Pátek 26.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Eurofotbal.cz
Eurofotbal.cz Zdroj: Eurofotbal.cz |

Real Madrid se v závěru sezony dočká posily, do brány se může vrátit Courtois

25. 4. 2024 | Fotbalistům Realu Madrid se v závěru sezony vrátí brankářská jednička Thibault Courtois. Trenér Carlo Ancelotti dnes uvedl, že se belgický gólman po dvou operacích kolena již plně zotavil.

Eredivisie - souhrn 31. kola: PSV blízko titulu

25. 4. 2024 | PSV přejelo Heerenveen 8:0 a jediný bod či ztráta Feyenoordu jej dělí od titulu. Twente naplnilo roli favorita proti Almere City a výhrou 3:1 si upevnilo třetí místo. Na vítězné trefě domácího týmu se asistencí podílel Michal Sadílek. Ajax po brzkém vyloučení Stevena Bergwijna pouze remizoval 2:2 s Excelsiorem.

Španělská vláda převzala kontrolu nad svazem. FIFA a UEFA budou požadovat vysvětlení

25. 4. 2024 | Španělská vláda převzala kontrolu nad fotbalovým svazem. Podle ní po aféře kolem polibku bývalého předsedy Luise Rubialese vládne ve federaci naprostý chaos. Uvedla to agentura AFP.

Herrmann ukončí kariéru. Stálice Gladbachu doplatila na zdravotní problémy

25. 4. 2024 | Na soupisce Borussie Mönchengladbach nebude od léta figurovat Patrick Herrmann, jenž kvůli zdravotním potížím ukončí kariéru. Třiatřicetiletý křídelník ji spojil výhradně s "Hříbaty", s nimiž se rozloučí jako pátý nejčastěji nastupující hráč v historii klubu.

Rozhádané Porto před klíčovými volbami: Skončí čtyřicetiletá vláda "jedné strany”?

25. 4. 2024 | V předvečer velkého nedělního utkání na Estádio do Dragão mezi domácím Portem a hostujícím Sportingem CP proběhne na stejném místě zásadní událost pro budoucí chod nejslavnějšího portského klubu. Mezi 9. hodinou ranní a 8. hodinou večerní budou sócios volit svého klubového prezidenta. Mezi kandidáty je opět jméno současného prezidenta šestaosmdesátiletého Pinta da Costy, který se uchází o své šestnácté volební období v řadě. Jeho vyzyvatelé jsou dva - bývalý trenér klubu, který si vyzkoušel anga ...

Mladá Boleslav prodloužila s Ladrou. Naším cílem je Evropa, vyhlásil záložník

25. 4. 2024 | Tomáš Ladra prodloužil smlouvu v Mladé Boleslavi a se stávajícím zaměstnavatelem podepsal nový tříletý kontrakt do 30. června 2027. Ofenzivní univerzál, který ve středu oslavil 27. narozeniny, měl nabídky z jiných prvoligových klubů, i z rodinných důvodů se ale rozhodl zůstat. Mladoboleslavští o tom informovali v tiskové zprávě.

Porto i nadále povede Conceição. Je to záruka, že budeme vyhrávat, řekl prezident

25. 4. 2024 | Sérgio Conceição na lavičce FC Porto dokončuje sedmou sezonu a další budou následovat. Úspěšný kouč s portugalským velkoklubem podepsal nový kontrakt do roku 2028.

Cleverley pokračuje na lavičce Watfordu. Jako trenér jsem velice ambiciózní, hlásí

25. 4. 2024 | Tom Cleverley loni v létě pověsil kopačky na hřebík, vrhl se na trenérskou dráhu a rychle získal první angažmá. Někdejší záložník se před měsícem a půl stal dočasným manažerem Watfordu, londýnský klub mu důvěřuje a jmenoval ho stálým kormidelníkem.

Barcelona potvrdila Xaviho setrvání. Klíčová je stabilita, tvrdí prezident Laporta

25. 4. 2024 | Média během včerejšího dne přinesla informace o tom, že Xavi nakonec bude pokračovat na lavičce Barcelony, katalánský klub na dnešní brzké odpoledne svolal tiskovou konferenci a během ní vše potvrdil. Někdejšího záložníka ke změně postoje přiměla spousta důvodů.

Vstupenky na generálku reprezentace před ME budou stát od 590 korun

25. 4. 2024 | V pátek začne volný prodej vstupenek na přípravný zápas českých fotbalistů proti Severní Makedonii, který se uskuteční 10. června v Hradci Králové. Fanoušci si na generálku národního mužstva před mistrovstvím Evropy v Německu budou moci pořídit lístky ve třech cenových relacích, a to od 590 do 990 korun.

Ajax se nenechal odradit prvním odmítnutím a pokračuje v jednáních s Potterem

25. 4. 2024 | Ajax opětovně řeší otázku nového trenéra a jeho vedení se zaměřilo na Grahama Pottera. 48letý anglický kouč zájem nizozemského klubu ignoroval a případné angažmá odmítl, Ajax se ovšem nenechal odradit a pokračuje v jednáních.

Zábranský spojí brněnský hokej s fotbalem, po Kometě vlastní i Zbrojovku

25. 4. 2024 | V druholigové Zbrojovce se mění vlastnická struktura. Novým majoritním majitelem exligového klubu, jemuž patří v současné druholigová tabulce desátá pozice, se stal Libor Zábranský, jenž čerstvě vlastní osmdesátiprocentní podíl.

Už to nemáme ve svých rukou, uvědomuje si Klopp po prohře v derby

25. 4. 2024 | Devátá návštěva a první prohra. Jürgen Klopp (56) premiérově okusil hořkost porážky v Goodison Parku, kde ve středu Liverpoolu prohrál s městským rivalem Evertonem 0:2. Reds tak nejenže padli v derby, ale zároveň ztratili tři důležité body v boji o titul.

Liverpool má nový cíl, Kloppa by v roli manažera mohl nahradit Arne Slot

25. 4. 2024 | Trenér Feyenoordu Arne Slot (45) se podle britských médií jeví jako hlavní kandidát na nástupce Jürgena Kloppa (56) ve funkci manažera Liverpoolu. Na Anfiled Road by se tak mohla otevřít zajímavá cesta i pro bývalého hráče pražské Sparty a slovenského reprezentanta Dávida Hancka.

Tévez absolvoval testy v nemocnici, argentinský kouč si stěžoval na bolesti hrudníku

25. 4. 2024 | Bývalý argentinský reprezentant Carlos Tévez byl propuštěn z nemocnice, kam byl převezen ve středu kvůli bolestem na hrudi. Informovalo tom Atlético Independiente, které čtyřicetiletý bývalý útočník trénuje.

Logický krok pro všechny, říká Sadílek k prodloužení smlouvy v Twente

25. 4. 2024 | Během dvou let se vypracoval v jeden ze základních kamenů nizozemského Twente. Michal Sadílek (24) aktuálně bojuje s celkem z města Enschede o postup do předkola Ligy mistrů a chystá se s českou reprezentací na evropský šampionát.

Ozvěny z Bundesligy: Zase do Evropy. Může se Frankfurt ještě zlepšit?

25. 4. 2024 | Pět z posledních šesti sezón strávil Frankfurt v pohárové Evropě. A zdá se, že "Orli” budou kontinentem plachtit taky v následujícím ročníku. Jak vypadá hesenský recept na úspěch?

Eredivisie - preview 31. kola: Mistrovské oslavy?

25. 4. 2024 | Ve čtvrtek večer může být definitivně jasno o novém nizozemském mistrovi. Vedoucí PSV Eindhoven cestuje do Heerenveenu a potřebuje získat více bodů, než kolik jich uloupí Feyenoord na půdě Go Ahead Eagles.

Premier League - preview 29. kola: První dohrávka v podání City

25. 4. 2024 | Anglická liga ve čtvrtek dohraje 29. kolo a pod tlakem bude Manchester City. Úřadující mistr cestuje do Brightonu a potřebuje zareagovat na úterní výhru Arsenalu.

Přestup do Ameriky mi může pomoct i směrem k reprezentaci, věří Bucha

25. 4. 2024 | V únoru se bývalý záložník Viktorie Plzeň Pavel Bucha (26) dočkal prvního zahraničního angažmá a hned hodně zajímavého, stal se posilou semifinalistů posledního ročníku americké MLS Cincinnati.

Zdroj: Eurofotbal.cz - eurofotbal.cz
22:12:39 | 25.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD