Úterý 23.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Alternativní zpravodajství » AC24.cz
AC24.cz Zdroj: AC24.cz |

Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť

22. 4. 2024 | ČÍNA – Evakuace 82 tisíc lidí v provincii Guangdong nedaleko Hongkongu je součástí širší reakce na tajfun Saola, který vyvolal evakuaci více než 460... Článek Půl milionu lidí evakuováno v Číně kvůli záplavám, hlásí další déšť se nejdříve objevil na AC24.cz.

Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání

22. 4. 2024 | UKRAJINA – Podle místního představitele ruský nálet údajně poškodil infrastrukturu televizního vysílání v ukrajinském Charkově. (Foto: X) Vysílací signál se v současné době potýká... Článek Ruský nálet zasáhl charkovskou věž televizního vysílání se nejdříve objevil na AC24.cz.

Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření

22. 4. 2024 | Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění tři roky vězení. Jaká byla jeho první reakce po vynesení rozsudku? (Foto: Flickr) „Žít v právním státě znamená... Článek Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění 3 roky vězení. Přišlo okamžité vyjádření se nejdříve objevil na AC24.cz.

Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny?

22. 4. 2024 | To je velmi důležitá otázka. Kdo a proč vybombardoval Georgia Guidestones? (Foto: X) Pořád si nejsem nikdy jistý, jestli zničení Georgia Guidestones bylo dobré... Článek Kdo a proč odpálil tajné poradní kameny? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Bývalý Obamův poradce obviněn ze sexuálních deliktů s dětmi

22. 4. 2024 | Bývalý vysoký politický poradce Obamovy administrativy stanul v Británii před soudem kvůli obvinění ze zneužívání dětí. (Foto: X) Šestačtyřicetiletý Rahamim „Rami“ Shy, který koordinoval... Článek Bývalý Obamův poradce obviněn ze sexuálních deliktů s dětmi se nejdříve objevil na AC24.cz.

Polský prezident: Jsme připraveni hostit jaderné zbraně NATO

22. 4. 2024 | POLSKO – Polský prezident Duda prohlásil, že země je připravena umožnit NATO umístit na svém území jaderné rakety. (Foto: Flickr) „Pokud se naši spojenci... Článek Polský prezident: Jsme připraveni hostit jaderné zbraně NATO se nejdříve objevil na AC24.cz.

První jednotky francouzské armády v Oděse?

22. 4. 2024 | Kanál na Telegramu s odvoláním na vlastní zdroje ve městě uvádí, že v dubnu do oděského přístavu na civilní lodi připlulo nejméně 1 000... Článek První jednotky francouzské armády v Oděse? se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zlom pro Ukrajinu: do týdne dostanou rakety dlouhého doletu ATACMS

22. 4. 2024 | Spojené státy by mohly začít předávat Ukrajině armádní taktické raketové systémy dlouhého doletu (ATACMS) „do konce týdne“, pokud Bílý dům schválí balíček vojenské pomoci,... Článek Zlom pro Ukrajinu: do týdne dostanou rakety dlouhého doletu ATACMS se nejdříve objevil na AC24.cz.

Banky a firmy v USA potichu zavedly systém sociálních kreditů

22. 4. 2024 | Ve Spojených státech banky a soukromé společnosti v tichosti zavedly systém sociálních kreditů založený na standardech „ESG“ (environmentální, sociální a vládní) pro sociální spravedlnost.... Článek Banky a firmy v USA potichu zavedly systém sociálních kreditů se nejdříve objevil na AC24.cz.

Za tenhle pytlík platíme 90 tisíc dolarů! Americký politik rozkryl korupci v armádě

21. 4. 2024 | Člen Republikánské strany Waltz ukázal, jak americké armádní zakázky jsou zkorupované. (Foto: X) „Tento pan ministr je neskutečný… Tenhle pytel pouzder, vylisovaný strojníky, nepotřebujete... Článek Za tenhle pytlík platíme 90 tisíc dolarů! Americký politik rozkryl korupci v armádě se nejdříve objevil na AC24.cz.

Zdroj: AC24.cz - https://ac24.cz
10:11:53 | 23.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD