InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Byznys

Stěhování firmy svěřte profesionálům!

02.06.2022
Ne nadarmo se říká, že lepší než se stěhovat, je vyhořet. V závislosti na množství stěhovaných předmětů se může jednat o akci vyžadující čas a pevné nervy. Ne však, pokud se hned na začátku obrátíte na specialisty, kteří stěhování mají v malíčku. Ti vás přestěhují během jednoho dne.
Ilustrační snímek | Zdroj: www.prepravuj.cz
Stěhování firmy klade vysoké nároky jak na zaměstnance, tak i na zaměstnavatele. V jeho zájmu samozřejmě je, aby proběhlo co nejrychleji a bez problémů. Aby zaměstnancům neklesla produktivita práce, nic se neztratilo ani nepoškodilo. O to se zaručí profesionální stěhovací firma.

Profi stěhování má svůj pevný řád


Například stěhování firem prováděné pražskou firmou Stěhování Hermann má svůj pevný řád. V první fázi firmu navštíví technik, který si stěhované prostory obhlédne. Následně vypracuje podrobný stěhovací plán a cenovou nabídku. Bude-li majitelem firmy akceptována, bude se moci přistoupit k zahájení samotného stěhování.

Balení a demontáž nábytku


To v první řadě zahrnuje přípravu obalového materiálu, bez něhož se žádný stěhovací proces neobejde. Samotné balení si firma může zajistit sama, nebo jej svěřit stěhovacímu týmu. To samé platí na demontáž nábytku a jeho následnou montáž v nových prostorách.

Stěhování výrobní linky


Samozřejmě jinak probíhá stěhování kanceláře a jinak výrobní linky. V obou případech ale specialisté ze společnosti Stěhování Hermann udělají maximum pro to, aby výroba byla omezena v minimální míře. Proto je tak důležité vypracování detailního plánu jednotlivých prací včetně umístění konkrétních předmětů na správná místa.

Transport výpočetní techniky


S nejvyšší opatrností je při stěhování třeba nakládat s elektronikou a výpočetní technikou. Pro tu je ve stěhovacích vozech určen speciální polstrovaný stěhovací prostor vybavený dostatečně pevnými popruhy sloužícími k upevnění převážených předmětů. Jejich charakteru řidič stěhovacího vozu samozřejmě přizpůsobuje i styl jízdy.

Jak probíhá vykládání?


Podle stěhovacího plánu probíhá i proces vykládání. Zodpovědná osoba, která na něj dohlíží, je předem obeznámena s ním, kam konkrétní předměty patří. V závislosti na dohodě s majitelem firmy následuje vybalování, opětovná montáž nábytku, počítačové techniky, strojů a likvidace obalového materiálu. Vše během jednoho pracovního dne.

Všechny zásilky jsou pojištěné


Součástí služeb je samozřejmě i pojištění. Standardně jsou přepravované předměty společností Stěhování Hermann pojištěny na částku 1 500 000 Kč. V případě zájmu je však možné pojistnou částku navýšit.

Cenově dostupné stěhování


Protože firma Stěhování Hermann není plátcem DPH, ve srovnání s konkurencí za stěhování zaplatíte o 21 procent méně, což v závislosti na objemu stěhovaných předmětů nemusí být zanedbatelná částka. Firma si rovněž neúčtuje příplatky za práci o víkendu či vynášku do patra.

Autor: WP

Další články z rubriky Byznys

Posuňte své podnikání o krok dál v nové kanceláři!

Nejste spokojeni se svými kancelářskými prostory? Tak si pronajměte jiné! Rozhodně je z čeho vybírat! Pracovní prostředí musí být pro zaměstnance inspirativní. A do práce samozřejmě budou muset chodit rádi. Pokud tomu tak nebude a oni budou od ...

Máte vlastní second hand? Víme, jak seženete oblečení levněji

Oblečení z druhé ruky je v západních zemích už po desítky let velmi populární způsob nakupování. U nás se dostává do popředí až v posledních letech. Č ...

Magnetické tabule s popisovatelným povrchem využijete v práci i v soukromí

Popisovací tabule s magnetickým povrchem jsou nepostradatelnou součástí moderních pracovních prostor, zejména kanceláří a zasedacích místností. Prosto ...

Kanceláře k pronájmu získávají na popularitě. Pronajměte si jednu v Brně

I přes rostoucí popularitu flexibilních pracovních modelů zůstává poptávka po kancelářských prostorách poměrně vysoká, protože mít vyhrazené pracovní ...

Jak psát motivační dopis, abyste zaujali personalisty

Hledání nového zaměstnání bývá většinou běh na dlouhou trať. Nelze ho najít okamžitě, i když jsou výjimky, že se to někomu podaří. Zpravidla je však n ...

Doporučujeme



Čtvrtek 18.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »