InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Hledáte cool pánskou mikinu? Podívejte se na naši TOP 5

08.06.2022
Přichází chvíle, kdy si prohlížíme obsah šatníku a netušíme, co si obléct na sebe. Pokud se vám taková situace stala, máme návrh: sáhněte po nové zajímavé pánské mikině. Garantujeme vám, že vám pomůže sestavit nové stylizace a vdechne vašemu každodennímu stylu spoustu svěžesti.
Ilustrační snímek | Zdroj: Unsplash.com

Nejmódnější vzor: pánská mikina s potiskem


Mezi nejoblíbenější modely mikin letošní sezóny rozhodně patří mikiny s aplikacemi. Všechny pánské cool mikiny mají velké, poutavé potisky, takže si jeden z těchto modelů určitě zařaďte do svého šatníku. Pánská mikina s potiskem je řešením nejen pro mládež: pokud si ale myslíte, že se v mikině s velkou aplikací nebudete cítit dobře, zvolte model s malým nápisem. Určitě bude decentnější, ale stále velmi módní.

Co se barev týče, letošní sezóna je jednoznačně černá, bílá a šedá. Na těchto barevných variantách vypadají nejlépe barevné potisky a nápisy.

Nejmódnější střih: pánská mikina bez kapuce


Je čas podívat se na různé druhy střihu. Jednoznačně nejoblíbenější jsou pánské mikiny bez kapuce. Jejich výhodou je univerzálnost a sportovní styl, který však nepůsobí přeneseně z posilovny, jak byste si někdy mikinu mohli myslet. Pánské mikiny bez kapuce se snáze kombinují s bundou a kalhotami a obléknete je téměř na každou příležitost, pokud nejsou příliš křiklavé. Mikina bez kapuce se podle nás hodí i do práce: samozřejmě za předpokladu, že nemáte dress code.

Univerzální model: hladká mikina bez kapuce


Při výběru nové mikiny můžete jít nadoraz a sáhnout po tištěném modelu, ale bez obyčejného modelu v šatníku se nehnete. Mikina bez potisků je rozhodně klidnější a hodí se lépe na formální příležitosti. Musíte s námi souhlasit: klasické hladké modely prostě nevyjdou z módy, takže je nezapomeňte mít také ve svém šatníku.

Nejvíce univerzální varianta: pánská mikina s krátkým rukávem


To je kuriozita, která bude na léto nejlepší. Pánská mikina s krátkým rukávem a kapucí je zajímavou variantou: zařadíte-li ji do šatníku, prokážete, že víte, co se děje v trendech a znáte aktuální módní novinky. Podle nás jde o zajímavou změnu oproti klasickému tričku: pokud se to líbí i vám, oblečte džínové kraťasy, sneakersy a vyrazte do města. Tohle je patent prostě stvořený na prázdninový výlet!

Největší komfort při nošení: pánská mikina na zip


Je to model, který kromě hladké mikiny bez kapuce nevyjde z módy. Pánská mikina na zip je základem šatníku: je to casualová jistota, kterou můžete nosit k mamince na večeři i do práce každý den. Kombinuje sportovní styl (stahování), všestrannost (suchý zip) a praktický přístup (kapsy). Vyberte si model z nejnovější kolekce v jedné z oblíbených barev této sezóny a vytvořte si jedinečný styling: https://ozonee.cz/cze_m_Muzi_Mikiny-367.html! Jak je vidět - bez mikiny se nepohneš.

Cool pánské mikiny v mnoha provedeních, střizích a barvách najdete v obchodě Ozonee. Můžete si vybrat z několika variant, ale nebojte se: nákupy nezatíží váš rozpočet. Sáhněte po mikině a vypadejte módně.

Autor: WP

Další články z rubriky LifeStyle

Březnový horoskop: Berani budou plni energie, Střelci zažijí dobrodružství

Březen, měsíc jara a obnovy, nám přináší nové příležitosti a výzvy. Podívejme se, co nám hvězdy předpovídají pro tento ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Čtvrtek 28.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »