InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Auto moto

Škoda Octavia Combi je stálice jako rodinné i firemní auto

07.07.2022
Značka Škoda je na trhu s novými i ojetými vozidly stálicí. Oblibě se těší nejenom u nás, nýbrž i v zahraničí. Konkrétně Škoda Octavia Combi je vhodná jak do města, tak i na dlouhé cesty. Pro velké rodiny i k firemním účelům. Zkrátka vyhovuje všem a všude.
Ilustrační snímek | Zdroj: www.autopodbaba.cz
Za oblíbeností vozů značky Škoda OCTAVIA COMBI stojí hned několik faktorů. Tento vůz v první řadě jeho uživatelům poskytuje obrovský prostor a s ním související pohodlí. Do vozidla se pohodlně vměstná i několikačlenná rodina, aniž by musela slevovat ze svých požadavků na komfort. Z tohoto důvodu je vhodným vozem také na dlouhé cesty.

Dovolená v Octavii Combi? Správná volba!


Chystáte se se svou několikačlennou rodinou vyrazit pod stan? Seznam všech nezbytností, bez nichž se neobejdete, zřejmě nebude krátký. Stan, karimatky, spacáky, kempingové vybavení, a mohli bychom pokračovat. Kempaři holt nejsou žádnými troškaři. Ale to nevadí. Do nové Škody Octavia Combi se vše bez problémů vměstná. Vaší starostí bude jen na nic nezapomenout.

Opravdu prostorný automobil


Zavazadlový prostor nové Škody Octavia Combi totiž disponuje nadstandardním objemem 640 litrů! To je o třicet litrů více, než poskytuje předcházející model. Nepočítaje štědrý prostor pro cestující na předních a zadních sedadlech. Po sklopení zadních sedadel se tento objem navíc téměř ztrojnásobí. Sháníte-li prostorné a pohodlné rodinné či firemní auto, Oktávka Combi rozhodně bude správnou volbou.

Pravidelný tvar zavazadlového prostoru


Nejde však jen o štědré prostory, byť ty zřejmě jsou jedním z největších lákadel značky. Uživatelé si pochvalují také pravidelný tvar zavazadlového prostoru, delší ložnou plochu a spoustu tzv. Simply Clever řešení. Pod tímto pojmem se skrývá řada chytrých vychytávek sloužících k pevnému a bezpečnému uchycení nákladu, jako jsou speciální háčky, unikátní síťový program, mezipodlaha či různé fixační elementy na suchý zip.

Jaký model vybrat?


Na výběr máte hned z několika modelů, ať již se jedná o Octavia Combi iV, Octavia Combi G-TEC, sportovní verzi Octavia Combi RS i zvýšenou oblíbenou verzi Octavia SCOUT ideální do horšího terénu. Jaký zvolit? To záleží na vašich preferencích.

Jezděte bez emisí


Chcete-li jezdit bez emisí, doporučujeme model Octavia Combi iV se spalovacím motorem, elektromotorem a výkonnou lithium-iontovou baterií, kterou můžete nabíjet ze zásuvky. V portforliu značky Škoda ale najdete také vozidla na stlačený zemní plyn. Je jím třeba model Octavia Combi G-TEC šetrný nejenom k zemnímu prostředí, nýbrž také k vaší peněžence. Věděli jste, že stlačený zemní plyn ve srovnání s naftou a benzínem poskytuje mnohem větší množství energie?

Sportovní Octavia Combi RS


Sháníte spíše sportovní vůz? Určitě vás nezklame Škoda Octavia Combi RS. Pohodlná, rychlá, silná, a přitom vhodná i na české silnice. Toto vozidlo však nejenom dobře jezdí, ale také skvěle vypadá. Punc luxusu a elegance mu dávají černé doplňky a další speciální prvky, jako jsou například kola z lehké slitiny Comet. Jsme si jisti, že se vám zalíbí také Virtuální kokpit, ambientní osvětlení a další atraktivní prvky, které zážitku z jízdy dávají nový rozměr.

Terénní Octavia SCOUT


Je v hledáčku vašeho zájmu spíše vozilo do terénu? Zvažte Octavii SCOUT. Ta sama vyhodnotí jízdní situaci a automaticky upraví rozdělení kroutícího momentu mezi nápravy či jednotlivá kola, je jedno, jedete-li po suché dálnici, zasněžených horských cestách či nezpevněném povrchu.

Už víte, jaký model vybrat?

Autor: WP

Další články z rubriky Auto moto

Ford Pro posiluje vedoucí postavení E-Transitu v segmentu

Ford Pro dnes odhalil novou verzi modelu E-Transit s prodlouženým dojezdem, která zvyšuje schopnosti nejprodávanější velké elektrické dodávky v Evropě, jež loni překonala svého nejbližšího konkurenta v poměru více než pět ku jedné. ...

Škoda Kodiaq rozšiřuje paletu motorů, prodejní ceny začínají na 980 000 Kč včetně DPH

Mladá Boleslav - Nová Škoda Kodiaq se dostala do prodeje nejprve se dvěma dieselovými motory, nyní se paleta pohonných jednotek rozrůstá o zážehové ag ...

V prvním čtvrtletí dosahuje výroba automobilů rekordních hodnot

V prvním čtvrtletí bylo v tuzemských firmách automobilového průmyslu vyrobeno celkem 394 443 osobních vozidel, meziročně o 11,5 % víc. Jde tak o nejvy ...

Přesné, jisté, všestranné: Nové BMW X3 prochází dynamickými jízdními testy

Na konci procesu sériového vývoje prochází nové BMW X3 ve zkušebním centru BMW Group v jihofrancouzském Miramas finálním laděním všech regulačních sys ...

Co si počít, pokud se vám rozbije katalyzátor v autě?

První katalyzátory se začaly v autech objevovat už v sedmdesátých letech dvacátého století. Za tento vynález vděčíme americké automobilce Cadillac. Je ...

Doporučujeme



Čtvrtek 25.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »