InfoDnes.cz » Kalendář akcí » Detail akce

NEJKRÁSNĚJŠÍ VĚK - Výstava / Praha

Kdy:
Čtvrtek 20.06.2019 od 17:00 hod až 30.06.2019
Kde:
Akademie výtvarných umění, Praha
Pořadatel:
Sdílet:

Diplomanti pražské AVU se v červnu představí na výstavě Nejkrásnější věk. 57 malířů, sochařů, kreslířů, grafiků, novomediálních a intermediálních umělců, architektů a restaurátorů představí výsledky svého šestiletého studia na AVU.
Letos, v roce 220. výročí založení Akademie samotné, je diplomantská výstava příležitostí reflektovat její současný stav v kontrastu s minulostí i výhledem do budoucna. Studenti by se měli zaměřit na to, co je čeká jak v praktické, tak životní rovině poté, co opustí školu.
Podle kurátorů by diplomantská výstava AVU za pět let měla být mezinárodního charakteru, jelikož počet studentů z celého světa, kteří se rozhodli studovat na AVU, stále roste. Chtějí tak mimo jiné nabídnout více příležitostí vystavujícím studentům, aby se účastnili plánování výstavy. Podle Tomáše Džadoně a Johna Hilla je jejich cílem, aby za pět let nebyl při podobné výstavě potřeba žádný kurátor.
Vystavují:
Markéta ADAMCOVÁ, Markéta BÁBKOVÁ, Ondřej BLAHA, Tereza BRUSSMANNOVÁ, Kryštof BRŮHA, Marta CELAROVÁ, Jozef ČIŽMÁR, Ondřej DOSKOČIL, Dominik FIALA, Veronika FRANKOVÁ, Michaela GLOZOVÁ, Eva HÉROVÁ, Kateřina HOLÁ, Martin HOLBA, Dominika HORNEROVÁ, Adéla CHMELOVÁ, Marie JAROŠINCOVÁ, Martina JAROŠOVÁ, Aneta JUKLÍČKOVÁ, Iva JURČEKOVÁ, Tomáš KAJÁNEK, Tomáš KING, Ester KNAPOVÁ, Markéta KOLÁŘOVÁ, Philipp KOLYCHEV, Rudi KOVAL, Michaela KOVALČÍKOVÁ, Alena KOŽENÁ, Tereza KRNINSKÁ BUŠKOVÁ, Filip KŮRKA, Martin MALÝ, Štěpán MOLÍN, Michal NAGYPÁL, Kateřina NOVOTNÁ, Kateřina ONDRUŠKOVÁ, Martin PETŘÍK, Xénia POLDAUFOVÁ, Adriana SARNOVÁ, Petra SKOŘEPOVÁ, Gabriela SLANINKOVÁ, Antonín SONDEJ, Anna SVOBODOVÁ, Šimon SÝKORA, Iveta SCHOVANCOVÁ, Marie ŠPAČKOVÁ, Petr ŠŤASTNÝ, Nikola Emma RYŠAVÁ, Barbora VALÁŠKOVÁ, David VAŇKÁT, Erika VELICKÁ, Vojtěch VERNER, Marie VIDEMANOVÁ, Anna VITOUŠOVÁ, Vendula VÍTOVÁ, Tomáš VOVES, Alžběta WIDHOLMOVÁ, Linda WRONG, Linda ZMATLÍKOVÁ..
Kurátoři: John Hill a Tomáš Džadoň

Vernisáž výstavy proběhne 20. června od 17 hodin.
Vstup na výstavu je po celou dobu konání volný.

Mapa:

Tuto akci najdete i na portálu: prahadnes.info

Upozornění: případné změny termínů akce a místa konání si ověřte na stránkách pořadatele !

Další akce



123,21710586548


Neděle 19.5.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »




-->
Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD | RSS
Tento web používá cookies, jeho dalším používáním s touto skutečností souhlasíte. Další informace najdete zde.