Čtvrtek 25.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Sport » Deník
Deník Zdroj: Deník |

Kam doletí Duplantis? Chci být dominantní, říká hvězdný tyčkař po osmém rekordu

25. 4. 2024 | To, že světové rekordy padají v dubnu v chůzi nebo silničních bězích, není nic neobvyklého. Když se to však podaří v klasické atletické disciplíně jako je skok o tyči, jedná se o něco mimořádného. Tou mimořádností je Armand Duplantis.

Bomba pro hokejový Most. Tým přebírá Růžička, má nečekaného parťáka

25. 4. 2024 | Mostečtí Lvi hlásí nečekanou pecku! Tým od nové sezony povede bývalý reprezentační trenér, hrdina a kapitán z Nagana Vladimír Růžička. Zkušený kouč, jenž v posledních letech prostřídal řadu adres. Koho si vybral do tandemu?

Hradilkovo odcházení. Herectví a šoubyznysu se nebrání, plánuje natočit dokument

24. 4. 2024 | Na střeše loděnice v Troji si o tom už nějaký čas cvrlikali vrabci, ale kajakář Vavřinec Hradilek se nakonec překvapivě rozhodl, že konec kariéry oznámí před nadcházející sezonou. Vlastně uprostřed mezi dvěma nominačními víkendy.

Sebevražda kvůli rozchodu. Otřesná smrt ruské volejbalistky, ze svědectví mrazí

24. 4. 2024 | Volejbalový svět šokovala děsivá zpráva o úmrtí mladé plážové volejbalistky Ariny Mihajlinové. Teprve jednadvacetiletá ruská reprezentantka spáchala sebevraždu skokem ze střechy šestnáctipatrové budovy.

Pardubičtí hokejisté vystřihli třígólovou pětiminutovku. Buší na zlatou bránu

24. 4. 2024 | Raz, dva, tři, gól. Pardubičtí hokejisté roztavili Oceláře během pěti minut druhé třetiny. Skóre načal Lukáš Radil. Specialista na Třinec. Ve finále ho popravil již čtvrtým gólem, v celé sezoně pak devátým. Na jeho trefu navázal kapitán Lukáš Sedlák. Třetí hřebík do třinecké rakve zatloukl Martin Kaut. Ten šlape kolegovi na paty. Byla to totiž jeho třetí finálová navštívenka. Všechny střelce ale přebil svým excelentním výkonem Roman Will mezi třemi tyčemi. Dynamo tak otevřelo třetí západ finálov ...

Viktoria slaví postup do finále poháru, kde číhá Sparta

24. 4. 2024 | Fotbalisté plzeňské Viktorie dotáhli pouť letošním MOL Cupem do vytouženého finále. Ve středu porazili Zlín doma 3:0, v boji o trofej se střetnou se Spartou. Hrát se bude 22. května od 18 hodin v Doosan Areně.

Contador byl vzorem pro všechny, říká Štybar. Závodění mu nechybí

24. 4. 2024 | Třikrát se stal mistrem světa v cyklokrosu, dobré výsledky sbíral i na silnici, ale letos se rozhodl se závoděním seknout. Zdeněk Štybar se naposledy představil jako profesionální závodník na světovém šampionátu v Táboře, kde dojel na 31. místě, a teď si užívá život „v důchodu“.  „Štve mě, když třeba nejsem čtyři dny na kole, musím se z toho jít proběhnout, abych tu přebytečnou energii odfiltroval. Na to si zvykám,“ vyprávěl jeden z ambasadorů závodu L’Etape, kde se projede i se slavným Albertem ...

Slavia se dohodla s Bořilem na další rok. Reakce fanoušků jsou rozporuplné

24. 4. 2024 | Fotbalová Slavia v úterý oznámila, že před dvěma měsíci podepsala novou smlouvu se svým kapitánem Janem Bořilem. Třiatřicetiletý obránce tak přidá desátou sezonu v sešívaném dresu a v klubu bude působit přinejmenším do června příštího roku. „Jsem nadšený a odhodlaný. Samozřejmě si vážím, že tady můžu být, a uvidíme, co bude potom,“ prohlásil zkušený fotbalista po oznámení podpisu. U všech fanoušků se ale prodloužení smlouvy s kapitánem nesetkalo s pochopením. ...

Olympijský hrdina Hradilek ukončil kariéru: Už nebudu slalomářem na plný úvazek

24. 4. 2024 | Stříbrný olympijský medailista ve vodním slalomu z Londýna 2012 Vavřinec Hradilek ukončil profesionální kariéru. Sedmatřicetiletý kajakář se tak rozhodl po víkendových nominačních závodech, kdy přišel o šanci dostat se pro letošek do reprezentace a necítil se dobře i kvůli tomu, že měl problémy s levou rukou.

Do kraje za 70 tisíc. Na volné přestupy bude méně času, kluby za ně připlatí

24. 4. 2024 | Výkonný výbor Fotbalové asociace České republiky na dubnovém zasedání schválil několik novinek v přestupním řádu, které začnou platit od nové sezony. Amatérských týmů se týkají hlavně volné přestupy v letním období mezi sezonami. Na ty bude méně času a také se zvýšily tabulkové ceny za hráče.

Hvězdný návrat. Fenomenální lyžař Hirscher se vrací na svahy, jako Nizozemec

24. 4. 2024 | Fenomenální Marcel Hirscher se po pěti letech ve sportovním důchodu vrací k lyžování. Dvojnásobný olympijský vítěz však místo rodného Rakouska bude reprezentovat Nizozemsko, kde se narodila jeho matka.

Fanoušci nesouhlasí s trestem pro Zadinu a skládají se mu na pokutu

24. 4. 2024 | Jedna rodina. Průšvih jednoho je průšvih i druhého. Tak to v rodině běžně chodí. Fanoušci Dynama ukázali, že opravdu jsou jedna velká rodina. Poté, co si pardubický trenér Marek Zadina vyslechl peněžitý trest za svá slova po čtvrtém zápase proti Třinci, se fanoušci rozhodli, že na svého trenéra vyberou peníze ve speciální sbírce.

Frustrace po prohraném finále. Trenér se zbavil medaile, zahodil ji do koše

24. 4. 2024 | Prohrát finále je vždycky bolestivé. Stříbrná medaile jako náplast na obrovské zklamání to v tu chvíli rozhodně nespraví. Michael Holmqvist se s tím vypořádal po svém. Zdrcený trenér hokejistů Djurgardenu se po prohrané sérii s Brynäsem o postup do nejvyšší švédské soutěže medaile zbavil, zahodil ji do koše.

Vrána už trénuje s nároďákem. Nikdo ale nemá slíbenou nominaci, upozorňuje Rulík

24. 4. 2024 | Národní tým pod vedením trenéra Radima Rulíka zahájil v Bratislavě čtvrtý týden přípravy na domácí světový šampionát. Z širokého kádru, ve kterém momentálně figuruje hned 31 hráčů, nechyběla na ledě ani první posila ze zámoří útočník Jakub Vrána. Trenérský štáb zároveň ještě čeká na připojení mladých obránců Davida Špačka s Jiřím Ticháčkem. Vrcholem tohoto srazu budou dva přípravné duely s domácím výběrem Slovenska. ...

Vagabund předvedl rychlé K.O za 43 sekund. Kalašnik za bonus zaplatí nájem

24. 4. 2024 | V osmihranné kleci je tvrdý ranař, ve sportu svým přístupem naprostý profesionál, doma zase rodinný typ. Jenže ve světě smíšeného bojového umění MMA potřebuje být zápasník vidět a slyšet. Fanoušci milují, když dělá humbuk, byť třeba jen naoko. A tak brněnský bojovník Andrej Kalašnik na konci minulého roku vypustil do světa své alter ego – vagabunda.

Měla sotva na večeři, agent ji využil. Hvězda Slavie posílá důrazné varování

24. 4. 2024 | V červenobílém dresu střílí gól za gólem a vede svůj tým za mistrovským titulem. Za radostí z branek a vítězství se však skrývají útrapy, které fotbalistka pražské Slavie Marjolen Nekesaová zažívá už mnoho měsíců.

Contador se projel po Česku. Krajina je nádherná, usmíval se hvězdný cyklista

23. 4. 2024 | V polovině června se projede po českých silnicích spolu s dalšími účastníky závodu L’Etape Czech Republic, už v pondělí si ale bývalý slavný španělský cyklista Alberto Contador část trati vyzkoušel. „Bylo to poměrně těžké, protože tam nebyl ani kousek rovinky. Ale užil jsem si to, krajina je nádherná a myslím, že se bude líbit všem, kdo závod pojedou,“ lákal ambasador letošního ročníku.

O zrušeném šampionátu i cenných podpisech. Výročí síně slávy zdobila i Špotáková

23. 4. 2024 | Paměť je krátká. Proto je potřeba si minulost připomínat. Desáté výročí od otevření Hokejové síně v Lánech bylo příležitostí k setkání sportovních legend, při němž byli do Síně slávy uvedeny bývalé atletky Jarmila Kratochvílová a Barbora Špotáková a s nimi i hokejista Jaroslav Špaček, člen zlatého týmu z Nagana.

Z konce kariéry mám hořký pocit, přiznává neslyšící lyžařka Kmochová

23. 4. 2024 | Takhle si konec kariéry nepředstavovala. Tereza Kmochová vždycky vzorně reprezentovala. Jako neslyšící alpská lyžařka vybojovala na deaflympiádách patnáct medailí, z nichž bylo osm zlatých. Letos chtěla sportovní část svého života uzavřít při zimní deaflympiádě v Turecku. Tam však kvůli nekompetentnosti funkcionářů Českého svazu neslyšících sportovců a Českého deaflympijského výboru neodjela.

Disciplinární komise rozhodla. Zadina za svá slova musí zaplatit tučnou pokutu

23. 4. 2024 | Slova se vrací jako bumerang. To si potvrdil po čtvrtém finálovém zápase Tipsport extraligy i pardubický lodivod Marek Zadina. Ten se v tradičním pozápasovém rozhovoru pustil do hokejového experta Milana Antoše kvůli tomu, že jeho názory ovlivňují komisi rozhodčích. Pardubický trenér teď od disciplinární komise dostal za své výroky pokutu.

Zdroj: Deník - denik.cz
08:11:24 | 25.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD