InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Rady a tipy

Vánoční vychytávky, které potěší každé dítě

09.12.2021
Říká se, že Vánoce nejsou jen o dárcích. To je samozřejmě pravda, ale vysvětlujte to dětem. Ty menší se spokojí s panenkou nebo autíčkem. U větších dětí už může nastat problém s tím, abychom se jim trefili do vkusu. Rozhodně se nepouštějte do experimentování s oblečením, raději vsaďte na elektroniku. Hi-tech vychytávky potěší kluky i holky, tak se nechte inspirovat naším předvánočním výběrem.
Robotí fotbal na dálkové ovládání | Foto: electroworld.cz

Mobilně po městě


Pro bezpečnou a ekologickou městkou mobilitu je jasnou volbou elektronická koloběžka. Její výhody jsou jasné, oproti kolu je skladnější a stylovější. Optimální volbou je koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, která váží jen 14 kg, přičemž na jedno dobití zvládne až 45 kilometrů. To na běžné cestování v betonové džungli bohatě stačí. Motor o výkonu 300 W koloběžku rozjede až na 25 km/h a přitom nevadí ani lehce nerovný povrch. Pro bezpečný provoz je elektrický skútr vybaven systémem E-ABS a nechybí ani možnost spárování s mobilem.

Komu není po chuti koloběžka, ten jistě ocení originální hoverboard UGO UHD-1135. Samobalanční dopravní prostředek do města dokáže svištět rychlostí až 15 km/h, a to klidně i do prudkého kopce. Stabilitu zajišťují osmipalcová kola a technologie Auto-hover. Tím to ale nekončí. Hoverboard je vybaven dvěma bluetooth reproduktory, takže zábava nemusí končit ani po jízdě.

Aby byla městská mobilita bezpečná, nesmíme zapomenout na helmu. Naším tipem je Safe-Tec SK8 L, která parádně svítí, což se hodí po večerech, ale navíc je vybavena reproduktory, které nepřehlušují okolí a mikrofonem pro bezpečné vyřizování hovorů. Inteligentní helmu stačí jednoduše spárovat s mobilem pomocí technologie bluetooth.

Zábava pro celou rodinu


Kdo by nechtěl poznat své okolí z ptačí perspektivy. Dron je skvělým dárkem pro děti, se kterým si ale užijete zábavu i vy. Vydejte se na poznání známých (i neznámých) míst z pohledu, který lidem dosud zůstával zapovězen. Dron DJI Mavic Mini Fly More Combo je malá, ale kvalitní kvadrokoptéra, která zachytí úžasné snímky v rozlišení až 12 Mpx a videa pak natočí v HD kvalitě. Pro záznam využívá microSD kartu a úplně nejlepší zprávou je, že na jedno nabití dokáže létat půl hodiny o rychlosti až 46 km/h. Dron lze propojit s chytrým zařízením běžícím na iOS nebo Androidu. A když to počasí nedovolí, pak přinášíme jeden tip na doma. Tím je robotí fotbal na dálkové ovládání, který potěší děti od šesti let, ale jistě zaujme i tatínky.

Chytrý dárek pro děti i rodiče


Chytré hodinky jsou ideálním dárkem pro všechny děti školou povinné. Nevěříte? Pro ty větší neuděláte chybu, když vyberete hodinky, které se propojují s mobilním telefonem. Dětem na prvním stupni však udělají radost hodinky Lamax Watch Y2. Pro kluky je k dispozici černá varianta, pro holky růžová. Tyto dětské hodinky fungují nezávisle na smartphonu, stačí datová SIM karta, která je mimochodem součástí balení. Děti se vám tak dovolají, vy jim můžete psát SMS a oni se budou cítit dospěle. Součástí přístroje jsou i logické hry, dále krokoměr či počítadlo spálených kalorií nebo ujeté vzdálenosti. Hodinky jsou samozřejmě prachu i vodě odolné.

Nejlepší vychytávka však čeká na rodiče. Hodinky Lamax Watch Y2 totiž obsahují GPS modul, který monitoruje pohyb přístroje a data bezpečně odesílá do aplikace v mobilním telefonu rodiče. Vy tak budete mít přehled o tom, kde se vaše ratolest pohybuje či zda neopustila vámi vytyčenou bezpečnou zónu. Zkrátka dárek pro všechny.

Pro vánoční nákupy do Electro Worldu


Tyto a další tisíce dalších dárků zakoupíte jednoduše na e-shopu Electro World. Všechny vaše objednávky vám připraví k odběru na 40 prodejnách nebo doručí kurýrem až do domu během 2-3 dnů. Nákup z domova je jednoduchou záležitostí a objednané zboží můžete vrátit do 14 dnů v kterékoliv prodejně, případně zaslat zpět poštou. Stejně tak lze zboží bezproblémově reklamovat.

Pokud máte nebo si pořídíte Věrnostní kartu Electro World, ušetříte hned dvakrát. Za prvé lze vybrané zboží nakoupit za speciální nižší ceny, a za druhé dostanete za každou transakci procenta zpět jako příspěvek na další nákup. Stačí vyplnit krátký formulář a můžete nakupovat výhodněji už teď. Že se to vyplatí, o tom svědčí přes půl milionu zákazníků.

Fotogalerie:

Další články z rubriky Rady a tipy

Kde nakupovat sazenice a semena zeleniny?

Není nad vlastnoručně vypěstovanou zeleninu. Rajčata, papriky, okurky, kedlubny, zelí... Nejenže jsou cenově dostupnější, ale především mnohem chutnější a i zdravější. Pesticidy na zahrádkách dnes používá jen málokterý ...

Počet vloupání do firem postupem let roste. Jak ochránit svůj majetek?

Policejní statistiky mluví naprosto jasně - rok od roku se zvyšuje počet úspěšných vloupání do rodinných domů i firem. Přesně proto musíte nějakým způ ...

Výhody hraní za české koruny na online kasinech

České koruny představují pro hráče vždy určitou preferenci, a to pro své mnohé výhody, které hráčům online kasin poskytují. Jednoduché vklady a přehle ...

Velikonoční slevy lákají na vajíčka i jarní výprodeje, ale kde je hranice?

Velikonoce tradičně patří mezi svátky, které se u obchodníků těší značné oblibě. Zákazníky se přitom nesnaží nalákat jen na vajíčka a čokoládové zajíč ...

Kde uspořádat firemní akci? My máme jasno!

Firemní teambuilding, konference, školení, setkání pro zákazníky, ale také svatba či jakákoliv jiná výjimečná událost. Všechny tyto akce mají jedno sp ...

Doporučujeme



Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »