Pátek 19.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Extra.cz
Extra.cz Zdroj: Extra.cz |

Ruším tenhle soud, napsal dezinformátor Zítko. Místo sebe poslal soudci bizarní dopis

19. 4. 2024 | Bývalý prezidentský kandidát Pavel Zítko je v dalších problémech. Nedostavil se totiž k soudu a místo sebe poslal pouze bizarní dopis, který koluje na sociálních sítích. Soud podle něj není kompetentní vést proti němu řízení a omílá svou oblíbenou obhajobu, podle které je Česká republika firma. Jeho kritici také zjistili, že zřejmě řídí auto bez platného řidičáku.

Babiš šokoval rozchodem s Monike: Konečně můžeš být s Alenkou nebo Agátou, smějí se lidé

19. 4. 2024 | Bývalý premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš oznámil rozpad manželství s Monikou Babišovou po třiceti letech společného života. Politikův Instagram okamžitě zaplavila vlna komentářů. Některé byly plné lítosti, v jiných byl cítit palčivě ostrý humor.

Tragická dohra útoku nožem ve škole. Čtrnáctiletá dívka dostala infarkt, nešlo ji zachránit

19. 4. 2024 | Tragické pokračování má čtvrteční útok nožem v jedné z francouzských škol, který se odehrál ve městečku poblíž Štrasburku. Při vyšetřování hrůzného činu vyšlo najevo, že zemřela teprve čtrnáctiletá dívka, která během řádění útočníka dostala infarkt. Nedokázali jí pomoci ani přivolaní záchranáři, uvedla agentura AFP, kterou citovala televize BFM.

Modelka Kateřina Petrášková je těhotná: Kvůli manželovi bude rodit v Jižní Koreji

19. 4. 2024 | Vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic Kateřina Petrášková (25), za svobodna Kasanová, se již brzy stane dvojnásobnou maminkou. Krásná manželka fotbalového reprezentanta Tomáše Petráška se na sociální síti pochlubila těhotenským bříškem, které jí velmi sluší. Modelka redakci eXtra.cz prozradila, kdy má termín porodu, i to, že bude rodit daleko od domova.

Udženija darovala policii jménem Prahy speciální zdravotnické batohy pro případ hromadných neštěstí

19. 4. 2024 | Zdravotnické vybavení, které může zachránit život při útocích, jako byl ten na filozofické fakultě. Přesně takové darovalo hlavní město Praha policistům ve třech stech batozích, kterými tak hlavní město pomáhá doplnit zásoby. Ty se ztenčily právě při tragických předvánočních událostech. Náměstkyně primátora Alexandra Udženija při předávání zásob vyslovila přání, že nejlepší by bylo, kdyby v klidu exspirovalo ve skladech a k jeho použití nikdy nedošlo. Extra.cz bylo u toho. ...

Andrej Babiš se rozchází s Monikou: Manželství jim krachlo po 30 letech vztahu a dvou dětech

19. 4. 2024 | Bývalý premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš se rozvádí se svou manželkou Monikou. Krach třicetiletého vztahu dvojice oznámila na Instagramu.

Polonahá Agáta ukázala božské tělo nahoře bez: Lidé ji přirovnali k Martinu Hranáčovi

19. 4. 2024 | Influencerka Agáta Hanychová je důkazem toho, že i v osmatřiceti letech a po několika porodech si lze udržet figuru a žena se nemusí stydět ukázat postavu. Ona se toho rozhodně nebojí. Na Instagramu se předvedla nahoře bez, přičemž prsa si zakrývala jen svými dlouhými vlasy a rukou.

Česko o víkendu zapadá sněhem: Meteorologové vydali výstrahu před mrazem a bílou čepicí

19. 4. 2024 | O víkendu do Česka přijde kromě mrazivých teplot také sněhová pokrývka. Meteorologové na svých oficiálních stránkách vydali hned dvě výstrahy, z nichž jedna varuje před mrazem, a ta druhá právě před sněhem. 

Fotbalista Barák má vykradený barák: Dům mu vyloupili, když hrál zápas proti Plzni

19. 4. 2024 | Český fotbalový reprezentant Antonín Barák (29) ve čtvrtek postoupil do semifinále Evropské konferenční ligy přes Viktorii Plzeň. Namísto oslav postupu ale rychle spěchal domů, protože zjistil, že mu v den čtvrtfinálové odvety vykradli dům. O této nepříjemnosti informoval novináře hráč Plzně Robin Hranáč. V poslední době to ovšem není jediný případ, kdy byl známý fotbalista vykraden v momentě, kdy hrál zápas. ...

Praha spustila iniciativu za spravedlivější financování sociálních služeb v metropoli

19. 4. 2024 | Náměstkyně primátora Alexandra Udženija vyzvala dopisem vládu k otevření debaty ohledně procentuálního podílu financování sociálních služeb ze státního rozpočtu (tzn. směrné číslo) pro hlavní město Prahu. Ve svém dopise adresovaném předsedovi vlády Petru Fialovi, ministru práce a sociálních věcí Marianu Jurečkovi, ministru financí Zbyňku Stanjurovi a současně i předsedovi Asociace krajů ČR Martinu Kubovi poukazuje na nespravedlnost stávajícího systému, který neodpovídá aktuálním potřebám a demog ...

Zdroj: Extra.cz - extra.cz
20:11:02 | 19.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD