InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Pro ženy

Výhodné vánoční dárky pro maminky s dětmi, které je zaručeně potěší

13.12.2022
Sháníte vánoční dárečky pro své milované maminky a děti? Potěšte maminky dárky od srdce a odměňte je za jejich skvělou práci a čas, co věnují péči o domácnost a výchově dětí. Jste vy sama maminkou a chcete si užít vánoční nákupy a pořídit si dárky, které potěší vás i vaše děti? Přinášíme vám inspiraci na vánoční dárky, co potěší každou maminku i dítě. Z našich tipů si zaručeně vyberete.
Ilustrační snímek | Zdroj: Nataliisaff / Shutterstock.com

Vánoční dárky pro maminky i jejich děti


Sháníte-li potřeby pro maminky a děti, poohlédněte se například po:
- pomůckách ke kojení,
- dudlících,
- sunarech,
- lahvičkách pro děti,
- oblečcích pro miminka,
- stoličkách,
- fusacích do kočárku.

Všechny předměty a pomůcky, které mamince zpříjemní a zjednoduší péči o miminko, ji udělají zaručeně radost a zároveň bude díky vám o děťátko královsky postaráno.

Když chcete potěšit děti nějakou drobností


Skvělým dárkem pro děti jsou rozhodně hračky. S těmi totiž nikdy neuděláte chybu. Víte, jak a podle čeho hračky pro děti vybírat? Důležitým faktorem je věk dítěte. Ten je totiž při výběru zcela zásadní. Pro děti mladší 3 let se nedoporučuje kupovat hračky, co obsahují malé části, jež by mohly děti spolknout. Hračky pro novorozence se samozřejmě zásadně liší od hraček pro starší děti. Před nákupem hraček pro děti si proto vždy přečtěte příbalové informace. Jen tak budete mít jistotu, že daná hračka je vhodná pro danou věkovou kategorii a neriskujete, že dítě něco vdechne či se při hraní nějak poraní.

Kdy koupit dětem interaktivní hračky


Pokud chcete podpořit vývin a správný vývoj dítěte, potěšte ho interaktivní hračkou. Interaktivní hračky jsou vhodné pro děti již od šesti měsíců věku. Hračky, které vydávají zvuky, točí se a dá se s nimi různě pohybovat, děti zaručeně zaujmou a zabaví.

Když se chcete zaměřit na vývoj jemné motoriky


Pokud chcete dítěti pomoci s rozvojem jeho jemné motoriky, darujte mu pastelky, kostky, odrážecí hračky, panenky či autíčka. Díky těmto hračkám totiž děti budou muset zkoordinovat jemnou motoriku se svalovými pohyby. Tento typ hraček je vhodný pro děti, jimž již byl jeden rok a s hračkami si dokážou pohrát.



Když chcete potěšit maminky


Toužíte udělat radost mamince a pod stromeček ji darovat něco, co ji skutečně potěší? Snažte se ji svým vánočním dárkem rozmazlit, rozveselit nebo ji ušetřit péči o miminko.
Vánoční dárky, které maminky rozmazlí

Ideálním dárkem, co maminku potěší, je kupříkladu:
- kosmetická sada,
- poukaz na kosmetiku/masáž,
- doplněk stravy.

Samozřejmě záleží na konkrétní mamince a jejích přáních. Nejste-li si jistí, můžete se ji zeptat, co by ji opravdu potěšilo. Sice se tím připraví o překvapení při rozbalování dárku, ale zato bude zaručeně šťastná a spokojená.

Dárky, které maminkám ušetří práci


Protože výchova dítěte je časově, fyzicky i psychicky náročná, každá maminka ocení, když ji ušetříte práci a starosti.

Proto se zamyslete nad tím, zda by maminku potěšily následující položky:
- monitor dechu,
- dětská chůvička,
- přenosný uspávací modul,
- chytré ponožky pro miminka, co sledují jejich životní funkce.

Vánoční dárky maminkám na památku


Kromě rozmazlování a ušetření práce a starostí, maminky zaručeně ocení i dárkové předměty na památku. Ať už se jedná o fotoknihu sestavenou z fotek jejího miminka, zarámovanou fotku miminka s maminkou či sadu na dětské otisky. Každé dítě totiž jednou vyroste, proto je hezké, pokud si na jeho dětská léta uchováte co nejvíce vzpomínek.

Vychutnejte si krásné a klidné Vánoce a maminky a děti potěšte vhodně zvolenými dárky, které vykouzlí úsměv maminkám na tváři a děti zabaví.

Autor: ML
Fotogalerie:
Komerční sdělení: Pokud hledáte originální dárky pro ženy, zkuste najít inspiraci na webu produktovo.cz.

Další články z rubriky Pro ženy

Erotické prádýlko, jak zaujmout v posteli a okořenit sex?

Je Váš partner náročný? Vyžaduje od Vás neustále nové přístupy k vašemu společnému intimnímu času? Úsilí, které vynaložíte na překvapení svého partnera, je klíčovou součástí naplňujícího sexuálního života a nádherné noci plné rozkoše. Vklouznutí do ...

Vaginální výtok: jaký je normální, a který už ne?

Vaginální výtok je přirozeným jevem, který má svou funkci v udržování zdraví a rovnováhy intimních partií. Vaginální výtok se může měnit v závislosti ...

Jak se rychle vzchopit z rozchodu

Rozchod je jednou z nejtěžších životních situací, kterou může člověk zažít. Ztráta partnera, se kterým jste sdíleli společnou budoucnost, lásku a důvě ...

Můj muž je alkoholik, co mám dělat?

Máte pocit, že váš muž pije příliš mnoho alkoholu a že to ovlivňuje váš vztah i jeho zdraví? Cítíte se bezmocní, zklamaní, naštvaní nebo vydíraní? Nej ...

Jsou náhražky parfémů dobrým nákupním rozhodnutím?

Při hledání ideální vůně často stojíme před dilematem: originální parfémy známých značek nebo jejich náhražky? Mohou alternativní nabídky konkurovat l ...

Doporučujeme



Čtvrtek 25.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »