo uzavřeno, stále probíhá,“ uvedl policejní důstojník Michael Vega. Liuzzovi bylo 41 let.

Pauza v rádiu a přesun do zahraničí: Zorka Hejdová opět opouští Česko

26. 4. 2024 | Moderátorka Zorka Hejdová přiznala, že je velkou milovnicí našeho pořadu Fashion Boss. A  modlí se, aby jednou nebyla ona tou, do které se náš módní guru Filip Vaněk opře. „Strašně ráda to sleduju a extrémně se u toho bavím. Takhle hodnotit by to neuměl nikdo jiný než Filip. Moc ho zdravím,“ řekla Super.cz Zorka Hejdová na pražském módním týdnu.

Umanutá Pyšná princezna, ale i Agatha Christie: Alena Vránová (91) se vyfotila s cenou a všem spadla brada

26. 4. 2024 | Proslavila se coby Krasomila v pohádce Pyšná princezna, aktuálně ale září coby Agatha Christie. Kvůli slavné autorce detektivek se Alena Vránová po delší pauze znovu ukázala světu. A vypadá fantasticky!

Spekulace ohledně zdraví krále Karla III. Vůbec na tom není dobře, aktualizují se plány na pohřeb, zní z okolí paláce

26. 4. 2024 | Informací o zdravotním stavu členů britské královské rodiny se na veřejnost nedostane příliš mnoho. Teď se však objevily nepříjemné spekulace o králi Karlovi III., který bojuje s rakovinou. Dle nich je na tom panovník o mnoho hůř, než by se mohlo zdát.

Místo pekáče buchet bábovka: Modelka spodního prádla se fanouškům pochlubila, jak vypadá v šestém měsíci těhotenství

26. 4. 2024 | Kateřina Wohlmann Votavová, která proslula jako modelka spodního prádla, nedávno veřejnosti oznámila velkou novinku. Konečně se jí podařilo otěhotnět. Čas letí jako vítr a sympatická tmavovláska začíná už šestý měsíc.

Iva se omluvila spoluhráčům ze Survivoru: Doma se mi hůř spalo, přiznala

26. 4. 2024 | V Survivoru opět došlo k velkému zvratu a velmi nečekanému momentu. Hráčka Iva Skupník odmítla skrytou imunitu od Piráta a Nikoly, kteří ji chtěli zachránit před koncem ve hře.

Věci má v kontejneru a bydlí na chatě: Z luxusního „provizoria“ hvězdy VyVolených vám spadne brada

26. 4. 2024 | Když se influencerka Nikol Trojanová v rozhovoru pro Super.cz zmínila, že dočasně bydlí v chatce za Prahou, leckdo si možná představil skromné provizorium. Ti, kteří ji aspoň trochu znají, vědí, že opak je pravdou!

Zpěvačka Debbi se pochlubila krásnou maminkou: Opálená blondýnka vypadá skvěle

26. 4. 2024 | Kromě cen Anděl se zpěvačka Debbi ve společnosti moc často neobjevuje. Na pražské módní dny vyrazila a po letech vyvedla i svoji půvabnou maminku Olinu. „Ta si to užije daleko víc než manžel, který stejně nemohl,“ vysvětlovala.

Zdroj: Super.cz - https://super.cz
20:11:07 | 26.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD