InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

Věnujte k Vánocům adrenalinové zážitky

29.11.2022
Máte energického známého či příbuzného, se kterým se na Vánoce obdarováváte? Pak pro něj pravděpodobně jedním z ideálních dárků budou adrenalinové zážitky. Hned několik vám jich v tomto článku doporučíme.
Ilustrační snímek | Zdroj: Pexels.com

Střelba z legendárních zbraní v pražské střelnici


Fanoušci akčních a válečných filmů či počítačových her jistě uvítají možnosti zastřílet si ze zbraní, které jistě velice dobře znají. Do rukou se vám kromě mnoha jiných mohou dostat legendy jako AK-47, Magnum nebo UZI.

Všechny tyto zbraně si můžete vyzkoušet za asistence odborníků a v dokonale bezpečném prostředí. O adrenalin přesto nebudete mít nouzi, hned po prvním výstřelu se vám srdce rozbuší na maximum.

Jak tento dárek pořídit? Jednoduše objednejte poukaz střelnice. Tým RANGER PRAGUE se bude těšit na brzkou návštěvu ze strany obdarovaného.

Tandemový seskok padákem


Vyskočit z letadla několik stovek metrů nad zemí? Komu tato zábava nerozproudí adrenalin v krvi, toho pravděpodobně nic nerozhází. I když víte, že vše je tisíckrát prověřeno a není se čeho bát, někde v hloubi duše se stále drží myšlenka "co kdyby".

Samotný "pád" před tím, než se padák rozevře, je nepopsatelným zážitkem. Po otevření padáku si zase budete užívat dechberoucí výhledy. Při přistání vás pak zaplaví blažený pocit z úlevy a uspokojení.

Bungee jumping


Když už jsme u skákání, doslova ikonickou aktivitou, mluvíme-li o adrenalinu, je seskok na laně. Ať už se rozhodnete pro seskok z lana uvázaného na mostě, nebo dáte přednost variantě seskoku z jeřábu, jisté je, že tento dárek každého milovníka adrenalinu potěší.

Na videu vše vypadá jednoduše, ale jeden malý krok či skok, který musíte udělat, abyste se odhodlali k pádu z několika desítek metrů, vám rozpumpuje celé tělo. Úleva přijde až ve chvíli, kdy zjistíte, že vše je, jak má být, a vy se díky lanu vracíte zase o mnoho metrů zpátky.

Také motorsport je plný adrenalinu


Rychlá kola a silné motory jsou nepochybně součástí adrenalinového světa. Až se váš obdarovaný prožene po okruhu v těch nejvýkonnějších sporťácích a bude se řítit jen kousek před zatáčkou více než 200kilometrovou rychlostí, věřte, že nedostatkem adrenalinu ještě dlouho poté trpět nebude.

Existují zážitky, kdy vás po okruhu sveze profesionální řidič, stejně jako ty, kde si vůz může obdarovaný vyzkoušet sám. Vše probíhá na regulovaném závodním okruhu a není se čeho obávat, bezpečnost je na vysoké úrovni.

Autor: eVisions Advertising s.r.o.

Další články z rubriky Rady a tipy

Počet vloupání do firem postupem let roste. Jak ochránit svůj majetek?

Policejní statistiky mluví naprosto jasně - rok od roku se zvyšuje počet úspěšných vloupání do rodinných domů i firem. Přesně proto musíte nějakým způsobem zabezpečit svůj majetek. Jedině tak se vyhnete katastrofě. Jak na ...

Výhody hraní za české koruny na online kasinech

České koruny představují pro hráče vždy určitou preferenci, a to pro své mnohé výhody, které hráčům online kasin poskytují. Jednoduché vklady a přehle ...

Velikonoční slevy lákají na vajíčka i jarní výprodeje, ale kde je hranice?

Velikonoce tradičně patří mezi svátky, které se u obchodníků těší značné oblibě. Zákazníky se přitom nesnaží nalákat jen na vajíčka a čokoládové zajíč ...

Kde uspořádat firemní akci? My máme jasno!

Firemní teambuilding, konference, školení, setkání pro zákazníky, ale také svatba či jakákoliv jiná výjimečná událost. Všechny tyto akce mají jedno sp ...

Naši imunitu oslabuje i nedostatek spánku. VoZP zdůrazňuje jeho přínos pro celkové zdraví

Zdravý spánek je klíčový pro naše celkové zdraví a pohodu. Patří mezi základní biologické potřeby člověka a je nenahraditelný. Dostatečný spánek má po ...

Doporučujeme



Čtvrtek 28.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »