InfoDnes.cz » Zpravodajství » Magazín » Bydlení

Rezidence Hanspaulka aneb bydlení v historické budově po kompletní rekonstrukci

03.04.2021
Byty na Hanspaulce jsou součástí realizace rozsáhlého developerského projektu Rezidence Hendlův dvůr. Jeho hlavní historická budova prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Navíc k ní byla přistavěna budova nová a proto se rezidence jako celek mnohdy považuje za novostavbu. Byty na Hanspaulce nabízejí jak plně moderní vybavení, tak historickou atmosféru, vepsanou ve zdech původní budovy.
Ilustrační snímek | Foto: pxhere.com

O prodej bytů na Hanspaulce je zájem i kvůli lákavému prostředí


Bytové komplexy na Hanspaulce se nacházejí ve vilové čtvrti Praha Dejvice, v místě vyhledávaném především pro jeho lokaci na okraji rušného centra města. Okolí rezidence je velice poklidným a příjemným místem pro život. Jde o oblast s převahou přírody kde v minulosti bydlelo mnoho slavných osobností. Například proslavená česká herečka, Lída Baarová, si vybrala pražské Dejvice jako místo pro svou rodinnou vilu.

Okolí Hanspaulky skýtá mnoho krásných míst
- Zámeček
- Bílkova vila
- Břevnovský klášter
- Divoká Šárka

"Zdejší atmosféra je návyková. Kdo na Hanspaulce jednou zapustí kořeny, odchází s těžkým srdcem.." říká o životu v této vilové oblasti jeden z jejích obyvatel, Josef Sedlecký.

Co Rezidence na Hanspaulce nabízí?


Bytový komplex Hanspaulka je v provozu již od roku 2017. Jeho velkou část tvoří původní historická budova z 16. století, která byla před spuštěním provozu plně zrekonstruována. K výstavbě tohoto komplexu vedla dlouhá cesta, jelikož tato oblast patří mezi památkově chráněné objekty. Spolu s novou přístavbou nabízí Rezidence Hanspaulka vysoce moderní bydlení v příjemném prostředí a v přírodě, přesto nedaleko od městského centra.

Rezidence nabízí celkem 29 nových, plně zařízených bytů. Všechny jsou prostorné, vybavené jen tím nejmodernějším nábytkem a vším, co je pro každodenní život potřeba. Jejich design je navržen tak, aby se v nich všichni cítili co možná nejpříjemněji. Rezidence nabízí byty ve velikostech od 1+kk do 4+kk. Jedná se převážně o klasické a o mezonetové bydlení. K přízemním podlažím patří terasy a k některým z nich i zahrádky. Chloubou rezidence je patio v nové přístavbě, ze kterého se dá snadno dostat do všech bytů. Nepočítaje bytové jednotky, v nově postavené budově se nacházejí i společenské místnosti. Nechybí ani dostatek parkovacích míst přímo v objektu.

Jak do centra


Jednoduše. Přestože se rezidence nachází dále od centra, dá se do města velmi snadno dostat. V ulici U Matěje, což je lokalita novostaveb, vede přímá autobusová linka k metro stanici. Stačí jen nastoupit a zanedlouho jste v centru. Přírodu mají obyvatelé Hanspaulky doslova za rohem. Šárecké údolí, nacházející se nedaleko rezidence, je hojně vyhledávané pro své procházkové trasy v přírodě.

Rezidence Hanspaulka představuje moderní, luxusně zařízené bytové komplexy. Jsou situovány ve vilové čtvrti, v klidném a příjemném prostředí plném zeleně, mimo velkoměstský ruch.

Poohlížíte se i vy po novém bydlení? Zamlouvají se vám moderní, plně zařízené novostavby na Hanspaulce? Obraťte se na nás. Rádi vám zodpovíme veškeré dotazy.

Autor: Pl

Další články z rubriky Bydlení

Chcete si nechat postavit odolnou halu? Mrkněte se na monolitické konstrukce

Chystáte se právě rozšířit své podnikání o zbrusu novou výrobní halu, skladiště nebo třeba administrativní budovu? Pak zajisté chcete mít celý projekt hotový co nejrychleji, nejkvalitněji a nejlevněji. Právě v takovém případě si nesmíte nechat ujít ...

Jak si vybrat box na hračky?

Dětský pokoj je opravdovým pokladem různých hraček. Plyšáci, panenky, autíčka, skládačky, kostky, hry nebo míče - možností je skutečně mnoho a to jsou ...

Rychlovarná konvice a topinkovač jsou praktické spotřebiče do kuchyně, musí ale okouzlit i designem

Při nákupu rychlovarné konvice a topinkovače, většinou sáhneme po praktických modelech, které jsou cenově přijatelnější. Měli bychom ale také zohledni ...

Na co si dát pozor při instalaci fotovoltaických elektráren?

Nejen výkon a úspory, ale také požární bezpečnost by měli řešit všichni majitelé nemovitostí, kteří se rozhodnou na střechy instalovat fotovoltaické e ...

Zahalte vaše domovy do přírodní elegance s ručně vyráběnou keramikou

V dnešní době, kdy se moderní technologie zdá, že ovládají každý aspekt našich životů, je něco magického na přírodních, ručně vyráběných předmětech. A ...

Doporučujeme



Pátek 29.3.2024
Počasí v ČR
Počasí v regionech »