Čtvrtek 25.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Hlavní přehled » Dotyk.cz
Dotyk.cz Zdroj: Dotyk.cz |

Pamatujete na dudáka z Byl jednou jeden král? Skončil hrozně, oběsil se na klice od dveří

24. 4. 2024 | Jméno a tvář všestranného herce Josefa Pehra si nejvíce pamatujeme z pohádky Byl jednou jeden král, kde si zahrál usměvavého dudáka. Byl také manželem Luby Skořepové a velmi talentovaným loutkohercem. Jeho život ale skončil hrozně. Oběsil se na klice od dveří.

Není to plevel, ale léčivý zázrak.Teď roste všude. Zkuste čtrnáctidenní očistnou jarní kúru našich předků

24. 4. 2024 | Nadšence sestřihaných zelených trávníků netěší a považují ji za otravný plevel. Jako léčivku ji znaly už dávné bylinářky. Pampeliška neboli smetánka lékařská, jak už její název napovídá, patří mezi skvosty přírodní lékárny a je (kromě jiného) naprosto skvělá pro jarní očistnou kúru.

Ke každému znamení se hodí jiná barva. Chrání ho, uklidňuje a nejvíce mu sluší. Která je ta vaše?

24. 4. 2024 | Barvy kolem nás mají vliv na mnoho věcí včetně naší nálady a emocí. Intuitivně si oblékáme oblečení v určitých barvách, vyhledáváme tlumené barvy, když je nutné se uklidnit, nebo naopak ty zářivé, když se potřebujeme nabít a cítit životní energii. Kterou barvu máte rádi, a je to ta pravá pro vás?

Vědec našel na Sibiři tisíce let starou zmrzlou bakterii a píchl si ji do těla. Funguje jako elixír mládi

24. 4. 2024 | Svatý grál, kámen mudrců nebo elixír mládí. Všechny tyto přípravky mají zaručit dlouhověkost či dokonce nesmrtelnost. K tomuto seznamu nyní přibyla bakterie, která zázračným způsobem přežila pohřbená v permafrostu. Dostala přezdívku „Věčná”.

Výzva pro filmové fandy: Poznáte na archivní fotce velkého herce malých rolí? Smrt našel pod koly vlaku

24. 4. 2024 | V osobním životě si mnozí herci nechtěně „zahrají“ někdy i tragičtější role, než jim svěří divadelní či filmoví režiséři. To je i případ charismatického herce s podmanivým hlasem. Než stanul na vysněných divadelních prknech, vytrpěl si své. Jeho život vyhasnul tragicky, za nevyjasněných okolností.

KVÍZ: Znáte hlavní města evropských států? Pokud spletete víc než dvě, styďte se a vraťte na základku

24. 4. 2024 | Pokud rádi cestujete, víte, že bez znalosti zeměpisu se neobejdete. Jak jste na tom s hlavními městy Evropy? Pokud nevíte, rozhodně si vyzkoušejte náš kvíz. Deset otázek dá totiž málokdo.

IQ výzva pro bystré mozky: Najdi číslo 8 mezi bílými devítkami. Génius to zvládne do 5 sekund

24. 4. 2024 | Ne všechny hádanky jsou snadné. Některé vyžadují bystrou mysl a stoprocentní pozornost. Třeba ta naše. Najdete na ní číslo osm?

Video Jaroslava Krupky: Vražda Olivie Vranské otřásla Československem. Policie konečně zná jméno vraha

24. 4. 2024 | Už za svého života byla považována za ztracenou existenci. Pravděpodobně si to o ní myslel i její vrah, jinak by se jejího těla zbavil pečlivěji. On ale mladou ženu rozčtvrtil a vlakem poslal z Prahy na Slovensko. Jaký je příběh jednoho z nejslavnějších případů v dějinách české kriminalistiky?

Psychická stabilita žen podle znamení: Žebříček od nejsilnějších až po labilní. Kde se nacházíte Vy?

24. 4. 2024 | Každá žena snáší zkoušky osudu jinak. Některé jsou obdařeny vnitřní silou a houževnatostí, zatímco jiné se hroutí při sebemenší komplikaci, která naruší jejich harmonogram dne. Podle data narození můžeme rozeznat, které ženy jsou více a které méně psychicky odolné. Do které skupiny patříte vy?

Vzpomínáte na hajného Horynu? Spadne vám brada, jak skvěle vypadal Vlado Müller v mládí. Nepoznáte ho!

24. 4. 2024 | Pamatujete si hajného Horynu, který postupně otvíral oči malému Pavlíkovi v seriálu našeho dětství Zelené údolí? Nebylo dítka, které by Pavlíkovi Horynu nezávidělo. Ztvárnil ho skvělý herec Vlado Müller. Jak jméno napovídá, otec slavného zpěváka. Bohužel ale odešel předčasně. Býval velký fešák.

Vaše telefonní číslo váš život zásadním způsobem. Podívejte se na jeho numerologický výklad

24. 4. 2024 | Přemýšleli jste někdy o tom, jaký význam má vaše telefonní číslo? Možná jste už někdy slyšeli, že čísla, která vás obklopují, ovlivňují podle umění numerologie celý váš život. Každé číslo má jinou energii a vibrace. Spočítejte si číslo svého mobilního telefonu, možná budete překvapeni, co zjistíte.

Vědci našli ve soustavě těleso, které má řeky a atmosféru podobnou Zemi. Komety na něj mohly zanést život

24. 4. 2024 | „Jsme ve vesmíru sami?” Na tuto otázku se vědci snaží odpovědět již několik desítek let. Hledají tak oběžnice, které by byly podobné Zemi a mohly by hostit život. Jedním z hlavních kandidátů je Saturnův měsíc Titan. Jako jediný ve sluneční soustavě se totiž pyšní atmosférou a systémem oceánů a řek.

KVÍZ: Co si ze školy pamatujete o zvířatech? Pokud splete víc než 3 otázky, měli byste se vrátit na ZŠ

24. 4. 2024 | Biologie je jedním z předmětů, které jsme se museli učit na střední škole. Jak dobře se v ní orientujete dnes a co třeba zvířecí říše? Pokud si chcete ověřit, jak na tom s tímto předmětem jste, neváhejte a vyzkoušejte si náš kvíz.

Levné české karpačo aneb talíř na chlastačku: Slavný socialistický levný recept je opět hitem internetu!

24. 4. 2024 | Letní grilovačky, párty u bazénu i zahradní narozeninové oslavy se nezadržitelně blíží a s nimi i možnost otevřít si vychlazené pivo. Pokud ho nechcete konzumovat na lačný žaludek a jste milovníci uzenin, zkuste si připravit nestárnoucí delikatesu. Je snadná na přípravu a skvěle zasytí.

Jste narozená v jednou z těchto 3 znamení? Pak to máte těžké s muži. Jste příliš silná a muži se vás bojí

24. 4. 2024 | Jsou samostatné, emancipované a sebevědomé. Ostatní ženy je obdivují, ovšem muži je nenávidí. Dámy, které se narodily v následujících znameních zvěrokruhu, patří k těm nejsilnějším zástupkyním něžného pohlaví. Bohužel jsou často single, protože z nich pánové mají strach. Patříte k nim i vy?

Poznáte v této dívence slavnou slovenskou herečku? Češi jí milují. Znáte ji z filmu Musíme si pomáhat

24. 4. 2024 | Tuto slovenskou herečku u nás poměrně dlouho nikdo neznal, ale poté, co se objevila ve filmu Musíme si pomáhat, českému publiku se „odtajnila“. Připomíná vám někoho křehká dívenka na fotografii?

IQ logická výzva: Jaký je správný čas na posledních hodinkách? Jen génius na to přijde do 5 vteřin

24. 4. 2024 | Matematické výzvy rozhodně nepatří k nejjednodušším. Je třeba bystré mysli a znalosti logiky, abychom se dobrali ke zdárnému konci. Příkladem je i naše hádanka. Troufnete si na ni?

Stella Zázvorková jako mladá. Do této krásné ženy se zamiloval Kopecký. Jejich svatební fotka je šílená

23. 4. 2024 | Stejně, jako se na filmovém plátně odehrávají dramata, odehrávala se i v jejich soukromých životech. Vztah Stelly Zázvorkové a Miloše Kopeckého by mohl být z fleku zfilmován jako bizarní rodinné drama o dvou milencích, kteří to neměli v životě jednoduché.

21 velkých evropských letovisek do 30 let zasáhne ničivá vlna tsunami. OSN vydalo důrazné varování

23. 4. 2024 | Marseille, Alexandrie, Istanbul a dalších čtyřicet měst ve 21 zemích obklopující Středozemní moře čeká v příštích třiceti letech ničivá přírodní katastrofa – vlna tsunami. Potvrdily to výpočty odborníků z OSN. Otázkou prý už není „zda” k tomu dojde, ale „kdy” přesně.

Těchto 10 jmen nosí obvykle velmi zákeřné a zlé ženy. Odpovídá tomu i vaše zkušenost?

23. 4. 2024 | Někdy je v životě potřeba ukázat ostré lokty, odvahu a neústupnost. Existují ale dámy, které mají zákeřnou povahu. Stále jsou ve střehu a nebojí se využít situace, aby získaly to, co chtějí. Známe deset ženských jmen, která mají zlou energii.

Zdroj: Dotyk.cz - https://dotyk.cz
22:13:03 | 24.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD