Pátek 19.4.2024
InfoDnes.cz »

Přehled tisku

» Bulvár » Blesk.cz
Blesk.cz Zdroj: Blesk.cz |

Prázdniny pro školní rok 2024/25: Kdy budou mít žáci a studenti volno

19. 4. 2024 | Jaký je harmonogram školního roku 2024/2025? Podívejte se, kdy naplánovat dovolenou s dětmi a v jakém týdnu vychází jarní prázdniny ve vašem okrese, nebo které státní svátky připadají na školní den.

Módní přehlídka Terezy Sabáčkové: Boudová a Čížkovská s dcerami na jednom mole

19. 4. 2024 | Mezi mladými modelkami se rozhodně neztratila Nela Boudová (56) s Evou Čížkovskou (58). Herecké kolegyně byly hvězdami módní přehlídky návrhářky Terezy Sabáčkové. Na jednom mole se sešly i se svými dcerami, na které jsou maminky po zásluze pyšné.

Traumatický zážitek Kristýny Leichtové z očkování malé dcery: Nezvládám naučené fráze!

19. 4. 2024 | Herečka Kristýna Leichtová (38), která naposledy na televizních obrazovkách zazářila v seriálu Zalez do spacáku, se na sociální síti rozepsala o očkování starší dcery Dorotky (5). Pro obě to bylo traumatizující – i kvůli přístupu neempatické zdravotní sestřičky.

Sankce na izraelské osadníky! Evropská unie je poprvé uvalila kvůli útokům na Palestince

19. 4. 2024 | Evropská unie dnes poprvé uvalila sankce na radikální izraelské osadníky kvůli jejich útokům na Palestince na okupovaném Západním břehu. S odvoláním na diplomaty o tom informuje agentura DPA, podle níž členské státy sankce schválily v písemném řízení. 

Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!

19. 4. 2024 | O zdraví uznávaného herce Jiřího Bartošky (77) panují vážné obavy! Všechny totiž vyděsilo oznámení o dalším, již druhém odložení natáčení komedie Teorie tygra, kde právě tento významný umělec ztvární hlavní roli...

Pražský týden módy: Podlepená Vignerová, zadečky ven a podržtaška Majk Spirit!

19. 4. 2024 | Prague Fashion Week je součástí celosvětové rodiny prestižních týdnů módy, které Mercedes-Benz po celém světě zastřešuje. Ve čtvrtek svátek obdivovatelů odstartovalo šest československých návrhářů, kteří předvedli uchvacující show. 

Cestující, pozor! Omezení na Andělu, na křižovatce se srazily dvě tramvaje

19. 4. 2024 | Se zdržením musejí v pátek odpoledne počítat cestující, kteří projíždějí frekventovanou křižovatkou na pražském Andělu. Přímo tam se totiž srazily dvě tramvaje! 

Dohady o důchodovou reformu: ANO zrušilo schůzku u Pavla. Další nebude, vzkázal prezident

19. 4. 2024 | Opoziční hnutí ANO podle prezidentské kanceláře zrušilo účast na plánovaném pondělním jednání o důchodové reformě. Kancelář prezidenta republiky (KPR) to oznámila v dnešní tiskové zprávě. Další jednání v současném formátu, tedy se zástupci ANO a koalice, považuje nyní prezident Petr Pavel za bezpředmětné, nicméně plánovanou schůzku a návazná jednání i při absenci opozičního subjektu zachová. 

Noční útok Izraele na Írán. Exploze u vojenské základny, odkloněné lety. Přijde odveta?

19. 4. 2024 | Ve středoíránské provincii Isfahán se dnes ráno ozvaly exploze, podle íránských médií se jednalo o práci protivzdušné obrany. Írán pozastavil v některých částech země letištní provoz, uvedla stanice CNN. Americká média s odvoláním na nejmenované americké představitele uvedla, že na zemi zaútočil Izrael. To zatím ani jedna ze stran nepotvrdila. Naopak o škodách po izraelském úderu na své území hovoří Sýrie. Írán nechystá bezprostřední odvetu za noční incident, zahraniční původ útoku se nepotvrdi ...

13. komnata frontmana skupiny O5 a Radeček: Propadl práškům a chlastu

19. 4. 2024 | Zpěvák skupiny O5 a Radeček Tomáš Polák (44) má za sebou nelehké období. Ve své 13. komnatě na ČT přiznal, že dlouho bojoval s psychickými problémy, které se snažil zahánět prášky a alkoholem!

Ambiciózní Bernášková na Magnesii Liteře: Podařilo se jí získat čtenářskou cenu?

19. 4. 2024 | Ve čtvrtek 18. dubna se konalo udělení cen Magnesia Litera – a na jedno z ocenění si myslela i herečka Jana Bernášková (43). Autorka již tří románů plných jadrné mluvy a erotiky totiž rozjela aktivně kampaň o hlasování pro její poslední román s názvem Koloušek. Jak to dopadlo?

Na Česko udeří mráz: Bude -5 °C, na horách nasněží až 45 cm! Sledujte radar Blesku. A výstraha meteorologů

19. 4. 2024 | Studené severní proudění má i nadále zelenou. Do konce týdne zpravidla nepustí nejvyšší odpolední teploty přes 10 °C, a teploty tak budou podprůměrné až o 6 °C v porovnání s tím, jaké by měly být v tomto období. Také rána budou studená – nejnižší noční teploty budou klesat až k -3 °C. Navíc bude větrno, takže pocitová teplota bude snižována. Také oblačnosti a srážek bude hodně – z víkendu bude na srážky bohatá zejména sobota a sněhové vločky se v noci a ráno mohou dostat i do nížin. Do konce tý ...

StarDance 2024: ČT odhalila všechna jména soutěžících, nejen celebrit, ale i tanečníků a tanečnic!

19. 4. 2024 | Na show České televize StarDance …když hvězdy tančí se opět můžete těšit na podzim. Pozvání na taneční parket letos přijaly tři herečky, sportovkyně a influencerka. O přízeň diváků se bude ucházet hvězda seriálu Kukačky Marta Dancingerová, divadelní a filmová herečka Jana Paulová, osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková, kuchařka a výrazná osobnost sociálních sítí Chili Ta i herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková. Z mužů třeba herci Filip Blažek a Oskar Hes nebo hudebník O ...

Kateřina dostala infarkt: To rozchodím, řekla kolegyním, ty naštěstí zavolaly záchranku

19. 4. 2024 | Začátkem dubna postihl náhle paní Kateřinu z Milotic na Hodonínsku infarkt. Nebylo jí tehdy dobře, ale myslela si, že to „nějak rozchodí“. Její kolegyně z pečovatelského domu, kde pracuje, měly naštěstí jiný názor a zavolaly na linku 155.

Místní z francouzské vesnice o smrti malého chlapce: Émila (†2) sežrali vlci!

19. 4. 2024 | Na počátku loňského července zasáhla rodinu dvouletého Émila Soleile panika. Chlapeček zmizel ve francouzské vesnice Le Haut Vernet a dlouhé měsíce nebylo jasné, co se s Émilem stalo. Na konci března objevila baťůžkářka hochovy ostatky nedaleko místa, kde byl naposledy viděn. Místní přišli s děsivou teorií, co se chlapci mohlo stát. Émile se podle obyvatel vesnice stal obětí vlka, který ho rozsápal. K této verzi se přiklání i její starosta. Ten dokonce uvedl, že se vlci v oblasti v minulosti do ...

Roztržitý senior opřel kulovnici o auto: Zapomněl na ni, ukradli mu ji!

19. 4. 2024 | Roztržitý důchodce (77) z Ostravy kvůli nepozornosti přišel o svoji legálně drženou kulovnici. Při vykládání věcí z kufru si ji opřel o auto a pak na ni zapomněl. Toho využil jeden z kolemjdoucích (32), zbraň ukradl a hned prodal. Kriminalisté zloděje i kupce zadrželi hned druhý den.

Zpěvačka Míša Nosková: Dva roky tajila tuto fotku z porodního sálu

19. 4. 2024 | Když se jí narodila druhá dcera Jasna (2), nezveřejnila společnou fotku po porodu, ale jen obrázek ručičky se jménem. Až teď se Michaela Nosková (41) rozkošným snímkem pochlubila. 

Školačku (†14) ve Francii napadl nožem útočník: Zemřela na zástavu srdce!

19. 4. 2024 | Ve Francii ve čtvrtek zemřela čtrnáctiletá dívka, která týž den utrpěla zástavu srdce během uzavření školy v Souffelweyersheimu nedaleko Štrasburku. Škola byla uzavřena po útoku muže s nožem na dvojici školaček. Informovala o tom v pátek agentura AFP.

Numeroložka exkluzivně o zdraví princezny Kate: Velmi surové dopady! Kdy přijdou velké změny?

19. 4. 2024 | Obrovský šok vyvolala na konci března zpráva, že britská princezna Kate (42) má rakovinu a podstupuje chemoterapii. Oznámení přišlo po týdnech spekulací o jejím zdravotním stavu. Podle renomované numeroložky Zuzany Pavelkové není negativní zpráva o jejím zdraví příliš velkým překvapením.

Novopečená třicítka Prachařová bojuje proti předsudkům. Co jí kdo vyčítá?

19. 4. 2024 | Od 17. dubna se influencerka Mariana Prachařová řadí mezi třicátnice. Své kulatiny nebere nijak tragicky – přestože přiznala, že jí trochu vadí, jak společnost nahlíží na nezadané ženy v tomto věku bez jakýchkoliv závazků... a že mnozí lidé mají tendence hodnotit cizí životy podle toho svého.

Zdroj: Blesk.cz - https://blesk.cz
14:11:34 | 19.04.2024



Počasí v ČR
Počasí v regionech »
Sdílet: Sdílet na Facebooku Sdílet na X

Ceny paliva v regionu
Ceny v dalších regionech »








Copyright © 1/2009-2024 M+MP spol. s r.o. InfoDnes.cz | Webdesign & webprogramming © PD