InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Byznys

Jaké jsou výhody nejmodernějších vysokozdvižných vozíků? Zvyšte své zisky díky optimalizaci vašeho podnikání

09.05.2022
Modernizace se nevyhýbá žádné oblasti lidských životů, přičemž dvojnásobně to platí pro majitele všemožných firem. Ti díky neustálé optimalizaci svých výrobních procesů i strojů zvyšují své zisky, konkurenceschopnost a rychlost všech procesů potřebných k vykonávání zakázek. Právě logistika zboží a materiálů uvnitř vašeho podniku má ohromný podíl na celém obratu. Jak z této oblasti získat úplné maximum?
Ilustrační snímek | Foto: Still.cz

Převážejte levněji, rychleji a bezpečněji


Zařízení jménem vysokozdvižný vozík je dnes již nepostradatelnou součástí každého skladu i výroby. Dokáže zvedat velmi těžké váhy a s lehkostí je přesouvat sem a tam. V současné době jsou však klasické spalovací motory těchto strojů nahrazovány elektrickou energií. Nejedná se samozřejmě jen o změnu pohonu, nýbrž i o celkovou aktualizaci každé součásti těchto vozů. Jaké výhody s sebou veze elektrický vozík?

Ať už zvolíte olověnou, či lithiovo-iontovou baterii, dočkáte se mnohem levnějšího provozu než v případě zařízení se spalovacím motorem. Levnější provoz však neznamená menší výkon, protože silově jsou si tito konkurenti naprosto srovnatelní. Elektrické motory tak zvládnou úplně stejnou porci práce, avšak za menší peníze.

Zároveň se budete moci těšit z několika dalších benefitů, mezi které patří třeba inteligentní systém bezpečnosti. Ten za vás bude automaticky počítat, do jaké výšky je možno bezpečně zvednout určitý náklad, aniž by došlo k nehodě. Zároveň zajistí bezpečnou rychlost v zatáčkách či vás upozorní na přetížení. Díky tomu zařídíte svým zaměstnancům maximální bezpečnost při výkonu jejich povolání. Zmínit se musíme také o naprosto tichém a čistém provozu bez vypouštění emisí, což je pro některé druhy skladů dokonce zákonným požadavkem.

Velký výběr možností


Při výběru nejvhodnějšího vzv pro vaše konkrétní účely je třeba vzít v potaz několik důležitých kritérií. Jedná se především o váhu přepravovaných nákladů, výšku jejich zdvihání a velikost vašich prostor. Na základě těchto údajů je potřeba zvolit adekvátní řešení pro vaši firmu. Nejspíše každého z nás při shánění vozíku napadne jméno nejznámějšího poskytovatele STILL. Není se čemu divit, protože se jedná o jedničku na trhu ve svém oboru.

Ten v současné době nabízí několik druhů těchto strojů, díky čemuž si vybere každý podnikatel. Pro nenáročné sklady s váhou materiálů do jedné tuny se bude skvěle hodit třeba jejich ECV 10. Ten spolehlivě uveze až tisíc kilogramů, přičemž je schopen je zvednout do výšky 3227 mm. Malé rozměry a vynikající ovladatelnost mu umožní pohyb i v těch nejužších prostorech. Dobíjení přitom probíhá v klasické zásuvce, takže jej lze napíchnout kamkoliv.

Na těžší práce je tu například vzv s označením RX 60 3,5-5,0 t. Ten si hravě poradí s váhami až do pěti tisíc kilogramů a výškou zdvihu 7180 mm. To vše bez výfukových plynů a s rychlostí dvaceti kilometrů v hodině. Při volbě již zmíněné lithiovo-iontové baterie zvládne tento krasavec klidně i třísměnný provoz bez výměny nebo nabití akumulátoru.

Vybírejte opravdu pečlivě


Mnohem lepší je se podívat na stránky still.cz osobně a prohlédnout si jednotlivé kategorie produktů. Jedině tímto způsobem získáte úplný přehled o možnostech, které zmíněná společnost nabízí. Pořídit lze nejen nový kus, nýbrž můžete zakoupit i již použitý stroj. Poslední možností je i libovolný pronájem. Není tedy potřeba investovat příliš peněz, abyste dostali skvělý výsledek. V případě jakýchkoliv otázek se obraťte na speciálně vyškolenou obsluhu a nechte si vhodně poradit. Přece jen se jedná o velmi důležitou oblast vašeho podnikání.

Autor: Pl

Další články z rubriky Byznys

Kanceláře k pronájmu získávají na popularitě. Pronajměte si jednu v Brně

I přes rostoucí popularitu flexibilních pracovních modelů zůstává poptávka po kancelářských prostorách poměrně vysoká, protože mít vyhrazené pracovní místo zvyšuje produktivitu a nastoluje rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Kancelář je ...

Jak psát motivační dopis, abyste zaujali personalisty

Hledání nového zaměstnání bývá většinou běh na dlouhou trať. Nelze ho najít okamžitě, i když jsou výjimky, že se to někomu podaří. Zpravidla je však n ...

Klíčové kroky k vybudování kariéry v oblasti hazardních her v České republice

Ne nadarmo se říká: "Děláte-li práci, kterou milujete, je to jako byste nepracovali jediný den." Všichni sníme o práci v oblasti, která nás bude naplň ...

Půjčka na podnikání může být realitou ještě dnes

Potřebujete krátkodobou finanční injekci? Jsou nyní ve hře složenky nebo další výdaje, které slouží k vašemu podnikání? Jednoduchý scénář je již připr ...

Integrace systému CMMS s dalšími systémy

QRmaint může být integrován s dalšími systémy pro monitorování stavu strojů. Díky této integraci mohou naši zákazníci získávat plné informace o stavu ...

Doporučujeme



Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »