Sobota 27.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Požáry.cz
Požáry.cz Zdroj: Požáry.cz |

Potápěči pražských hasičů cvičili vyzvednutí dodávky z Vltavy, použili vyprošťovací speciály

27. 4. 2024 | Hasiči a potápěči HZS hl. m. Prahy cvičili v pátek 26. dubna 2024 v holešovickém přístavu v Praze 7. Námětem cvičení bylo vyzvednutí dodávky, která sjelo do Vltavy a zcela se ponořila pod vodu.

Hasiči ze stanice Morkovice – Slížany byli přivoláni do obce Pačlavice na Kroměřížsku pracovníky…

26. 4. 2024 | Hasiči ze stanice Morkovice - Slížany byli přivoláni do obce Pačlavice na Kroměřížsku pracovníky provádějícími u kostela údržbu zeleně. Srnec tam uvízl ve šprušlích plotu a bez cizí pomoci neměl šanci na přežití.

V Hanušovicich, na trati 292, zasahují hasiči Správy železnic u nehody osobního vozidla, které se…

26. 4. 2024 | V Hanušovicich, na trati 292, zasahují hasiči Správy železnic u nehody osobního vozidla, které se po nehodě ocitlo v profilu trati. Z osobního vlaku bylo evakuováno 150 cestujících.

Hasiči v Praze zasahují u požáru autobusu v ulici Střelničná. Plameny dostali rychle pod kontrolu.…

26. 4. 2024 | Hasiči v Praze zasahují u požáru autobusu v ulici Střelničná. Plameny dostali rychle pod kontrolu. Hořelo v motorové části autobusu linky 166. Autobus zastavil ve stanici a evakuovalo se 11 osob.

Všímavý soused zachránil ve Slatiňanech sousedovi dům. Hlavní roli tu hraje žhavý popel v plastové…

26. 4. 2024 | Všímavý soused zachránil ve Slatiňanech sousedovi dům. Hlavní roli tu hraje žhavý popel v plastové nádobě umístěný na balkoně. Popel se rozhořel a vznítilo se polystyrenové obložení domu. Soused spatřil rychle se šířící požár a okamžitě přivolal hasiče.

V Třebívlicích – Dřemčicích hasiči zvedli koně, který nemohl vstát, použili na to popruhy a síť.…

26. 4. 2024 | V Třebívlicích - Dřemčicích hasiči zvedli koně, který nemohl vstát, použili na to popruhy a síť. Kůň začal sám po chvíli chodit, na místě byly jednotky ze stanice Lovosice a stanice Litoměřice.

Jednotky hasičů likvidovaly požár elektroodpadu v ocelovém kontejneru stojícím v areálu separačního…

26. 4. 2024 | Jednotky hasičů likvidovaly požár elektroodpadu v ocelovém kontejneru stojícím v areálu separačního dvora v Dražkovicích. Škoda byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. Příčinou vzniku požáru je nejspíš technická závada na odpadní elektrobaterii.

Při požáru přístavku obytného domu v Praze 2 se evakuovalo dvacet osob

26. 4. 2024 | V pátek 26. dubna 2024 od 03:48 hodin zasahovali pražští profesionální hasiči z centrální a krčské stanice u požár přístavku obytné budovy v ulici Pod Zvonařkou v Praze 2. Hasiči na likvidaci plamenů nasadili dva vodní proudy a zasahovali v dýchací technice.

Do pátrání po zraněných kamarádech se v rámci cvičení v okolí Velkého Kosíře zapojilo 150 příslušníků

26. 4. 2024 | Námět taktického cvičení tentokrát prověřil příslušníky integrovaného záchranného systému a jejich spolupráci při pátrání po pohřešovaných osobách.

U dopravní nehody nákladního vozu, který sjel do příkopu v Mladé Boleslavi, museli hasiči…

25. 4. 2024 | U dopravní nehody nákladního vozu, který sjel do příkopu v Mladé Boleslavi, museli hasiči stabilizovat vozidlo, zastavit únik nafty a přečerpat nádrže do náhradních nádob. Místo předali PČR a odtahové službě.

GoodPRO podpoří TFA junior roku i letos. Hledá mladé talenty mezi závodníky TFA

25. 4. 2024 | Společnost GoodPRO už potřetí vyhlašuje v rámci Českého poháru v TFA soutěž o GoodPRO TFA juniora roku 2024. Hlavním cílem je opět podpořit zájem mladých hasičů o disciplíny TFA a přispět tak k budování základny kvalitních závodníků pro dlouhodobě velmi úspěšnou CZECH TFA reprezentaci.

Frymburští profesionální a dobrovolní hasiči spolupracovali v obci Světlík, kde nebyla schopná sama…

25. 4. 2024 | Frymburští profesionální a dobrovolní hasiči spolupracovali v obci Světlík, kde nebyla schopná sama vstát kráva. Pomocí provlékacích popruhů a nakladače postavili krávu zpět na nohy.

Požár na půdě rodinného domu v obci Bitozeves na Lounsku likvidují hasiči z HZS Ústeckého kraje.

25. 4. 2024 | Požár na půdě rodinného domu v obci Bitozeves na Lounsku likvidují hasiči z HZS Ústeckého kraje.

Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášen u požáru v rodinném domku v obci Spytihněv na Zlínsku.…

25. 4. 2024 | Druhý stupeň požárního poplachu byl vyhlášen u požáru v rodinném domku v obci Spytihněv na Zlínsku. Požár byl ohlášen příbuznou obyvatel, kteří se v době oznámení nacházeli uvnitř domu. Ženě se muže i ženu podařilo vyvést ze zakouřeného domu ještě před příjezdem hasičů.

Hasiči v Ústeckém kraji cvičil úník nebezpečné látky po nehodě v tunelu

25. 4. 2024 | Ve čtvrtek 25. dubna 2024 proběhlo v dálničním tunelu D8 Panenská taktické cvičení složek IZS. Námětem byla dopravní nehoda s únikem nebezpečné látky.

Hasiči z Ústí nad Labem zasahují u dopravní nehody osobního vozidla, ze kterého se po nárazu kouří.…

25. 4. 2024 | Hasiči z Ústí nad Labem zasahují u dopravní nehody osobního vozidla, ze kterého se po nárazu kouří. Událost se stala v místní části Neštěmice.

Hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního auta u Vilémova. Auto se převrátilo na střechu. Nikdo…

25. 4. 2024 | Hasiči zasahovali u dopravní nehody osobního auta u Vilémova. Auto se převrátilo na střechu. Nikdo nebyl zraněn. Vůz hasiči stabilizovali a po té jej převrátili na kola a odpojili autobaterii. Zasahovala jednotka ze stanice Šluknov a dobrovolná jednotka z Velkého Šenova.

Dačická profesionální jednotka spolupracovala se zdravotníky Jihočeského kraje a Policie České…

25. 4. 2024 | Dačická profesionální jednotka spolupracovala se zdravotníky Jihočeského kraje a Policie České republiky u vážné nehody u Dolních Němčic.

Jubilejní desátý ročník Spůlského železného hasiče zahajuje další ročník Šumavské ligy v disciplínách TFA

25. 4. 2024 | Opět po roce se blíží první soutěž Šumavské ligy v disciplínách TFA. Prvním kolem

Hasiči ze stanice Liberec v noci likvidovali požár v Horním Růžodole, za 30 minut dostali požár pod kontrolu

25. 4. 2024 | Liberečtí profesionální hasiči v noci na čtvrtek 25. dubna 2024 zasahovali u požáru opuštěné budovy v Horním Růžodole v Liberci.

Zdroj: Požáry.cz - https://pozary.cz
06:11:07 | 27.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD