InfoDnes.cz » Zpravodajství » Regiony

Město nabízí občanům Benešova 2. možnost očkování prostřednictvím mobilního týmu Comfort Care, a. s.

28.12.2021
Co to znamená? Je to možnost nechat se očkovat pro ty, pro které je například náročné zvládnout systém online registrace a rezervace a nemají ani nikoho, kdo by jim s tím pomohl. Mobilní týmy Středočeského kraje takto očkovaly úspěšně již v jiných obcích regionu a zkušenost je výborná.
Ilustrační snímek | Foto: pixabay.com
Tato možnost je určena zejména občanům města Benešov, kteří nejsou očkovaní a chtěli by se nechat naočkovat, a nebo již splnili podmínky pro očkování posilující, tzv. 3. dávkou. Aktuálně se očkují po pěti měsících osoby 50+ a rizikové skupiny, po šesti měsících všichni ostatní od ukončeného očkování. Vzhledem k tomu, že byl zjištěn vyšší zájem o tento způsob očkování, nabízíme další termín, a to 10. ledna 2022 od 9.00 do 12.00 hod. Ovládáte práci s internetem? Vyplňte dotazník: ZDE.

Práce s internetem není nic pro vás? Nevadí. Od 3. ledna 2022 SE MŮŽETE OBJEDNÁVAT TELEFONICKY:

- Zavolejte na tel. číslo 702 293 240 nebo 776 630 297.

- Odpovězte pracovnici na dotazy typu jaké je vaše jméno, číslo pojištěnce, zdravotní pojišťovna atd. Proč? Potřebujeme to právě pro očkovací tým.

- Pracovnice vám řekne, co vše s sebou máte mít - zejména občanku, kartičku pojištěnce a v případě 3. dávky certifikát o očkování pro ověření, zda uplynula příslušná doba od 2. dávky očkování.

Pokud jste z osad Benešova - Boušice, Červený Dvůr, Dlouhé Pole a Okrouhlice, Buková a Vidlákova Lhota, Bedrč a Úročnice a neměli byste odvoz na očkování, sdělte to prosím pracovnici, zaznamená si to a zprostředkujeme vám odvoz prostřednictvím dobrovolných hasičů z Bedrče a Úročnice.

Na místě vám pak pomohou pracovníci MěÚ Benešov vyplnit povinný dotazník před očkováním, ideálně je však přijít již s vyplněným dotazníkem. Dotazník si můžete stáhnout na stránkách města Benešov ZDE nebo vyzvednout na podatelně Městského úřadu Benešov, Masarykovo náměstí 100, 256 01 Benešov.

Kdy a kde bude očkování probíhat? Očkování bude probíhat 10. ledna 2022, od 9.00 do 12.00 hod. v Baru Labyrint, adresa Na Karlově 2064, 256 01 Benešov (budova KD Karlov - za radnicí). Očkovací látka: PFIZER.

Certifikáty o očkování neobdržíte na místě, bude si je nutné vytisknout z e-mailu, nebo webových stránek, pokud by to pro vás bylo obtížné, zavolejte na 776 630 297, pracovnice POSEZ vám s tím pomůže.

Zdroj: Město Benešov

Další články z rubriky Regiony

Zvídavost vpřed! Zájemci se můžou hlásit na doprovodný program Veletrhu vědy

PRAHA - Ode dneška si lidé mohou rezervovat místo na doprovodný program Veletrhu vědy 2024. V nabídce jsou science show, přednášky nebo besedy - třeba o umělé inteligenci či paměti rostlin. Akce se letos koná od 30. května do 1. června a zdarma ...

Podnět na celoroční klimatizovanou sjezdovku v Chuchli byl stažen

Podnět na změnu územního plánu, jehož schválení by znamenalo možnost výstavby celoročně klimatizované a uměle zasněžované sjezdovky, byl stažen. Vlast ...

Nové informační panely na Masaryčce ukážou nejbližší odjezdy metra a tramvají

PRAHA - PID ve spolupráci s Českými dráhami a Pentou umístili do dvorany Masarykova nádraží velkoplošné informační panely, které lidem přicházejícím ...

Strakoničtí záložáci zažili při vojenském lezení v Boleticích adrenalin i nejistotu z výšek

Základní techniky jištění, slaňování, lezení a na závěr překonání fixní cesty, která prověřila dovednosti cvičících. To vše si vyzkoušeli strakoničtí ...

Kraj Vysočina začal s výstavbou Společného depozitáře v Pelhřimově

Velká část cenných archeologických nálezů a historických artefaktů z Vysočiny bude v budoucnu uložena na jednom místě, ve Společném depozitáři v Pelhř ...

Doporučujeme



Úterý 23.4.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »