Pátek 26.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Magazín » Lajfik
Lajfik Zdroj: Lajfik |

Uvažujete pro své zaměstnance o firemním vzdělávání?

6. 9. 2022 | Dnešní trh s nízkou nezaměstnaností vybízí zaměstnavatele, aby svým zaměstnancům nabídli vedle mzdy také něco navíc. Benefity mohou mít mnoho podob a samozřejmě je jen na vás, pro jaké se rozhodnete. Dnes bychom vám však rádi představili jeden z benefitů, který je … celý článek → The post Uvažujete pro své zaměstnance o firemním vzdělávání? first appeared on lifestyle - magazín o životě. ...

Skládací koloběžky, v čem tkví jejich výhody

26. 7. 2022 | Koloběžky ani zdaleka nejsou zábavou pouze pro děti. Jde o skvělou alternativu městského dopravního prostředku i pro dospělé. V čem tkví jejich výhody a proč si pořídit skládací koloběžku? Proč si pořídit skládací koloběžku Jízda na koloběžce je skvělou sportovní … celý článek → The post Skládací koloběžky, v čem tkví jejich výhody first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Zvažujete pořízení chemické toalety?

24. 8. 2021 | Chemické WC může být vhodným řešením pro řadu situací. Kde všude ho využijete a jaké má výhody oproti běžnému WC? Chemické WC využijete na stavbě i na chatě Přestože se nám může zdát tradiční splachovací WC jako samozřejmost, jsou situace, … celý článek → The post Zvažujete pořízení chemické toalety? first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Kam nemůže motorka, tam může e-Babeta

23. 8. 2021 | Jméno Babeta (ve skutečnosti Babetta) je pro náš motoristický svět doslova legendárním pojmem. Doby, kdy tyto stroje brázdily české a slovenské silnice ve velkém jsou již sice minulostí, mají ale schopného ideového nástupce. Pod jménem e-Babeta je nyní na trhu dostupný stroj, … celý článek → The post Kam nemůže motorka, tam může e-Babeta first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Výhody a nevýhody all in one PC

23. 8. 2021 | I lidé pohybující se mimo oblasti IT dobře ví, že počítače lze v základním pohledu dělit na počítače stolní a přenosné notebooky. Pokud se ale setkají s pojmem all-in-one PC, často znejistí. Není divu, neboť se jedná o poměrně nový koncept, který … celý článek → The post Výhody a nevýhody all in one PC first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Víte, jak se nosí pončo?

20. 8. 2021 | Pončo je velmi praktickým doplňkem. Víte, kudy si vlastně pončo prorazilo cestu do moderních šatníků a jakým způsobem se dá dnes využít? Kde se vzala ponča Pončo je původním oděvem obyvatel Jižní Ameriky. Podobný plášť nazývaný pelerína je nicméně znám … celý článek → The post Víte, jak se nosí pončo? first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Jak na nábor pracovníků ze zahraničí

9. 8. 2021 | Nábor zahraničních pracovníků je pro tuzemské firmy často jediným přijatelným řešením svízelné situace. Proč a jakým způsobem takový nábor probíhá? Proč se vyplatí nábor pracovníků z ciziny Zaměstnávání cizinců je pro tuzemské zaměstnavatele řešením především tehdy, když lokální trh práce … celý článek → The post Jak na nábor pracovníků ze zahraničí first appeared on lifestyle - magazín o životě. ...

Firemní jazykové kurzy jsou i online

5. 8. 2021 | Jazykové vzdělávání zaměstnanců patří v posledních letech k nedílným součástem firemní kultury. Mezi jazyky stále hraje prim angličtina. Nejen firmy, které spolupracují se zahraničními firmami, ale i ty, které potřebují angličtinu ke každodenní komunikaci s klienty, motivují své zaměstnance k jazykovému vzdělávání. Co takové … celý článek → The post Firemní jazykové kurzy jsou i online first appeared on lifestyle - magazín o životě. ...

Hydroizolace sklepních prostor

5. 5. 2021 | Pokud jsou součástí vašeho obydlí i sklepní prostory, pak určitě i zde požadujete, aby se zde netvořila plíseň, neopadávala omítka a zdivo bylo v dobrém stavu. A to bez ohledu na to, jestli sklep používáte pro uskladnění všemožných méně často používaných věcí, … celý článek → The post Hydroizolace sklepních prostor first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Rozdíl mezi neoprenem a sucháčem

10. 2. 2021 | Suchý oblek je vhodnou alternativou pro potápěče i vyznavače vodních sportů. V čem se liší od neoprénu? Co je suchý oblek Suchý oblek zvaný též lidově sucháč je typ vybavení, které má prioritně za úkol udržet vás pod vodou v … celý článek → The post Rozdíl mezi neoprenem a sucháčem first appeared on lifestyle - magazín o životě.

Zdroj: Lajfik - https://lajfik.cz
22:13:00 | 26.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD