Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Krimi zprávy » Eurozprávy.cz
Eurozprávy.cz Zdroj: Eurozprávy.cz |

Policie varuje před novým trikem podvodníků: Vyberou vám účet i bez karty, stačí jim bankomat

28. 3. 2024 | Pražští kriminalisté zadrželi dvaadvacetiletého cizince, který vybíral z bankomatu peníze z cizích karet, aniž by je kdykoliv měl fyzicky u sebe. Policie nyní hledá další poškozené. 

Ukrajince v případu smrti Roma u Brněnské přehrady zprostili obžaloby

22. 3. 2024 | Brněnský krajský soud v pátek zprostil obžaloby osmatřicetiletého Ukrajince, který byl obžalován z vraždy v souvislosti s loňským úmrtím romského mladíka u Brněnské přehrady. Podle trestního senátu byl muž napaden a jednal v nutné obraně. 

Podvod se rozjel. Police znovu varuje před legendou s údajným daňovým přeplatkem

22. 3. 2024 | Policie opět upozornila na nový a sofistikovaný podvod, kdy se pachatelé vydávají za pracovníky státních institucí a z lidí se snaží vylákat citlivé informace či údaje do internetového bankovnictví. 

Znásilnění malé dívky v Jihlavě: Policie obvinila muže, hrozí mu vězení

21. 3. 2024 | Policisté z Vysočiny obvinili muže, který se měl dopustit znásilnění šestileté dívky v kabince toalet v obchodním centru v Jihlavě. Obviněný je momentálně ve vazbě, v případě odsouzení mu hrozí až dvanáctileté vězení. 

Mladá žena podezřelá z vraždy v Klatovech půjde do vazby, rozhodl soud

20. 3. 2024 | Jednadvacetiletou ženu, která byla obviněna v případu nedělní vraždy v Klatovech, poslal soud do vazby. Strážci zákona původně zadrželi dvě osoby, partner obviněné ženy ale nakonec stíhán není. 

Opilý cizinec na D5 ujel 16 kilometrů v protisměru. I se spolujezdcem skončil v cele

19. 3. 2024 | Po dálnici D5 se včera večer prohánělo osobní auto v protisměru, které řídil cizinec pod vlivem alkoholu. Při dechové zkoušce nadýchal přes dvě promile, incident se naštěstí obešel bez nehod. Podle kriminalistů se šofér dopustil obecného ohrožení a ohrožení pod vlivem návykové látky.

Vražda v Klatovech: Policie obvinila ženu, její partner se na činu nepodílel

19. 3. 2024 | Policie obvinila v případu nedělní vraždy v Klatovech teprve jednadvacetiletou ženu, přičemž bude požadovat její vzetí do vazby. Strážci zákona původně zadrželi dvě osoby, partner obviněné ale nakonec stíhán nebude. 

Vražda v Klatovech. Policie už v neděli dopadla podezřelé

18. 3. 2024 | Policie od nedělního večera vyšetřuje násilný trestný čin, který se stal v Klatovech v Plzeňském kraji. Případem se zabývají kriminalisté, zadrženy byly dvě podezřelé osoby. Obětí je podle dostupných informací senior. 

Opilý policista napadl dívku v Praze. Policie se veřejně omluvila

14. 3. 2024 | Policie ve čtvrtek reagovala na aktuální kauzu, která ohrožuje její pověst. Jeden z příslušníků měl totiž v únoru napadnout v Praze mladou dívku, zatímco byl opilý. Případem se zabývá i Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Dejte si pozor na nový sofistikovaný podvod. Policie ozřejmila, v čem spočívá

13. 3. 2024 | Českem se aktuálně šíří nová a extrémně sofistikovaná vlna podvodů, upozornila dnes policie. Pachatelé se vydávají za pracovníky státních institucí a z lidí se snaží vylákat citlivé informace či údaje do internetového bankovnictví. 

Univerzitu Hradec Králové v pondělí evakuovala policie. Vysokým školám někdo hrozí střelbou

12. 3. 2024 | Policie v pondělí prozradila, že se zabývá výhrůžkami anonyma, který pohrozil střelbou na několika univerzitách. Odpoledne pak zasahovala na té královéhradecké, kde proběhla evakuace kampusu. Nakonec se ukázalo, že prověřovaný poznatek se nezakládá na pravdě. 

Policie vyšetřuje pokus o znásilnění v Chomutově. Podezřelý je v cele

11. 3. 2024 | Policisté se zabývají pokusem o znásilnění v Chomutově, ke kterému mělo dojít v neděli ráno. Jednoho muže zadrželi, momentálně se nachází v cele předběžného zadržení. Policie se zároveň obrátila na případné svědky. 

Anonym hrozí střelbou. Policie s univerzitami nastavuje bezpečnostní opatření

11. 3. 2024 | Policie v pondělí dopoledne informovala, že se zabývá výhrůžkami anonyma, který hrozí střelbou na několika univerzitách. Byla proto přijata bezpečnostní opatření. Česko zažilo tragickou střelbu na vysoké škole v prosinci, kdy útočník zavraždil čtrnáct lidí v hlavní budově Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. 

Muž zodpovědný za výbuch na Domažlicku jde do vazby. Bombu sestavil sám

8. 3. 2024 | Soud v pátek poslal do vazby muže, který byl obviněn v případu únorového výbuchu nástražného systému před panelovým domem v Horšovském Týně na Domažlicku. Podle šetření policie sehrály roli osobní spory. 

V Kunratickém lese někdo znásilnil běžkyni. Policie prověřuje tipy

7. 3. 2024 | Pražská policie nadále pátrá po pachateli pondělního znásilnění v Kunratickém lese. Strážci zákona prověřují tipy na identitu hledaného muže, zatím ale nikoho nezadrželi. Útočníkovi hrozí v případě odsouzení až desetileté vězení. 

Vyhrožoval útoky v Česku, utekl do Ekvádora. Muž přesto spravedlnosti neunikne

7. 3. 2024 | Česká policie dopadla muže, který více než rok vyhrožoval bombovými útoky po celé zemi. K zadržení pachatele pomohla mezinárodní spolupráce, muž se totiž skrýval v Jižní Americe. Nyní mu hrozí až pětileté vězení. 

Únorový výbuch na Domažlicku souvisel s osobními spory. Policie zadržela podezřelého

6. 3. 2024 | Policie ve středu zadržela muže podezřelého z nastražení výbušného systému, který v únoru explodoval před panelovým domem v Horšovském Týně na Domažlicku. Zadržený muž si měl vyřizovat osobní spory. 

Policie hledala stopy v Kunratickém lese. V pondělí tam došlo ke znásilnění

5. 3. 2024 | Pražská policie pátrá po pachateli pondělního znásilnění ženy, ke kterému došlo v Kunratickém lese. Strážci zákona se ho v úterý rozhodli pročesat, obrátili se také na veřejnost se žádostí o pomoc.

Policie objasnila vraždu. Případ začal nálezem těla bez některých částí v řece

3. 3. 2024 | Plzeňská policie o víkendu oznámila, že po déle než rok trvajícím vyšetřování objasnila případ vraždy, který začal loňským nálezem lidského těla v řece. Obviněný muž bude na soud čekat ve vazbě. 

Policie šetří závažný trestný čin na Písecku. Senior měl vraždit

29. 2. 2024 | Jihočeská policie ve čtvrtek uvedla, že vyšetřuje závažný trestný čin na Písecku. Strážci zákona vyjížděli k požáru osobního automobilu a chaty v obci u vodní nádrže Orlík. Na místě byla následně nalezeny dvě mrtvé osoby. 

Zdroj: Eurozprávy.cz - eurozpravy.cz
22:11:40 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD