Sobota 27.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » OnaDnes
OnaDnes Zdroj: OnaDnes |

Mladí se dnes příliš zaměřují na vnitřní prožitky, je to nezdravé, míní socioložka

26. 4. 2024 | „Žijeme v době, kdy se extrémně zaměřujeme na své emoce a prožitky. Historicky je to velmi unikátní,“ říká socioložka Dana Hamplová, která štěstí zkoumá už deset let. A tvrdí, že být šťastným je i otázka volby.

OBRAZEM: Slavní, kteří mají indiánské předky

26. 4. 2024 | Podívejte se do galerie na slavné osobnosti, kteří se hrdě hlásí k indiánským předkům. U některých je to zřejmé téměř na první pohled, u jiných byste to spíš nečekali. Indiánské předky má herečka Jessica Alba, herec Johnny Depp a další.

Ufňukaní křehcí individualisté. Nefér nálepky si Sněhové vločky nezaslouží

26. 4. 2024 | Jsou prý křehcí a ufňukaní, jakýkoli nesouhlas je rozhodí. Striktně zaměření na sebe a přesvědčení o své výjimečnosti se nepochopení a neschopní snášet větší stres protloukají dnešním světem… Generace Sněhových vloček nese řadu nálepek, řada z nich je mýtus, míní odborníci. Jaká tedy skutečně je?

V pětašedesáti je žena fit jako nikdy předtím, vděčí za to kulturistice

26. 4. 2024 | Marlene Flowersová začala s cvičením teprve před sedmi lety. Tehdy se potýkala s poruchou příjmu potravy a navíc byla po vážné operaci. Lékař jí navrhoval nějaký lehký sport, ale Marlene si vybrala kulturistiku. Přes počáteční potíže dnes posiluje jako o desítky let mladší sportovkyně.

Jak se vyznáte v alergiích? Vyzkoušejte znalosti v kvízu a vyhrajte knihu

26. 4. 2024 | Alergií trpí v České republice každý pátý člověk. I proto jsme se během dubna snažili v tématu měsíce, abychom vám pomocí článků s odborníky objasnili, jak ji odhalit, co vám může pomoci a co naopak škodit. V závěrečném kvízu si můžete vyzkoušet své znalosti a vyhrát knihu.

Sexy korzet se špičatými košíčky. Před Madonnou ho oblékal plyšový medvídek

26. 4. 2024 | Ačkoli byla doba upnutých šněrovaček dávno ta tam, jedním z nejslavnějších módních kousků 90. let minulého století se stal korzet. Ovšem ne jen tak ledajaký, tento se mohl pochlubit nezvyklými špičatými košíčky. Na svém turné Blonde Ambition jej oblékala popová královna Madonna.

Jak vycvičit tělo k dokonalému orgasmu. Vnímejte dech a stabilizujte páteř

25. 4. 2024 | Způsob, jakým dýcháte, vám může komplikovat život nejen v běžných situacích. V posteli může mít vliv na to, zda si dopřejete orgasmus. Nebo zda půjdete spát bez něj. „Zadržení dechu může umocnit orgasmický zážitek. Tím, že se tělu nedostává kyslíku, se totiž lehce zvyšuje dráždivost nervového systému,“ vysvětluje fyzioterapeut Tomáš Rychnovský.

Muž má recept na dlouhověkost, v jednašedesáti je ve skvělé formě

25. 4. 2024 | Dave Pascoe chce dokázat světu, že i v důchodu můžete vypadat jako za mlada a také se tak cítit. Stačí dodržovat pár zásad a vaše tělo vám podle něj poděkuje dlouhověkostí. Hlavní je nepřetěžovat se, nestresovat a umět odpočívat. Do svého těla ročně investuje v přepočtu téměř milion korun.

Horňáci versus dolňáci. Víme, čemu muži dávají přednost, a je to překvapení

25. 4. 2024 | Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se pak těší především ňadra a zadeček. Aspoň se to tak říká. Na každém šprochu je sice pravdy trochu, ale jak je tomu doopravdy? Jsou pánové spíše dolňáci, nebo horňáci? Výsledek vás překvapí.

Krásu dnes určuje Instagram, za nás byly úpravy tabu, říká Taťána Kuchařová

25. 4. 2024 | Před osmnácti lety jí posadili na hlavu ikonickou modrou korunku, letos její triumf v soutěži Miss World zopakovala druhá Češka. S Taťánou Kuchařovou jsme si povídaly nejen o její následnici Krystyně Pyszkové, ale také o vtipných zážitcích s korunkou, o charitě, feminismu a také o tom, jak se za ta léta proměnilo vnímání krásy.

Život s nemocí ALS. Prvním příznakem bylo mluvení nosem, vzpomíná Josef

25. 4. 2024 | Ještě před pár lety pracoval třiapadesátiletý Josef v telekomunikační společnosti jako vedoucí skupiny. Nyní je upoután na lůžko a zcela odkázán na péči své manželky Milady. Onemocněl nevyléčitelnou chorobou ALS. Přečtěte si další díl seriálu Můj boj s nemocí.

Dříve měly modelky charisma, dnes je vše plytké a instantní, říká hledačka talentů

24. 4. 2024 | Krása je velmi diskutabilní a individuální pojem, tvrdí Milada Karasová, která pro svět modelingu objevila takové osobnosti, jako jsou Eva Herzigová, Tereza Maxová či Pavlína Němcová. Povolanější osobu na povídání o tom, jak se proměňuje vnímání krásy, byste u nás našli jen stěží.

Mladá maminka se proměnila k nepoznání, vsadila na jiný životní styl

24. 4. 2024 | Devětadvacetiletá Indya Agosová z Texasu vážila sto sedmnáct kilo, když se rozhodla pro životní změnu, která zahrnovala spoustu pohybu a zdravou stravu. Jen o pár měsíců později měla dole čtyřiapadesát kilo. „Dětství jsem trávila v pěstounské péči a osvojila si otřesné stravovací návyky,“ uvedla.

OBRAZEM: Politici, kterým během jejich kariéry nevydrželo manželství

24. 4. 2024 | Podívejte se do galerie na české i zahraniční politiky, kterým během jejich politické kariéry nevydrželo manželství a rozvedli se. Patří mezi ně Petr Nečas, Mirek Topolánek nebo Jiří Paroubek. Většina z politiků vyměnila manželky za mladší ženy.

Závislost na špatných zprávách a negaci je trend. Dejte svému mozku dovolenou

24. 4. 2024 | Negativní zprávy jsou ty nejčtenější, bulvární titulky táhnou. Jako by se ze života vytrácel cit pro spokojenost, soulad, harmonii a krásu. Lidi jsou divní a svět se obrací v negativismus, řeknete si. Ale pak se přistihnete, že sami dychtivě rozklikáváte šokující titulky. Hovory s přáteli jsou stále víc o stěžování si. Je to normální? Kupodivu je. Ale není dobré se s tím smířit.

Neškrábat a mazat. Sedm otázek a odpovědí o atopickém ekzému

24. 4. 2024 | Atopický ekzém je známý také jako atopická dermatitida. Dva názvy pro mnoho trápení. Pro někoho je zkrocení příznaků velkou výzvou, pro ostatní může být náš článek pochopením, jak nemoci rozumět, když jí trpí někdo z vašich blízkých.

Sexy, průhledné i s rozparkem. Šaty pomsty zvedají slavným ženám sebevědomí

24. 4. 2024 | Co udělá žena, když se jí nedaří nebo ji zradí muž? Změní účes nebo si pořídí nové šaty. Róby, které si na sebe po osobním neúspěchu oblékly známé ženy, vstoupily do dějin pod názvem „revenge dress“ neboli „šaty pomsty“. Poprvé je vynesla princezna Diana poté, co byla na veřejnosti odhalena nevěra prince Charlese.

Srdeční choroby víc ohrožují abstinenty než příležitostné konzumenty, říká lékař

23. 4. 2024 | Aby se pacient mohl uzdravovat, musí dostatečně jíst. V takových případech někdy může mít i dortík léčivou moc, říká vedoucí lékař Jednotky intenzivní péče interního oddělení Nemocnice Na Homolce Pavel Rutar. Alfou a omegou jsou podle jeho slov bílkoviny. „Rekonvalescentům by se měla naplnit lednička hlavně mléčnými výrobky a libovým masem. Naopak třeba vývar není nutričně žádná bomba a jeho léčivá síla je bohužel mýtus,“ popisuje specialista na klinickou výživu a metabolickou péči. ...

Žena nepolevuje ve zvětšování rtů, změnit chce i další části obličeje

23. 4. 2024 | V přepočtu téměř šest set tisíc korun už dala šestadvacetiletá Andrea Ivanovová z Bulharska za zvětšování svých rtů. Lékaři jsou z její posedlosti nešťastní a varují ji před možnými fatálními následky, pokud bude pokračovat. Přesto si kromě rtů nechala upravit i bradu nebo nos.

Lenka zhubla za rok 30 kilogramů. Partner ji poté požádal o ruku

23. 4. 2024 | Paní Lenka bojovala celý život s nadváhou a věří, že se jí jednou provždy zbavila. S hubnutím jí pomohla výživová poradkyně. Za rok se jí podařilo shodit 30 kilogramů.

Zdroj: OnaDnes - https://ona.idnes.cz
22:12:44 | 26.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD