Čtvrtek 28.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Pro ženy » Blesk pro ženy
Blesk pro ženy Zdroj: Blesk pro ženy |

Look podle oslavenkyně Vici Kerekes: Trendy i nadčasové kousky, které z malé postavy vytvoří gazelu

28. 3. 2024 | Minulý týden se nesl na vlně premiér, které se dočkal i film Gump – jsme dvojka, jež se uskutečnila v pražském multikině Cinema City ve Slovanském domě. Jednu z rolí zahrála i slovenská herečka maďarské národnosti Vica Kerekes, která přišla ve svěžím jarním looku. Kde pořídíte podobné kousky, které protáhnout siluetu i sebevíc malé postavě? 

Nevěří na manželství a v Samotářích hulil trávu: Podívejte se, jak šel čas s Jiřím Macháčkem

28. 3. 2024 | Patří mezi nejoblíbenější herce české filmové scény a jeho role jsou doslova nezapomenutelné. Přestože mu přibyly vrásky i šediny, stále to umí na pódiu rozpálit a své fanynky tak dostat do varu. Zavzpomínejte s námi na to, jak šel čas s bohémem z Litoměřic, Jiřím Macháčkem. 

Velikonoce na poslední chvíli? S našimi tipy to zvládnete!

28. 3. 2024 | Pro jedny nejdůležitější křesťanské svátky v roce, pro druhé spíše oslava jara. Velikonoce jsou za dveřmi. A vy nemáte ještě klizeno, napečeno ani nazdobeno? Neklesejte na mysli, máme pro vás tipy jak vše zvládnout i když nestíháte a máte plno jiné práce.

Kosmetiku z drogérie milují i celebrity! Na jaké produkty nedá dopustit Pamela Anderson nebo Victoria Beckham?

28. 3. 2024 | Luxusní kosmetika za tisíce, make-up od nejznámějších hollywoodských vizážistů, pravidelně návštěvy estetických klinik. Běžná beauty rutina známých krásek se měsíčně vyšplhá na desetitisíce, a to je něco, co si většina z nás nemůže vůbec dovolit. O to větším a příjemným překvapením pak je, že se v kosmetických taštičkách slavných dam najdou i produkty, které jsou běžně k dostání v drogériích, a tak nezruinují vaši peněženku. ...

Nedosažitelné Dejvické divadlo uvidí fanoušci v kinech po celé ČR

28. 3. 2024 | Zakoupit vstupenky na představení Dejvického divadla je běžně téměř nemožné. Nyní mají ale fanoušci po celé republice možnost vidět svůj oblíbený soubor v přímém přenosu 7. dubna přímo ve svém městě. Dejvické divadlo totiž vtrhne na plátna kin s jednou z neúspěšnějších inscenací současného repertoáru, hrou Petra Zelenky Elegance molekuly.

Změna je život, odhodlejte se konečně k velkému kroku

27. 3. 2024 | Někdo bere změnu jako životní výzvu, pro jiného je noční můrou. Ostatně třeba o stěhování se ne náhodou říká, že je lepší vyhořet. Odhodlat se ke změně z vlastní vůle je pak jedna z nejtěžších věcí. Ale jde to.

Nejlepší velikonoční mazanec: Recept, podle kterého ho snadno zvládnete

27. 3. 2024 | Co by to bylo za Velikonoce bez nadýchaného mazance? Nejlepší je samozřejmě ten domácí. Chutná výtečně, je vláčný a podle našeho receptu ho snadno zvládnete. 

Otevírací doba obchodů o Velikonocích: V pátek si nakoupíte, v pondělí bude zavřeno

27. 3. 2024 | Jak bude otevřeno na Velikonoce? Zatímco doma zůstaneme o obou svátcích, tedy na Velký pátek i na Velikonoční pondělí, nakoupit si budeme moci pouze o prvních z nich.  

Ženy a muži se svěřili, po čem ve skutečnosti touží! Budete se divit...

27. 3. 2024 | Touha funguje jako kouzlo. Touha je totiž největší životní motor, který nás může dokormidlovat k elixíru mládí, skvělé práci nebo k obrovské love story. Ale sní muži a ženy stejně?

Velikonoční Škaredá středa: Vyžeňte zlé duchy z domu

27. 3. 2024 | Na Škaredou středu, což je prostřední den pašijového předvelikonočního týdne, se v domácnostech hlavně uklízelo. Co podle lidových tradic tento velký jarní úklid symbolizoval a proč vlastně poslední středa před Velikonocemi dostala tohle ne moc pěkné přízvisko?

Příběhy nevěry a jak ji odhalit. Pokud se v tom poznáváte, rychle ze vztahu utečte!

27. 3. 2024 | Je to nejhorší noční můra každé ženy, či každého muže – zjištění, že jejich partner má milostný poměr. Nevěra je bohužel častým jevem manželských párů, a i když každý z nich pevně věří, že by svého partnera nikdy nepodvedli, stále se mohou ocitnout situacích, kdy se do nějakého buď citového románku s kolegyní, nebo třeba sexu na jenu noc, dostanou.

Želé nehty válcují sociální sítě. Podlehnete tomuto jarnímu trendu i vy?

27. 3. 2024 | Máte zálusk na novou manikúru a chcete svým nehtům dopřát pořádný jarní refresh? Pak by vám neměl uniknou žhavý trend jelly nails. Nehty připomínající gumové bonbony vás budou bavit - jsou veselé, nepřehlédnutelné a k jaru se perfektně hodí. 

Tihle idolové nám kradli srdce za socialismu a jejich plakáty jsme líbaly na dobrou noc

27. 3. 2024 | Každá doba má své idoly, je to tak. A přes to, že jsme vyrůstali za socialismu a naši idolové jsou dnes již značně uzrálí a jejich místo dávno vyplnili noví, my na ně nezapomínáme. Je to nostalgie, která nám samým připomíná dětství nebo mládí.

5 nejlepších velikonočních filmů: O svátcích si dejte Renée Zellweger i Belmonda

27. 3. 2024 | Pokud se chcete na svátky jara dostatečně naladit, přinášíme vám pět tipů na filmy s velikonoční tematikou. Co si určitě pustit? Podívejte se na ukázky ve videu a vyberte si to pravé podle momentální nálady.

Pejsci vítání! Na nákupy do obchodního centra i s domácím mazlíčkem

26. 3. 2024 | O víkendu byl představen první pet-friendly koncept vytvořený iniciativou Lepší město pro zvířata. Ten pomáhá vytvářet ve městě lepší podmínky pro psí kamarády, ale také vzdělávat jejich majitele, aby věděli, jak se psem správně ve veřejném prostoru chovat.

Ženy se svěřily, jak často mají sex v dlouhodobém vztahu

26. 3. 2024 | Když je vztah na začátku, bývá sex na denním pořádku a mnohdy i několikrát. Postupem času se ale frekvence sexu snižuje. Internetové diskuse ovšem ukazují, že tomu tak nemusí být v každém vztahu.

Chcete být v lepší kondici? Vyzkoušejte nový fitness náramek Samsung Galaxy Fit3! Otestovali jsme ho za vás!

26. 3. 2024 | Milujete aktivní životní styl a chcete sledovat všechny své sportovní výkony a kondici? Nebo se jen chcete začít víc hýbat, mít o pár kilo méně a cítit se lépe? V redakci jsme za vás otestovali nový fitness náramek. Co všechno umí a jaké má vychytávky? Zjistíte v naší recenzi.  

5 zajímavostí o kultovním seriálu My všichni školou povinní, které jste určitě netušili!

26. 3. 2024 | Kdo by si nepamatoval oblíbený rodinný seriál My všichni školou povinní z 80. let! Diváci si postupně užili třináct dílů ze školního prostředí, ve kterých se těšili na osudy hned několika rodin. V seriálu zazářila také spousta dětských herců a na protivnou učitelku v podání Gabriely Vránové asi nikdo jen tak nezapomen. Pojďme se podívat na několik zajímavostí, které jste o tomto kultovním seriálu dost možná vůbec netušili! ...

Jarní bundy a kabátky: Které střihy se zavděčí všem postavám?

26. 3. 2024 | Přechod z těžkých kabátů a buclatých bund na lehké jarní svrchníky je tolik odlehčující pocit! Na tento stav bez tíže, jako by nám z ramen spadlo těžké břemeno, se těší bezesporu valná většina z nás. Které modely ale budou kralovat letošní jarní sezoně a budou se přít o pozornost? Nápověda zní: nadčasové, ikonické, bez ohledu na věk i postavu!

Zdroj: Blesk pro ženy - https://prozeny.blesk.cz
10:11:51 | 28.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD