InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Pro ženy

Růžové balerínky pro váš ženský a vzdušný vzhled

14.03.2023
Málokteré boty vám dodají tak výrazně ženský vzhled, jako právě ty růžové. Pusťte je do svého botníku a uvidíte, jak se vám v nich bude v jarních a letních dnech sebevědomě vykračovat! Růžové balerínky - na scénu!
Ilustrační snímek | Zdroj: ccc.eu/cz

Růžová - barva příští sezóny


Růžová ve všech svých možných i nemožných tónech naprosto ovládla jarní a letní módní trendy. Dokonce se stala barvou roku 2023 ve své syté podobě Viva Magenta! Sáhnout můžete po neuvěřitelně sytých tónech na hranici vínové, nebo naopak po těch nejjemnějších pastelových. Nosit se budou všechny. Promítněte ji do make-upu, oblečení, doplňků. Zkrátk se nebojte pustit jí i k vám domů, například jako růžové baleríny!

Pozor! Růžové balerínky nejsou jen pro romantické slečny! Volit můžete mezi sportovnějšími modely, stejně jako elegantní klasikou, kterou se nemusíte bát vynést ani do kanceláře. A pokud ve vás dřímá alespoň malý kousek rebelky, podívejte se po extravagantních modelech v sytě růžových tónech nebo třeba se zajímavými průstřihy a aplikacemi.

Zkrátka a dobře - růžové balerínky by se daly s přehledem označit za must have letošního jara a léta! V obchodech i na webu CCC jich najdete neuvěřitelný výběr. Ať už hledáte boty na chvíle volného času ve městě nebo ty správné parťačky do práce a na speciální příležitosti. Nechte se unášet na vlnách růžové - od té syté, přes zlaté lesklé tóny, až po starorůžovou, ve které tak dokonale vynikne vaše opálení.

Podívejte se například na značku Lasocki, která své balerínky doplnila zajímavými průstřihy, jinak barevnou špičkou a některým přidala i nízký podpatek. Velmi originálně také vypadají ty s látkovou aplikací v přední části.



S čím je kombinovat?


Jejich kombinace je možná prakticky se vším. Potřebujete vytvořit originální sportovní look s prvky hravosti? Šup do boyfriend džínů, k nim natáhněte oversize tričko (nejlépe s panenkou Barbie nebo nějakou Disney princeznou) a na nohy vezměte růžové balerínky. Ty úplně jednoduché nebo lakované, které dodají vašemu outfitu ještě víc lehkosti. Na hlavu nasaďte růžovou kšiltovku v tónech bot a budete jednoznačně za hvězdu!

Růžové balerínky nejsou zapovězeny ani do práce! Lakované dodají každému dámskému kostýmku trochu hravosti, a to nemluvíme o sytých růžových barvách, které dokonale rozsvítí celý outfit. Černý dámský kalhotový kostým s oversize sakem k nim bude vypadat naprosto dokonale! Stejně tak si budou rozumět s šaty, sukní nebo chino kalhotami. Čím výraznější balerínky zvolíte, tím spíš se je pokuste ukázat v celé jejich kráse.

A na závěr tu máme jeden tip pro ultra romantičky! Letní maxišaty s růžovými květy v kombinaci s balerínkami vytvoří nádhernou symbiózu! Dovolit si je můžete nejen do města, ale klidně také na různé oficiální události, například jako svatební hosté.

Variabilita těchto bot je zkrátka neuvěřitelná! Vyberte si ty pravé pro sebe a je nejvyšší čas v nich vykročit vstříc tak dlouho očekávanému jaru!

Autor: WP
Fotogalerie:

Další články z rubriky Pro ženy

Erotické prádýlko, jak zaujmout v posteli a okořenit sex?

Je Váš partner náročný? Vyžaduje od Vás neustále nové přístupy k vašemu společnému intimnímu času? Úsilí, které vynaložíte na překvapení svého partnera, je klíčovou součástí naplňujícího sexuálního života a nádherné noci plné rozkoše. Vklouznutí do ...

Vaginální výtok: jaký je normální, a který už ne?

Vaginální výtok je přirozeným jevem, který má svou funkci v udržování zdraví a rovnováhy intimních partií. Vaginální výtok se může měnit v závislosti ...

Jak se rychle vzchopit z rozchodu

Rozchod je jednou z nejtěžších životních situací, kterou může člověk zažít. Ztráta partnera, se kterým jste sdíleli společnou budoucnost, lásku a důvě ...

Můj muž je alkoholik, co mám dělat?

Máte pocit, že váš muž pije příliš mnoho alkoholu a že to ovlivňuje váš vztah i jeho zdraví? Cítíte se bezmocní, zklamaní, naštvaní nebo vydíraní? Nej ...

Jsou náhražky parfémů dobrým nákupním rozhodnutím?

Při hledání ideální vůně často stojíme před dilematem: originální parfémy známých značek nebo jejich náhražky? Mohou alternativní nabídky konkurovat l ...

Doporučujeme



Středa 24.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »