Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Cestování » Relaxuj
Relaxuj Zdroj: Relaxuj |

Recenze: Unlock! Zahrajte si karetní únikovku i doma na stole

27. 6. 2019 | Máte rádi únikovky a všechny ve vašem okolí jste už rozlouskli? Pak pro vás Space Cowboys mají únikovky v podobě deskové karetní hry Unlock! Dnešní recenze se podívá na to, zda se i na běžném stole dají hrát hry tohoto typu.

Vztahová koučka: jaké je seznamování v době koronaviru?

13. 4. 2021 | Podle psychologů může být samota nebezpečná, ale to nám asi dochází všem. Člověk je vztahová bytost. Pandemie může naše vztahy ale paradoxně dokonce posílit a pomoci nám najít životního partnera.

Všeho s mírou: fitness trackery mohou negativně ovlivnit psychiku

29. 9. 2020 | I mnoho dobrého škodí. To je všeobecně dobře známá věc a znovu ji potvrdila i studie od Digital Health Generation. Ta zjistila, že zejména mladiství jsou náchylní na obsedantní chování v důsledku používání fitness trackerů.

Aerobním cvičením proti Alzheimerovi, potvrzují vědci

8. 6. 2020 | S vyšším věkem přichází i různé neduhy a člověk by se měl snažit proti nim bojovat. Jedním z problémů je zhoršující se výkon paměti a v horším případě i Alzheimerova nemoc. Dá se proti ní ale bojovat aerobním cvičením.

Západní Austrálie: hraniční kontrola a první kilometry na opačné straně

1. 6. 2020 | Po přesednutí v Dubaji konečně míříme na australský kontinent. Abychom to neměli tak jednoduché, čeká nás hraniční kontrola. Na zádrhely v ní se podíváme v dnešním díle, kdy si povíme i o prvních australských kilometrech na silnici.

Západní Austrálie: s leteckou zastávkou v Dubaji

7. 8. 2019 | Vydali jsme se na další velkou cestu, se kterou se s vámi podělíme a přidáváme ji jako tip i pro vaši dovolenou. Tentokrát to bude opomíjený západ Austrálie. Cesta tam je ale dlouhá, a tak si uděláme několikahodinovou leteckou přestávku v Dubaji.

Vztahová koučka: Koňský koule si platíš sama!

23. 5. 2019 | Voňavý parfém – 1200 Kč, řasenka vytvářející neodolatelné řasy – 250 Kč, neslíbatelná rtěnka – 190 Kč, halenka vybraná s maximální péčí 600 Kč, jízdenka na mhd 32 Kč. Zkušenosti z nepovedeného rande? - K nezaplacení. Na všechno ostatní je tady MasterCard.

Cestování po Šanghaji: Yu Garden, Jing'an a maglev

15. 5. 2019 | Je tu poslední den v Šanghaji. V ten jsme navštívili starobylou Yuyuan Garden s velkým tržištěm, Jing'an Temple a znovu jsme se byli posilnit českým jídlem. A co by to byla za návštěva Šanghaje, kdybychom na letiště nejeli maglevem? 430 km/h! 

10 důvodů, proč si pořídit nafukovací vířivku

10. 5. 2019 | Milujete relaxaci v prohřáté vodní lázni mezi bublinkami? Líbila by se vám možnost užívat si tuto slast pravidelně v pohodlí domova? Nafukovací vířivka je pro vás to pravé. Tady je 10 důvodů proč.

Finsko nabízí cestu ke štěstí: soutěž o 3denní dovolenou

1. 4. 2019 | Finsko bylo opět vyhlášeno nejšťastnějším národem na světě i díky své nádherné přírodě. Země se chce o svou cestu ke štěstí podělit, a tak spustila soutěž o 8 třídenních dovolených s finskými průvodci.

Vztahová koučka: úchylný fotograf se nekonal

26. 3. 2019 | Pamatujete si na server libimseti? To byl hit! Bodování kluků, vzkazy, první lásky. To napětí a vzrušení, když mi ve schránce blikla zpráva. Že by to byl jeden z těch sympaťáků, kterého jsem anonymně obodovala nejnižší možnou známkou? Nebyl…

Infrasauna v bytě: relax, který si můžete dovolit

21. 3. 2019 | Po celodenní aktivitě si zasloužíte chvíle odpočinku. Skvělým způsobem, jak relaxovat, je saunování. Pozitivní účinky termoterapie jsou totiž všeobecně známy. A takovou relaxaci si můžete dovolit díky infrasauně i v pohodlí svého domova.

Milujete potápění? Polsko otevře nejhlubší bazén na světě

18. 3. 2019 | Chcete se potápět, ale exotické destinace jsou pro vás příliš daleko? Pak pro vás mohou mít v Polsku řešení. Otevřou zde totiž nejhlubší bazén na světě. Jmenuje se Deep Spot a nabídne rekordní hloubku až 45 metrů.

Měsíc na Bali: Vánoce v Padangbai

11. 3. 2019 | Po necelých pěti dnech jsme opustili Canggu, kde se nám zkrátka nelíbilo, a přesunuli jsme se na jihovýchod ostrova do přístavu Padangbai. Ten je vyhlášený především krásnými potápěčskými lokalitami.

Být při práci kreativní? Údajně byste neměli poslouchat hudbu

5. 3. 2019 | Pokud při práci rádi posloucháte hudbu a jde o práci kreativní, možná byste měli zvážit, zda při ní poslouchat hudbu nebo nikoli. Vědci z několika univerzit totiž nově tvrdí, že poslouchání hudby negativně ovlivňuje verbální kreativní výkony.

Zdroj: Relaxuj - https://relaxuj.cz
14:11:55 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD