Úterý 19.3.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» AutoMoto » iFASTER.cz
iFASTER.cz Zdroj: iFASTER.cz |

Belgická policejní oktávka vypadá jako Knight Rider

30. 1. 2015 | Policie v belgickém Aalteru právě vyfasovala motorizovanou obdobu Hrbáče od Matky Boží. Speciálně vybavená oktávka umí číst poznávací značky a okamžitě je srovnává se záznamem z databáze.

Lamborghini Aventador SV odhaleno nedlouho před Ženevou

30. 1. 2015 | Ten nejlepší Aventador, jaký dostanete na značky, ponese opět označení SV. Nepochybujte o tom, že bude v duchu svého jména Super Rychlé. Lehčím autem bude hýbat ještě výkonnější motor.

Toyota se vrací do rallye! Do útoku se postaví Yaris WRC

30. 1. 2015 | Japonská automobilka Toyota se vrací do světového šampionátu v rallye, aby navázala na své úspěchy v devadesátkách.

Na světě už je 17 milionů Škodovek

30. 1. 2015 | Mladoboleslavská Škoda má další důvod k oslavám. Za loňský rok se jí vůbec poprvé v historii podařilo vyrobit (a pochopitelně také prodat) více než 1 milion aut. A jen o necelý měsíc později tu máme další jubileum, z výrobní linky totiž sjelo 17milionté auto. Pokud by vás to zajímalo, byl to Rapid Spaceback, ale to není příliš podstatné. Důležitější informací je, že Škoda se řadí mezi nejstarší automobilky světa. S výrobou aut začala již v roce 1905 s modelem Voiturette A. Moderní historie znač ...

Subaru WRX STI pořád umí excelovat i mimo asfalt

30. 1. 2015 | Nová generace Subaru WRX STI se víc než kdy jindy přiblížila silničnímu použití. Tohle video od chlápků z Road&Track ale dokládá, že v rallye dokáže ohromit i bez tovární podpory. Abyste ji ovšem uviděli na vlastní oči, budete se muset vypravit až za velkou louži.

Ares Atelier vám zkrátí čekání na Pullman

30. 1. 2015 | Má na vás někdo pifku, ale nechce se vám úplně přesedat do obrněného transportéru? Tenhle předlouhý Mercedes upravený od Ares Atelier bude tím pravým.

Opel Corsa OPC ukazuje svaly před ženevským debutem

30. 1. 2015 | Malá kapesní raketa od Opelu už cení zuby na Fiestu ST, Peugeot 208 GTI nebo Suzuki Swift Sport. Oproti nim bude mít suverénně nejvyšší výkon, ale bude to stačit?

Lamborghini se daří jako nikdy

29. 1. 2015 | Loni automobilka, navzdory stále trvajícímu ochlazení pracovního trhu, nabrala skoro dvě stovky kvalifikovaných pracovníků - inženýrů a fachmanů. Za poslední čtyři roky se počet zaměstnanců skoro zdvojnásobil. A Italové chtějí i letos nabírat další lidi. Poohlížejí se především po mladých, mezi kterými nezaměstnanost řádí nejvíc.

Postaví u GMC konkurenci Wranglera?

29. 1. 2015 | Jeep Wrangler je stejnou ikonou jako třeba Ford F-150. Moc se nemění a stejně se pořád prodává jako housky na krámě. GMC by si teď toho obrovského koláče chtělo trochu ukousnout. Jenže ještě není vůbec jisté, zda se mu to podaří.

Videotest: Volkswagen Passat Variant 2.0 Bi-TDI 4 Motion

29. 1. 2015 | Bestseller kategorii vozů střední třídy je tady v nové generaci. Větší, silnější a našlapaný maximem technologií. Volkswagen Passat Variant nám ukázal nový nejsilnější turbodieselový čtyřválec, pohon všech kol a výbavu Highline. Bude mu to stačit na posun směrem k prémiové trojici německých vozů?

Zdroj: iFASTER.cz - ifaster.cz
10:11:52 | 19.03.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD