Sobota 20.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Domácí » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Nejskvělejší maminky a babičky se rodí v těchto znameních. Rozdávají štěstí a jejich láska je nekonečná

19. 4. 2024 | Ať se snažíte jakkoli, možná máte pocit, že nejste mezi finalistkami na titul „Matka roku“. Často přemýšlíte, jestli nevychovávat své děti jinak, zda to děláte dobře, zda jsou šťastné. Pak jsou tu ale ty ženy, jimž jde mateřství tak nějak samo. Jak je to možné? Asi jim přály hvězdy.

Júlia Satinského známe jako robustního chlapíka s knírem. Neuvěříte, jak byl krásný zamlada. Podívejte!

19. 4. 2024 | Oblíbený herec Július Satinský odešel dříve, než by bylo hodno. Prohrál boj se zákeřnou nemocí. Satinského, kterého diváci znají především z filmů S tebou mě baví svět nebo Vesničko má středisková, zasáhla tragédie, kdy přišel o milovanou ženu. A jedno tajemství si odnesl i s sebou do hrobu.

Utečte od mužů zrozených v těchto znameních! Jsou strašní pedanti a despotové. Zcela vás zašlapou do země

19. 4. 2024 | Určitě jste se už setkali s někým, kdo potřebuje mít vše dokonalé, a přesně podle svých představ. Pravděpodobně bude patřit k jednomu z následujících znamení zvěrokruhu. Tito lidé vždy objeví nějaké nedostatky, protože jsou to urputní perfekcionisté. Život s nimi je velice náročný.

Václav Havel a ženy: Které slavné milenky prošly náručí bývalého prezidenta?

19. 4. 2024 | Prvního polistopadového prezidenta Václava Havla doprovázely v jeho životě dvě důležité ženy. Olga a Dagmar. Havel byl ale také dramatikem, esejistou a disidentem, což mu dodávalo velké charisma. Ve společnosti umělců se kolem něj točila žen spousta. A tomu nešlo odolat...

Výzva pro chytré: Spočítejte červené tyčky na obrázku. Kdo má IQ nad 130, stihne to do 8 vteřin

19. 4. 2024 | Kdo si hraje, nezlobí. To pořekadlo jistě znáte. Teď je čas si vyzkoušet, jestli skutečně platí. Máme pro vás totiž výzvu, která vám zamotá hlavu. Uhádnete, kolik tyček se nachází na našem obrázku?

Má žena je zlá. Neustále mě hodnotí a dává mi dokonce černé puntíky. V hospodě se mi chlapi smějí

19. 4. 2024 | Zatímco jedno sní o tom, že se bude dívat na naši planetu z oběžné dráhy, jiné má touhu léčit koně a další zdobit dortíky. Nenajde se snad mezi námi člověk, který by jako dítě nechtěl být tím či oním. Plnit si své sny z dětství je v pořádku, jen se to nesmí zvrtnout, jako v případě Jany a Jana.

Video Jaroslava Krupky: Vražda Olivie Vranské otřásla Československem. Policie konečně zná jméno vraha

19. 4. 2024 | Bylo 2. září 1933. Na nádraží v Bratislavě pobíhali policisté. „Máte telefon z Košic,” zavolal na četníka jeden ze zaměstnanců drah a předal mu sluchátko. „Cože, další kufr? Se zbytkem těla?” Starší muž si otřel pot z čela. „Tak ji chlapi máme celou. Teď jen zbývá najít toho, kdo ji rozčtvrtil."

Zapomenutý Ivan Jandl: Čech, co získal Oscara i Zlatý Glóbus. Svět se mu klaněl. Češi ho vyšikanovali

19. 4. 2024 | Jméno herce Ivana Jandla budou dnes asi znát jen skuteční filmová fajnšmekři. Přitom to byl právě on, kdo získal prvního filmového Oskara pro Čechy. Jenže režimu se nelíbil. Jeho kariéru zlikvidovali, nevzali ho ani na DAMU a postupně upadl v zapomnění.

Budoucí tchyni jsem měla ráda. Pak se ale objevila na mé rozlučce se svobodou a provedla mi strašnou věc

19. 4. 2024 | Vtipům o tchyních jsem se vždy smála, ale nevěřila jim. „Proč by si chtěl někdo dělat v rodině zlou krev?” ptala jsem se sama sebe. Matku svého přítele jsem se tedy snažila respektovat a být na ni milá. Brzy jsem ale zjistila, že bez vytvoření hranic se budeme trápit obě.

Co dnes dělá cvičitelka Olga Šípková? Přežila cévní příhodu a je z ní krásná babička. Poznáte ji?

19. 4. 2024 | Olga Šípková, vzor mnoha žen, ve svém životě urazila pořádný kus cesty. Řeč není o sportovním úspěchu, ale cestě k sobě samé. Odpovědnost a touha vyhovět ji dovedly až na samý práh smrti. Dnes je ze šťastné babičky úplně jiná žena, dokonce s jiným příjmením, stále ale vzorem, ač také úplně jiným.

Nejlepší elixír na čištění slinivky právě kvete a na jaře je v něm spousta síly. Uvařte si léčivý čaj

19. 4. 2024 | Obvykle ji na zahradě hubíme jako nepříjemný plevel. Jenže pampeliška neboli smetánka lékařská obsahuje řadu zdraví prospěšných látek, které napomáhají při léčbě různých nemocí. Kromě jiného, například čaj z ní očišťuje pankreas neboli slinivku břišní.

Poznáte v tomto malém chlapci superslavného českého zpěváka? Kvůli jizvám nosil lacláče, zemřel předčasně

19. 4. 2024 | Už sám titulek napoví mnohé, starší generaci dokonce řekne vše. Tohoto skvělého zpěváka, muzikanta a také člověka si připomínáme díky mnoha jeho evergreenům dodnes. Poznali byste ho v tomto klučinovi? Prozradíme vám o jeho krátkém životě více.

KVÍZ: Pamatujete na seriál Beverly Hills 90210? Zavzpomínejte na devadesátky. Kdo dá 10 otázek, je machr

19. 4. 2024 | Mezi typickými teenagerovskými seriály vynikal jeden víc než ostatní. Beverly Hills 90210. Ten zanechal v devadesátkových pubescentech trvalou stopu. Jak dobře si ho pamatujete?

Nejkrásnější žena 19. století: Prostá dojička krav byla tak krásná, že způsobila katastrofu

19. 4. 2024 | Kdyby Carin Ersdotter žila dnes, s největší pravděpodobností by se dostala na první místo žebříčku „100 nejkrásnějších lidí roku” slavných módních časopisů. Podle legendy totiž byla tak půvabná, že lidé stáli řadu, aby se na ni mohli podívat.

IQ rébus pro chytré: Na tomto zdánlivě primitivním obrázku jsou 3 logické chyby. Dáte je do 10 vteřin?

19. 4. 2024 | Obrázkové hádanky jsou způsobem, jak účinně prověřit své kognitivní schopností. Jednou z nich je i náš obrázek. Na zdánlivě primitivním obrázku jsou 3 logické chyby. Objevíte je?

Ženám zrozeným v těchto znameních hvězdy dopřejí dlouhý a kvalitní život. Budou zdravé a vitální babičky

19. 4. 2024 | Zdraví je jen jedno a dříve, či později to pochopí každý z nás. Přes to, že je péče o tělo i ducha naší osobní volbou, některá znamení zvěrokruhu se už narodila s tuhým kořínkem. Které zrozenkyně horoskopu jsou ve vždy skvělé kondici a nemoci se jim vyhýbají obloukem?

Test osobnosti: Jak držíte mobilní telefon? Budete překvapeni, jak přesně to vystihuje vaši povahu

19. 4. 2024 | Způsobů, jakými proniknout do nitra našeho charakteru, je celá řada. Nyní odborníci přišli s novinkou. Povahu člověka může odhalit i to, jak držíme mobilní telefon. Pokud jste o tom doposud neslyšeli, pak rozhodně čtěte dál.

Otestujte si IQ: Pokud doplníte chybějící číslo ve hvězdě do 10 vteřin, máte nad 130. Gratulujeme!

19. 4. 2024 | Baví vás matematika a k tomu rádi řešíte hádanky? Pokud jste odpověděli ano, pak jste na správném místě. Máme pro vás IQ hru. Tu ale zvládnou vyřešit jen ti nejchytřejší.

Tyto barvy přidávají roky. Vyřaďte je z šatníku nebo budete vypadat jako staré babky

18. 4. 2024 | S přibývajícím věkem už víme, že ne každý trend se vyplatí sledovat, ne každý střih lichotí naší postavě a ne všechny barvy nám sluší. Jestliže už máte abrahámoviny za sebou, zkuste v šatníku probrat barevné kreace. Překvapivě vám tento krok může ubrat roky.

Kvíz: Přijímací zkoušky z českého jazyka na čtyřletá gymnázia 2024. Zvládnete všech 10 otázek?

18. 4. 2024 | Český jazyk je západoslovanským jazykem. Nejblíže má ke slovenštině, lužické srbštině a polštině. Řadí se mezi slovanské jazyky a do rodiny jazyků indoevropských. Jak dobře ho znáte?

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
06:12:33 | 20.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD