Pátek 19.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bydlení » HOME
HOME Zdroj: HOME |

Pokojové rostliny vám zpříjemní bydlení: Jak a kam je umístit?

19. 4. 2024 | Zjistěte, jak pokojové rostliny přispívají k lepší atmosféře ve vašem domově. V tomto článku naleznete praktické tipy na jejich umístění, které zvýrazní krásu každé místnosti.

Jak vybrat ten správný televizor: Proč je důležitý počet pixelů a vyplatí se 4K?

18. 4. 2024 | Při výběru nového televizoru je klíčové zvážit několik faktorů, jako jsou velikost obrazovky, rozlišení a typ panelu, které ovlivňují kvalitu obrazu a celkový zážitek ze sledování.

Myslíte, že zbytky dřeva nelze využít? Podívejte se, jak použili odřezky z výroby podlah na stavbu tohoto domu!

17. 4. 2024 | Ekonomické řešení z dvanácti tisíc dubových odřezků. Ekologický dům na pobřeží Norska.

Jak vyčistit televizní obrazovku? Zkuste tyto 3 způsoby, třetí vám pomůže dokonce i se škrábanci!

16. 4. 2024 | Přinášíme vám tipy, jak vyčistit televizní obrazovku moderních spotřebičů levně, kvalitně a bez šmouh – pomocí vazelíny, destilované vody nebo kávových filtrů.

Co zvážit při výběru hnojiv do zahrady a jaký je rozdíl mezi granulovaným a tekutým hnojivem?

15. 4. 2024 | DOTAZ: Co zvážit při výběru hnojiv do zahrady? Vím, že bych měla přihnojovat, ale zároveň se obávám, že rostliny přehnojím a zlikviduji. Nemám totiž s hnojením moc zkušeností. Nevím také, zda je vhodnější zvolit tekuté, nebo granulované hnojivo.

Jaro je v plném proudu! Oživte svou zahradu a balkon jarními květinami v těchto 4 krocích

14. 4. 2024 | Zažeňte šeď odcházející zimy a rozzařte svůj exteriér co nejdříve sytými barvami a prosyťte příjemnými květinovými vůněmi.

Předpěstujte si zeleninu. Jak? Tento návod vás provede krok za krokem od výsevu po pikýrování

13. 4. 2024 | Vyskoušejte tento rok pěstovať košťáloviny. Tato zelenina s křupavými listy, se šťavnatými bulvami či s květními hlávkami by neměla chybět v žádné zahradě, dokonce ani v té nejmenší.

Jak spojit luxus a divokou přírodu, aby do sebe zapadaly? Tento dům je toho příkladem!

12. 4. 2024 | V kopcích kanadského Quebecu se tyčí moderní dům, který působí jako vystavené umělecké dílo v galerii. Projekt představuje architekturu, která poskytuje nejen střechu nad hlavou, ale zároveň každého vtáhne do svého okouzlujícího přírodního prostředí.

Kočky nám kazí snahu o úrodu! Jak se jich zbavit? Díky těmto tipům se už o to nepokusí!

11. 4. 2024 | Je jedním z nejtypičtějších obyvatel zahrad a zároveň oblíbeným domácím mazlíčkem. Kočky už od dávných dob patří k domům i zahradám. Může přitom jít o vaši vlastní kočku nebo tu od sousedů či z blízkého okolí. Ne všude je však kočka vítaná, i když je jisté, že dokáže často poskytnout i velký užitek. Například tím, že loví hlodavce. Přítomnost kočky v zahradě však může někdy být spojená s množstvím problémů. ...

Jste začátečník v pěstování? Pažitku zvládne každý! Jak na to?

10. 4. 2024 | Tato užitková rostlina by neměla chybět v žádné zahradě, ani v té nejmenší. Její pěstování je jednoduché a zvládne ho i úplný začátečník. Pažitka nezabere moc místa a během celé sezóny poskytuje dostatek čerstvé a chutné natě k dochucování či zdobení jídel. Zároveň pěkně kvete, jemně fialové květy vyhledávají včely. Pažitce se daří ve volné půdě i v květnících. Jemně pikantní nať vám poskytne i během zimy. ...

Zdroj: HOME - homebydleni.cz
14:12:09 | 19.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD