Čtvrtek 25.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Horoskopy
Horoskopy Zdroj: Horoskopy |

6 nesnesitelných věcí, které dělají Váhy ve vztahu. Zvládnete je tolerovat?

25. 4. 2024 | I když se o Vahách stále mluví jako o velmi nerozhodném znamení, mají mnohem více cílů než by se mohlo zdát. V prvé řadě je potřeba si připomenout, že je to vztahové znamení a tudíž bez partnera nemohou a nedokážou ani dýchat. Jenomže vztahy s Vahami nejsou úplně jednoduché, obzvláště pro ty, kteří očekávají trochu více svobody a nezávislosti. Váhy totiž potřebují bezvýhradnou péči, oddanost a jsou velmi rády, když je vše tak, jak si vysnily. Velmi se o to snaží a často partnera svou láskou a s ...

Denní horoskop na čtvrtek 25. 4. 2024: Štíři se musí zaměřit na komunikaci, Berany čeká harmonický den

25. 4. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty, či dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Největší herci zvěrokruhu. Která znamení zvěrokruhu se umějí nejlépe přetvařovat?

24. 4. 2024 | Někteří lidé jsou tak upřímní, že co na srdci, to na jazyku. Jsou tak průhlední a přímí, že hned víte, na čem jste. Ale jsou i takoví, kteří mají dvě tváře a je pro ně zcela přirozené být pokaždé někým jiným, hrát různé role, držet si takovou tvář, kterou zrovna chtějí odhalit, zatímco tu pravou skrývají.

Denní horoskop na středu 24. 4. 2024: Štíři by se měli spoléhat na intuici, Panny si musí hlídat stravu

23. 4. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty či na dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Horoskop na víkend 27.–28. 4. 2024: Ryby zažijí duchovní obnovu, Lvi předvedou svou sílu

23. 4. 2024 | Plánujete aktivní víkend, nebo se těšíte, že ho strávíte v poklidu doma? Pokud stále nejste rozhodnutí, možná vám pomůže náš horoskop. Na co by se měla jednotlivá znamení zvěrokruhu zaměřit právě tento víkend?

Dubnový magický růžový úplněk ve znamení Štíra. Přinese vášeň ve vztazích, ale také konflikty

23. 4. 2024 | Čtvrtý letošní úplněk nastává 24. dubna v 01.48 hodin a ovlivní ho energie vodního Štíra. Štír je tajnůstkářský, emotivní a vášnivý, takže můžeme očekávat, že všechny jeho energie se v době úplňku ještě znásobí. Ať už to dobré, nebo to záporné. Počítejte s tím, že vás spousta věcí možná hodně překvapí.

5 důvodů, proč nemít vztah se Lvem. Která znamení zvěrokruhu by s ním nikdy neměla být?

22. 4. 2024 | Majestátní, sebevědomý, krásný a oslnivý Lev dokáže zaujmout na první pohled. Dobře vypadá, má charisma, působí jako velmi schopný, čestný, zásadový, umí komunikovat, je hravý a mnohdy nebezpečně roztomilý s pověstnou jiskrou v oku a velkým sex-appealem. Leckdo by si řekl, že takový partner je ve vztahu opravdu výhra. Ale opak může být pravdou.

Denní horoskop na úterý 23. 4. 2024: Rybám prospěje meditace a klid, Váhy ocení dynamický pohyb

22. 4. 2024 | Čeká vás dnes důležitá schůzka? Máte před sebou náročný úkol? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Horoskop na další týden: Kdo se stane obětí závisti a kdo se bude těšit obrovskému zájmu ctitelů?

21. 4. 2024 | Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 22. do 28. května.

Denní horoskop na pondělí 21. 4. 2024: Blíženci by se měli zaměřit na pohyb, Vodnářům se vyplatí trpělivost

21. 4. 2024 | Čeká vás dnes nějaké důležité rozhodnutí? Chystáte se na cesty či na dovolenou? Ať už na dnešek plánujete cokoliv, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Vypadalo to nadějně a teď se neozývá? Odhalte důvod podle znamení zvěrokruhu

20. 4. 2024 | Všechno jde výborně, proběhlo několik schůzek, posíláte si zamilované textovky, dokonce už jste možná nejbližším přátelům řekla, že máte nový objev. A pak se něco zadrhne. Proč? Odpověď můžete najít v horoskopu.

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

18. 4. 2024 | Peníze, penízečky, korunky. Někdo je miluje, jiný nenávidí. Víme, že je potřebujeme ke svému životu a snažíme se je vydělávat od nevidím do nevidím, abychom uživili své rodiny, anebo si dopřáli nějaký ten luxus. Abychom si třeba i mohli plnit některé své sny. Jaký vztah máte k penězům vy, a co byste byli ochotni pro to, abyste je získali udělat? 

Denní horoskop na pátek 26. 4. 2024: Lvy čeká drama, Blížence nečekaná setkání

18. 4. 2024 | Bude pro vás pátek šťastným dnem? Ať už na dnešek plánujete cokoli, nechte si poradit od hvězd, na co byste se dnes měli zaměřit. 

Velký horoskop na rok 2024 podle astroložky Baudyšové Jirků: Co nás čeká v dubnu?

16. 4. 2024 | Známá astroložka Maria Baudyšová Jirků exkluzivně pro čtenáře Blesku vypracovala na začátku roku podrobný horoskop na rok 2024. Co vás čeká v dubnu a v následujících měsích?

Horoskop na další týden: Koho čeká vystoupení z komfortní zóny a kdo prožije nejlepší dny v roce?

14. 4. 2024 | Zajímá vás, jaký pro vás bude začátek týdne? Na co se už od pondělí můžete těšit, a kde si naopak dát pozor, protože vám hrozí nějaká nepříjemnost? Podívejte se na svou předpověď podle čínského horoskopu na týden od 15. do 21. dubna. 

5 znamení zvěrokruhu, která milují adrenalinové sporty. Kdo nejradši leze po skalách nebo skáče s padákem?

14. 4. 2024 | Milujete adrenalinovou zábavu a nedáte dopustit na lezení po skalách, paragliding, sjíždění rozbouřených řek, prudkých svahů na kole nebo skákání po hlavě dolů z výšky? Anebo ctíte zásadu nikdy zbytečně neriskovat, preferujete svůj vlastní klid a pohodlí, ideálně v bezpečném prostředí svého domova?

Do jaké historické doby patříte podle znamení zvěrokruhu? Berani do pravěku, Lvi na královský dvůr

13. 4. 2024 | Zkuste se zamyslet nad tím, do jaké historické doby byste se chtěli podívat a jaké oblečení by se vám líbilo mít na sobě. Jaký jste typ? Patříte do renesance, baroka, empíru či romantismu? Pojďme se pobavit přiřazením jednotlivých znamení zvěrokruhu k historické době, století či stylu, který by se k danému zrozenci nejvíce hodil. Jaké by tam kdo mohl vykonávat povolání nebo co by mohl mít na sobě a co by mu nejvíce slušelo? ...

Magie keltských uzlů: Který je váš?

10. 4. 2024 | Uzly jsou velmi starobylá forma čarodějnictví. Uzel představuje kontinuitu, nekonečný tok energie. Nikdy nemůžeme najít začátek a konec uzlu, keltské uzly představují dokonalé magické poznání: minulost, přítomnost a budoucnost je jedna, je to teď! Který si vyberete vy a co to pro vás znamená?

Splní vám padající hvězda přání? Tohle musíte vědět!

10. 4. 2024 | Může padající hvězda skutečně přivolat štěstí? Vyzkoušet to můžete na začátku května, kdy bude aktivní meteorický roj η-Aquaridy. Kdy přesně je sledovat a jak si správně přát?

Měsíc rozzáří popelavý svit, a navíc bude v konjunkci. Jak to ovlivní jednotlivá znamení?

10. 4. 2024 | V noci z 10. na 11. dubna se bude Měsíc nacházet v přesné konjunkci s planetami Jupiterem a Uranem ve znamení Býka. Tato zajímavá trojkonjunkce způsobí, že Měsíc bude mít při pozorování na obloze popelavý svit. V pondělí 8. dubna bylo zatmění Slunce, Měsíc se tedy nacházel v novu a teprve začíná dorůstat. V noci 10. dubna tak můžeme na obloze spatřit nejen kousek dorůstajícího srpku, ale tentokrát bude k vidění i jeho ozářená zbývající část. Popelavý svit Měsíce lze sledovat ve středu již od 21 ...

Zdroj: Horoskopy - https://horoskopy.blesk.cz
14:12:21 | 25.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD