InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » LifeStyle

Na co si dát pozor při výběru pánských triček? Průvodce nákupem

25.03.2022
Potřebujte nové tričko? Pánové zpozorněte, protože než půjdete nakupovat, měli byste pár věcí vědět.
Ilustrační snímek | Zdroj: Bolf.cz

Podle čeho vybírat tričko?


To, díky čemu v tričkách vypadáte mladší nebo starší, určují dva primární faktory, za prvé, zda mají trička potisk či více barev, nebo zda jsou jednobarevná. Za druhé, zda je tričko světlé a barevné nebo tmavé či bílé.

Pamatujte, že tmavší barva, jako je námořnická modř nebo černá, vás činí staršími a světlé a zářivé barvy, jako je růžová, žlutá nebo nebesky modrá s mnoha vzory nebo grafikou, vás činí mladšími. Takže pokud zkombinujete tyto dva faktory, znamená to, že v tričku jasných barev, které má mnoho vzorů budete vypadat mladě a tmavé obyčejné tričko vás učiní mnohem dospělejšími.

Vždy noste tričko, na kterém jsou pouze dvě barvy. To znamená, že pokud je vaše tričko bílé barvy, pak by měl být design černé barvy nebo jakékoliv barvy, která se k bílé barvě hodí. Vždy pamatujte, že první barva znamená základní barvu trička a druhá barva je barva grafického designu. Inspirovat v barvách se můžete například na Bolf.cz, kde najdete nepřeberné množství barev, variant a typů triček.

Pokud chcete nosit triko se třemi barevnými vzory, pak mějte na paměti, že třetí barva by měla být vždy jen proto, aby vynikla krása tohoto designu, měla by být minimalistická. Mnohokrát si mladí lidé vyberou vzor, kterému dominuje třetí barva, která kazí vzhled tohoto vzoru a trička.

Nepoužívejte tričko s viditelným logem značky - pokud ji tedy nechcete propagovat. Předpokládejme, že máte na sobě střízlivé hladké tričko s logem, které přebírá veškerou krásu tohoto trička. Určitě jste viděli, že lidé v naší společnosti posuzují lidi podle vzhledu a podle toho, jakou značku nosí. Vždy se tedy doporučuje nosit tričko bez loga, trička bez loga dodávají tričku eleganci. Protože jednoduchost je krásná a v dnešní době je trendy.

Nalezení ideální velikosti a střihu trička


Pokud je vaše tělo fit, jednoduché tričko na vás bude vypadat úžasně. Nicméně nikdo není dokonalý. Nejprve ale probereme délku nebo výšku trička. Nemělo by být příliš krátké, znamená to, že při vyzkoušení jakéhokoli trička natáhnete ruku a tělo nahoru a zkontrolujte, co tričko dělá. Při natahování by nemělo být vidět břicho a ani by nemělo být příliš dlouhé, což znamená, že by nemělo zakrývat oblast rozkroku. Délka trička by měla končit v oblasti třísel.

Noste tričko, které je upnuté v horní části trupu a v dolní části trupu málo volné - budete vypadat vypracovaněji. Nikdy nenoste příliš těsné tričko, které ukazuje vaše bradavky.

Snažte se vyhnout výstřihu, který je tlustý a volný. Mějte na paměti, že tlustý a volný výstřih vypadá omšele a dětinsky. Pokud chcete vypadat jako macho, vždy noste tričko s tenkým a úzkým výstřihem.

Která trička by měla být základem vašeho šatníku? Vytvoření šatníku neznamená utratit spoustu peněz, ale mít ve skříni holá základní trička. Bílé a černé tričko s výstřihem do V a bílé tričko s kulatým výstřihem jsou nezbytné pro pánské oblečení, které můžete spárovat s džínami a pod džínové bundy. Pokud mluvíme o více barvách trička, pak kaštanová, olivově zelená, šedá a tmavě modrá jsou velmi všestranné barvy, které jsou skutečně elegantní.

Trička jsou velmi neformální oblečení, takže pokud chcete nosit na formální příležitost, oblečte si jedno obyčejné černé nebo bílé, a pokud chcete formálnější vzhled, můžete je překrýt formálním sakem.

Autor: WP

Další články z rubriky LifeStyle

Tyto boty nikdy nevyjdou z módy - prohlédněte si nadčasové modely dostupné v Sizeer!

Módní trendy, včetně těch v městském vydání, se neustále vyvíjejí. Nelze však popřít, že existují evergreeny, které úspěšně odolávají měnícím se trendům. Jejich předností je jak dokonalá jakost, tak i nadčasový design, který vždy přitahuje pozornost ...

Pánská elegance - obuv Medicine na čelním místě módní špičky

Pánská elegance je něco víc než jen výběr správného obleku nebo košile. Je to komplexní koncepce, která zahrnuje také obuv. Nakonec to jsou boty, kter ...

Jak stylově nosit pánská trička?

Každý správný muž potřebuje kvalitní nůž - to je známé rčení, které oceňuje praktičnost a zručnost. Ale co kdybychom toto rčení převedli do módního ja ...

Horoskop na únor: Lvi budou plní sebevědomí, Raci budou potřebovat trochu péče a něhy

Únor je měsíc lásky, ale také změn a překvapení. Podívejme se, jak to ovlivní každé znamení. Co vás čeká v lásce, práci, zdraví a financích? Přečtěte ...

Pánská zimní bunda parka vás nenechá prochladnout. Zjistěte, jak ji zakomponovat do trendy outfitu

Jestliže chcete v letošní sezóně vyniknou, zařaďte do svých šatníků alespoň jednu módní pánskou parku. Jedná se o prodlouženou bundu s kapucí, která m ...

Doporučujeme



Úterý 16.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »