InfoDnes.cz » Katalog firem » Služby » Poradenské a konzultační služby » Detail firmy

Miriam Zikmundová - Poradna osobního rozvoje pro rodiče, těhotné a ženy před početím

Máchova 885, Benešov 256 01

www.miriamzikmundova.cz www.silapoznani.cz IČ: 68575670
Popis činnosti


- Online poradenství a individuální konzultace v oblasti rozvoje osobnosti, sebepoznání, v soběstačném udržování svého duševního zdraví a ve změnách způsobu myšlení.

- Holistický přístup k vnitřním změnám člověka pro jeho emoční rovnováhu, rozvoj vnímavosti vůči sobě samému, navrácení vitality a kvality života, harmonizování vztahů, zlepšení komunikace v rodině a podpora příkladné výchovy dětí.

- Online poradna pro rodiče malých dětí, pro těhotné ženy, partnery před svatbou, nemocné osoby a rodiny umírajících blízkých.

- Numerologické a nomenologické poradenství při volbě nového křestního jména nebo příjmení po rozvodu, pro zvolení podporujícího jména pro očekávané miminko, pro posouzení vhodného společného příjmení pro oba partnery před svatbou, pro výpočet šťastného termínu svatby, při zvažování vhodného názvu firmy či projektu a propočtu příznivého termínu pro zahájení podnikání. Rozbor osobnosti a rodových karmických vlivů z data narození.

- Online originální cvičební program pro děti od 5 let s rodiči pod názvem "Soustředěný pohyb" se zaměřením na celkovou prosperitu dětské osobnosti. Cílený rozvoj schopností dětí v oblasti koordinační motoriky, smyslových vjemů, zdatnosti v reakcích na různé podněty, sebeovládání, uvolnění a nejdůležitější potřeby k úspěšnému vzdělávání, umět se soustředit.

- Online konzultace pro pochopení a uvolnění nepříznivých rodových vzorců a zranění, které ovlivňují a omezují svobodné rozhodování a život beze strachu.

- Online podpora pro soběstačnou cestu ve změnách způsobu myšlení, vnitřních proměn a nastavení do nových začátků, pro snadnější zvládání životních výzev i strachů.

- Doprovázíme citlivou komunikací a přípravou v procesu klidného umírání, smíření a vzájemného odpuštění s blízkými. Spolupráce s pozůstalou rodinou pro přijetí skutečnosti odchodu blízké osoby a pokojného průběhu vědomé smrti.

- Vzdělávací semináře pro rodiče a mladé ženy ve spolupráci s dalšími organizacemi, Miniškola před mateřstvím, zážitkové a tematické kurzy pro rodiče, besedy.

Fotogalerie (2)
Mapa
Rychlý dotaz, poptávka na: Miriam Zikmundová - Poradna osobního rozvoje pro rodiče, těhotné a ženy před početím
Hlavní město České republiky?
Aktualizovat údaje
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Provozní doba
Pondělí: termín dle dohody
(formou online)
Úterý: termín dle dohody
(formou online)
Středa: termín dle dohody
(formou online)
Čtvrtek: termín dle dohody
(formou online)
Pátek: termín dle dohody
(formou online)
Sobota: závazné rezervace ve vybrané soboty (formou online)
Neděle: zavřeno
Zařazení v kategoriích

Poradenské a konzultační služby
Vzdělávací a odborné kurzy
Poradny

Tuto firmu najdete také na regionálním portálu   prahadnes.info

Katalog firem

Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD