Sobota 20.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » AhaOnline.cz
AhaOnline.cz Zdroj: AhaOnline.cz |

Návrat Tomicové! To je na dlouhé vyprávění, popsala důvody pauzy

20. 4. 2024 | Když jednašedesátiletá herečka nečekaně zmizela ze seriálu ZOO a z prken svého domovského divadla v Hradci Králové, vyvstalo spoustu otázek. Co se s ní proboha děje a vrátí se Pavla Tomicová ještě vůbec někdy před kamery?

Cukrářské klání Gastro vyhrála Iva Roháčová: Porotu nadchla Hildegarda

20. 4. 2024 | Absolutní vítězkou největší české kulinářské soutěže Gastro v Hradci Králové se podruhé po šesti letech stala cukrářka Iva Roháčová (49) z Kačic. Porotu nadchla skulpturou čarodějnice.

Natáčení odloženo: Bartoška je ve špitálu?!

20. 4. 2024 | Fanoušci herce Jiřího Bartošky (77) se před víkendem pořádně vyděsili! Režisér Radek Bajgar (61) totiž u Bartoškovy černobílé fotky oznámil, že se natáčení pokračování komediálního dramatu odkládá, a to hned o několik měsíců! Důvodem přitom měly být Bartoškovy náhlé zdravotní problémy.

Divoké noci u Jandových: Rány pěstí, kopaní a křik

20. 4. 2024 | „Křičím ze spaní a kopu nohama, dělám strašné věci," přiznává bez obalu Petr Janda. Doma tudíž musel učinit jistá bezpečnostní opatření. V čem spočívají?

Mám hodinového manžela. Doslova!

20. 4. 2024 | Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

PŘEDPOVĚĎ POČASÍ: V noci bude pod nulou!

20. 4. 2024 | Hřebeny hor (na snímku) zasypal sníh a během víkendu může napadnout až půl metru.

Zdravotní rádce Aha! Zázrak jménem kombucha

20. 4. 2024 | Možná ji znáte, třeba už jste o ní jen slyšeli. Řeč je nápoji zvaném kombucha. Je to lahodný a zároveň tělu prospěšný nápoj, jehož tradice je stará zhruba dva tisíce let. Kombucha vzniká fermentací nejčastěji černého či zeleného čaje, nebo jejich kombinací. Možné je ale použít i jiný druh čaje. Jak tedy poznat kvalitní nápoj a proč ho pít?

Nad Všechnopárty zlomili hůl! Šípa už sprostě odepsali

20. 4. 2024 | „Jsem velice rád, že pozvání přijal houslový virtuoz Jiří Veverka," nedávno ohlásil Karel Šíp hosta Všechnopárty. Po uvítacím potlesku publika ovšem přišel šok, talentovaný houslista se totiž jmenoval zcela jinak. 

Sexy vtípek s Janou!

20. 4. 2024 | „Už jsi slyšel, že se od Petra odstěhovala manželka?“ „Jo? A jak to snáší?“

Veřejná potupa Marka Ebena! Trapné momenty přehlížení

20. 4. 2024 | „Teda výhoda je, že jezdím tím MHD zdarma a to fakt jezdím pořád," libuje si čerstvý důchodce Marek Eben (66). Jedním dechem ovšem zmiňuje i ponížení, kterému je přitom vystaven!

Táta zabitého klučiny (†4): Za smrt můžou tři lidé!

20. 4. 2024 | Další dva lidi obvinil pozůstalý otec zavražděného chlapce (†4) z Mostu. Kromě už obžalovaného Michala P. (32) může podle něj za smrt nevinného dítěte z loňského května i jeho matka a vrahův táta.

Konec po 30 letech! Babiš s Monikou jdou od sebe

19. 4. 2024 | Bývalý premiér Andrej Babiš (69) přiznal, že jeho manželství s krásnou Monikou Babišovou (49) skončilo. Podat žádost o rozvod bylo jejich společné rozhodnutí a po dlouhých třiceti letech společného života je tak čeká odloučení.

Autobus skončil v příkopu: 6 dětí a 2 dospělé odvezli do špitálu

19. 4. 2024 | Pořádný šok zažilo 38 předškoláků, kteří včera vyjeli na výlet. Autobus u Dublovic na Příbramsku havaroval a skončil na boku v příkopu. Zranilo se šest dětí a dva dospělí.

Rolins skřípe zuby! Nedvěd zpět u bývalky, dcera vrní blahem

19. 4. 2024 | Ačkoli se manželství bývalého fotbalisty Pavla Nedvěda (51) a jeho exmanželky Ivany již dávno rozpadlo, rodina stále drží pohromadě. Důvodem jsou pochopitelně děti.

Válečná porada u Kubelkové: Iva s Natálkou řekly NE!

19. 4. 2024 | Stejně jako maminka Iva Kubelková (46), i Natálie Jirásková (19) přičichla k modelingu, a tak není divu, že o ní mají zájem nejen agentury, ale i oficiální soutěže krásy. Kývne na účast a bude bojovat o titul příští miss?

Zámek Linhartovy: Přijďte se podívat na 175 telefonů...

19. 4. 2024 | Haló, haló! Oznamujeme, že největší výstava telefonických přístrojů je k vidění ode dneška společně s otevřením sezony na zámku v Linhartovech. Exponáty všech podob a i dob nasbíral předloni zesnulý Karel Škurek (†79), velký fanda do telekomunikační techniky.

Spadla klec! Policie čapla lupiče století

19. 4. 2024 | Kanadští a američtí strážci zákona dopadli lupiče, kteří loni v dubnu ukradli z mezinárodního letiště v Torontu nákladní kontejner se zlatými pruty a dalšími cennostmi. Věc má ale háček: U padouchů, kterým se podařilo zosnovat největší loupež v kanadské historii, nenašli ukradené zlato za 378 milionů Kč!

Dárek od Bílé hodila Iveta do smetí: Děsivý důvod!

19. 4. 2024 | Začínaly podobně, dělil je pouhý den od narození a byly tak trochu jako jin a jang. Ve společnosti se podporovaly, mimo záři reflektorů však jedna nenáviděla tu druhou. Proč zpěvačka Iveta Bartošová (†48) svého času nemohla vystát svou kolegyni Lucii Bílou (58)?

Důrazná podmínka Vondráčkové ve StarDance! Na to moje duše neslyší

19. 4. 2024 | „Nabízeli mi to už před x lety, ale já se tehdy trochu lekla těch náročných příprav, protože jsem do toho ještě zkoušela divadlo," odtajnila předchozí nabídku na účast ve StarDance Lucie Vonráčková (44). A dnes, když konečně kývla, se už nebojí?  

Čvančarová upřímně o své figuře: Kloubouk dolů, Jitka má fakt koule

19. 4. 2024 | „Byla bych radši, kdyby se víc řešily filmy než moje oblečení. Ale zamyslím se a uvidíme letos,“ slibuje milovnice módních trendů Jitka Čvančarová (46). 

Zdroj: AhaOnline.cz - https://ahaonline.cz
06:11:40 | 20.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD